Hrvatski Fokus
Gledišta

Mirko pazi metak – fala Stjepko!

Slika i prilika hrvatskih drukera rođenih za kumrovečke univerzitete

 
 
Odmah u glavu da znamo na čemu smo. Da je bilo u Hrvatskoj lustracije nikada ti ne bi dostigao što si postigao nego bi bio neki ćato na Krku, a sin ti Mislav Ledo sladoled bi mogao samo lizati. To vrijedi i za onu novinarku iz Novoga lista koja je odmah postala veleposlanica iako je taj posao za nju bio terra incognita kao i Francuska za tebe. To što si se sada i odjednom ustobočio na predsjednicu više je nego očito da si dobio partijski i onaj znaš tajni i povjerljivi zadatak da je baš sada napadneš kada joj se cijeli svijet divi. To ste vi slika i prilika hrvatskih drukera rođenih za kumrovečke univerzitete. I onda šuš muš fakultete uz rad pa uspon po hijerarhijskim lojtrama do medijskih apanaža uz pomno partijsko ispovijedanje ili drukanje.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/08/42329.jpg
Do danas ste iskoristili sve benefite ove opljačkane države, držali ljestve, djecu uhljebili a putem medija, uzdizali i rušili ljude na pravdi Boga. Sjećam se tvojih bakanalija kod Drageca, tvoj stol, tvoja hrana, tvoja vina, tvoja glazba ,tvoja pijanstva, a novac naš od pretplate najsiromašnijih umirovljenika. Bio si capo di banda u tom podrumu od kuda su te uglavnom odnosili tvoji vozači. I takav čovjek koji ima muda od prepelice da kritizira Franju Tuđmana, gdje je griješio i Kolindi Grabar-Kitarović držiš lekcije, e to je moj vršnjače malo previše. Kažu opet postaješ moćan. Netko stoji iz tebe kao iza projekta, uskoro ćemo saznati koji kriptokomunisti te guraju.
 
Umjesto da se spremaš na polaganje računa, ti mali partijski aparatčik opet bi u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj žario i palio kao nekad. E ne može. Lustracija ipak dolazi i mnogi će u klupe magareće. I tamo mučati. Ne će im nikada više pasti na pamet da upozoravaš predsjednicu oko načina i razloga ubijanja onih u Jasenovcu i onih na Jazovki jer oni mrtvi ljudi nisu isti. Tko si ti da ih vrjednuješ i razvrstavaš, novinarčiću. Muči i uživaj što si nakupio, gol ćeš ići na polaganje računa, kao što si i gol došao i bio bez grijeha. Za let si dušo stvorena, ali i prilično nespremna.
 

Stjepan Nikolić, Zagreb

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

HDZ nelegalno vlada od 5. srpnja 2020.

HF

Hrvatska Radiotelevizija teroristička organizacija

hrvatski-fokus

Predsjednice, izabrali ste krive savjetnike

HF

Teško lažete i obmanjujete javnost

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više