Hrvatski Fokus

Komu to i zašto treba prazna Hrvatska? Koga će tu naseliti? Čiji je to sotonski plan?

 
 
CETERUM CENSEO CROATIAN ESSE DELENDAM
(Uostalom, mislim da Hrvatsku treba razoriti.)
 
"Ceterum censeo Karthaginam esse delendam".
(rimski senator Marko Porcije Katon Stariji)
 
Hrvatska nije Kartaga, ni po čemu, osim po tome da je Netko hoće razoriti, u svakom smislu, kako bi zauvijek nestala s ovih prostora. Na tome se sustavno radi, preko mnogih domaćih i stranih apologeta, slugu, izdajnika, beskralježnjaka, mediokriteta, koji već godinama u svojim rukama imaju bilo kakvu vlast i moć, dobivenu lažnom demokracijom, a ustvari dodijeljenu, sa svrhom i ciljem, dovesti Hrvatsku, do zatiranja imena, kamena, tla, povijesti, kulture, civilizacije i tradicije.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/04/rusevine-drevne-kartage.jpg
S tom namjerom i ostvarenjem cilja Hrvatska se prazni. Obrazovano, više potencijalno stanovništvo se iseljava, zbog mnogo čega ne dobrog, naročito zbog općeg gađenja, uzrokovanog politikom. Besplatno izvozimo ono najvrjednije što imamo, a ostalo prodajemo po niskim cijenama, poput dionica Agrokora, čemu će se uskoro pridružiti ostale nekad respektabilne tvrtke, od sjevera do juga. To objašnjava, dosad neobjašnjivo postavljanje na čelo jakih tvrtki, onih i onakvih “stručnjaka” koji su prethodno upropastili nekoliko dobrostojećih i obećavajućih poduzeća, u državnom i privatnom vlasništvu. To su ti “maheri” koji ne mogu i ne će omanuti u svom zadatku – dovođenja pred stečaj onoga što je bilo vitalno profitabilno, domaće, zdravo… od čega su ljudi u pojedinim dijelovima zemlje dobro živjeli. Sve to nije bilo dovoljno za sprovođenje politike “spaljene zemlje”. Treći grad po veličini se desetljećima sustavno truje, zagađenim zrakom iz Bosne i Hercegovine, da bi im sad vodu zatrovali, kao i zemlju po kojoj se ta voda razlijeva i teče.
 
Ministri pred vladom piju tu vodu (?) naiskap, kako bi pokazali, da voda nije otrovna. Kaj god! Gospodin Bandić je to napravio prije par godinama na Vrbanima, na licu mjesta, na izvoru samog incidenta i zagađenja, izravno iz pumpe. Je popio na eks čašu “zagađene” vode. Bilo bi dobro, kad se već ovi mladci upuštaju u određene performanse, kako bi obmanuli narod, da uče od najboljeg, u tom području. Nekad se u Slavoniju preseljavalo stanovništvo iz pasivnih krajeva, gdje se umiralo od gladi. Po nekim pokazateljima sad je Slavonija najugroženija regija u Hrvatskoj. Zlatna dolina (Vallis Aurea), nazvana tako još u doba Rimljana postaje blatna dolina.
 
Nije uoće bitno i važno tko je izazvao incident sa zagađenjem vode u Slavonskom Brodu, tko je glavni krivac, a tko su sporedni i usputni akteri. Činjenica je da 2018. oko 100.000 ljudi, čitav jedan grad i okolica, u Republici Hrvatskoj nemaju pitku i zdravu vodu i ne će je imati još tjednima. To se dogodilo uoči najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa. Lani za Uskrs je “eksplodirao” Agrokor i započela saga o tom hrvatskom, gospodarskom divu. Zbiva li se to slučajno ovdje, baš oko Uskrsa ili to netko sustavno i planski “igra” bespoštednu, opasnu i zlu igru s državom i narodom, u skladu gore spomenutog cilja? Komu to i zašto treba prazna Hrvatska? Koga će tu naseliti? Čiji je to sotonski plan? Zar treba toliko veliki prostor za jednu nogu naglo otkrivenog “prijatelja” i ortaka, koji drugom nogom već čvrsto stoji na tlu naših ne baš prijateljski naklonjenih istočnih susjeda.
 

Ankica Benček

Povezane objave

Četnovizija – velikosrpski glazbeni projekt

HF

Dejan Jović i Ivo Josipović poput sijamskih blizanaca!

HF

Slobodan je i umro!

HF

(Anti)fašizam živi od proizvodnje ustaša

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više