Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Udruga MACELJ 1945. Vas poziva

Okupit ćemo se u četvrtak 23. kolovoza 2018. godine u 11:00 sati kod Crkve Muke Isusove na Macelju

 
 
P O Z I V N I C A
 
Drage Hrvatice i dragi Hrvati, poštovane gospođe i gospodo, štovatelji uspomene na svehrvatsku žrtvu, povodom 23. kolovoza – Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima XX. stoljeća, pozivamo Vas da i ove godine budete sudionici našeg zajedničkog Molitvenog susreta pri najvećoj grobnici u Republici Hrvatskoj, koja se nalazi na Macelju uz Crkvu Muke Isusove, i u kojoj su pokopana tijela 1163 žrtve ubijene na prostorima Maceljske šume, nakon završetaka Drugoga svjetskog rata, koje su ubili Titovi partizani.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/08/ne_photos_popup_4.jpg
Okupit ćemo se u četvrtak 23. kolovoza 2018. godine u 11:00 sati kod Crkve Muke Isusove na Macelju, upaliti svijeću, položiti cvijet i izmoliti molitvu za mučenike Maceljske šume, mučenike Hrvatskog Križnog puta 1945. koji je krenuo baš s tog mjesta putem bezbrojnih jama diljem bivše države, gdje su ubijani naši očevi, djedovi i pradjedovi. Sjetit ćemo se i svih naših poginulih junaka Hrvatskog Domovinskog rata 1991.-1995. godine, čiji životi položeni na Oltar Domovine, zalog su naše slobodne i vječne Hrvatske Domovine.
BOŽE ČUVAJ HRVATSKU!
 

Prim. Stjepan Bačić, dr. med. i Ivan Jaklin, mag. ing. geoing, predsjednik i glasnogovornik Udruge Macelj 1945.

Povezani članci

Smrt pod zastavom ISIL-a

HF

Poziv hrvatskim pjesnicima

HF

Protestanska misa ruši katoličku vjeru

HF

Pupovac pred sveučilišnim Tribunalom?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...