Hrvatski Fokus
Gledišta

Lustraciju čeka zločinački komunizam

Hrvatska država je dužna sama utvrditi sve povijesne istine i predstaviti ih svijetu

 
 
Ustaštvo je u Hrvatskoj davno osuđeno. Ono što nije osuđeno i što čeka osudu – lustraciju je zločinački režim komunizam. Komunizam je najveće zlo 19. i 20. stoljeća i ostavio je najviše zla i žrtava iza sebe. Nažalost hrvatski narod i danas ima problema sa ostatcima komunizma, koji se od sramote veličine svojih zločina presvukao u antifašizam. Dok god u Hrvatskoj ovako glasna šačica komunističkog nasljeđa bude preko inozemnih i domaćih tzv. novina i novinara trovala svojim škrabotinama i lažima hrvatsko društvo, hrvatsko društvo ću tonuti u svakom pogledu i iseljavati se. Mnogi izvana i unutra upravo koriste i podržavaju takvu vrstu izdaje, jer radi se o izdaji i po raznoraznim tzv. medijima koji su pronosili laži i obmane, e da bi ovladali hrvatskim nacionalnim dobrima. Do sada im je to dobro išlo.
Image result for jugo-komunizam
Zadnji je čas, da se svi skupa probudimo i shvatimo o čemu se ovdje radi. Svi oni dobro znaju, da u Hrvatskoj nema ni u od ustaštva kao ni f od fašizma, ali tim lažima pokušavaju nas držati u pokornosti, da nas potpuno razbaštine. To se dalje ne smije događati. Hrvatska država je dužna sama utvrditi sve povijesne istine, predstaviti ih svijetu, ali mora prestati biti žrtva laži i obmana. Hrvatska država mora početi ozbiljno reagirati i kažnjavati lažna i obmanjujuća pisanja i govor po svim temama, jer to je destrukcija hrvatskog društva, a služi za lov u mutnom. LUSTRACIJA komunističkog nasljeđa. Uostalom to pokazuju i ostale zemlje, koje su provele lustraciju. Odgovorna vlast u Hrvatskoj primarno mora provesti LUSTRACIJU.
 

Mare Marić, https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacki-list-se-raspisao-o-ustaskim-zlocinima/2013589.aspx

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Pupovčeva direktiva – ne dirati četnike?!

HF

Tražim pristup predmetnim informacijama

hrvatski-fokus

Zastupnici spriječili referendumsko izjašnjavanje

HF

Novi predsjednik

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više