Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Bezdušnici na kumrovečkom groblju

Zakonskom naredbom stopirajte dosadašnji oblik okupljanja

 
 
Hrvatskom ministru policije Davoru Božinoviću!
Gospodine ministre, Kumrovec sa svojim kumrovečkim prstenom – Macelj s 13.000 hrvatskih kostura i Zagorska sela s 5000 hrvatskih kostura je  veliko groblje. Za moje drage Zagorce iz pitomog Hrvatskog zagorja Kumrovec je mjesto njihove VELIKE BOLI. I ove godine, je li to moguće, će bezdušnici na kumrovečkom groblju, na spomenutim kosturima; igranjem nenarodnih kola, isticanjem totalitarno komunističkih obilježja, svirkom i točenjem alkohola slaviti počinjeni zločin i do bola vrijeđati ne samo potomke žrtava nego i sve razumne ljude.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/05/dan-mladosti-1.jpg
Ako to već do sada niste osmislili, ja Vam najdobronamjernije savjetujem, da zbog sigurnosnih i ostalih razloga povučete paralelu s Bleiburgom, i zakonskom naredbom stopirate dosadašnji oblik okupljanja, a svi oni koji se žele pokloniti svome idolu, imaju na to demokratsko pravo, neka s hranom i napitcima u ruksacima to učine u njegovom muzeju, ili bolje rečeno u njegovom jugomuzeju. Za sve one koji se ne bi pridržavali vaše naredbe, neka hrvatska policija slijedi posao policije iz Bleiburga.
 

Žarko Marić

Povezani članci

Od Foruma za etičnost do Zelenike

HF

Žigmanov unajmio bodyguarda da ne uđem u Jelačićevu rodnu kuću

hrvatski-fokus

Vjerujem Barišiću, a ne napadačima

HF

Torcidu su 1950. osnovali agenti Udbe i oficiri JNA

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...