Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Napiši pismo Miljenku i Dobrili i osvoji nagradu

GKK u povodu "Legende o Miljenku i Dobrili 2018." raspisuje natječaj "Napiši pismo Miljenku i Dobrili i osvoji nagradu"

 
 
Ljubavna pisma ili istinite priče o pronalasku ljubavi, kao i razmišljanja o tome što nam ljubav predstavlja u životu mogu biti poslana do ovogodišnje manifestacije „Legenda o Miljenku i Dobrili“ (3. kolovoza 2018.), kada će sandučić biti otvoren, a pisamca će biti pročitana u sklopu romantične Večeri ljubavne poezije i čitanja najljepših pisama upućenih Miljenku i Dobrili (7. kolovoza 2018., kaštel Rušinac, Kaštel Lukšić) i izložena u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/07/mid.jpg
Pisamce je najbolje napisati vlastoručno, s riječima koje stižu iz dubine duše, a u istome bi trebala biti riječ o sretnoj ili nesretnoj ljubavi, odnosno o nekome problemu koji se u ovom trenutku autoru pisma čini nerješiv, a za kojega bi Miljenko ili Dobrila, kao sudionici najpoznatije kaštelanske tragične ljubavne priče, mogli imati razumijevanja i na kojega bi mogli dati odgovor.
 
Pisma mogu biti potpisana i nepotpisana, s tim da će ona pisma čiji je autor poznat (ime i prezime, adresa i broj mobitela) ući u izbor za osvajanje nagrada za najbolje pismo upućeno „Miljenku i Dobrili“.
Glavne nagrade: romantični vikend za dvoje u Kaštelima (pokrovitelji: Grad Kaštela i Turistička zajednica Grada Kaštela).
Autori romantičnih pisama upućenih Miljenku i Dobrili koji nisu iz Kaštela i koji pisma ne mogu osobno ubaciti u sandučić, koji se nalazi u atriju dvorca Vitturi u Kaštel Lukšiću (odjel Gradske knjižnice Kaštela) pisma mogu poslati na adresu:
 
Gradska knjižnica Kaštela
(Sandučić „Pisma za Miljenka i Dobrilu“)
Lušiško brce 3 (kaštel Vitturi)
21 214 Kaštel Lukšić

Povezani članci

Umro čelnik Hrvatske republikanske stranke

HF

Kandidira li se Furio Radin u Italiji za talijanski parlament?

HF

FRANCK – Nova linija funkcionalnih čajeva

HF

Pod odlučnim vodstvom Laure Codrut Kövesi

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...