Hrvatski Fokus

Okupit ćemo se u četvrtak 23. kolovoza 2018. godine u 11:00 sati kod Crkve Muke Isusove na Macelju

 
 
P O Z I V N I C A
 
Drage Hrvatice i dragi Hrvati, poštovane gospođe i gospodo, štovatelji uspomene na svehrvatsku žrtvu, povodom 23. kolovoza – Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima XX. stoljeća, pozivamo Vas da i ove godine budete sudionici našeg zajedničkog Molitvenog susreta pri najvećoj grobnici u Republici Hrvatskoj, koja se nalazi na Macelju uz Crkvu Muke Isusove, i u kojoj su pokopana tijela 1163 žrtve ubijene na prostorima Maceljske šume, nakon završetaka Drugoga svjetskog rata, koje su ubili Titovi partizani.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/08/ne_photos_popup_4.jpg
Okupit ćemo se u četvrtak 23. kolovoza 2018. godine u 11:00 sati kod Crkve Muke Isusove na Macelju, upaliti svijeću, položiti cvijet i izmoliti molitvu za mučenike Maceljske šume, mučenike Hrvatskog Križnog puta 1945. koji je krenuo baš s tog mjesta putem bezbrojnih jama diljem bivše države, gdje su ubijani naši očevi, djedovi i pradjedovi. Sjetit ćemo se i svih naših poginulih junaka Hrvatskog Domovinskog rata 1991.-1995. godine, čiji životi položeni na Oltar Domovine, zalog su naše slobodne i vječne Hrvatske Domovine.
BOŽE ČUVAJ HRVATSKU!
 

Prim. Stjepan Bačić, dr. med. i Ivan Jaklin, mag. ing. geoing, predsjednik i glasnogovornik Udruge Macelj 1945.

Povezane objave

Slobodanu

HF

Štitite hrvatske pravoslavce!

HF

Nakon bježanije

HF

Jesu li izbjeglice “dar Božji”?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više