Hrvatski Fokus
Društvo

AFORIZMI – Diplomatski identitet

Zašto Plenkovićeva Vlada ne "uhapsi" Pupovca zbog protuhrvatskog djelovanja

 
 
Vozač lokalnog otočnog busa voljan je povezati otok Pašman s kopnom – neobičnim mostom : KRAVATAMA prikupljenim od raznih ljudi! Prihod od izgradnje mosta ide u budžet za plaće JADNIH POLITIČARA koji su UPROPASTILI "ULJANIK" i "3. MAJ", a PN USKOK ih još nije "otkrio", ni teretio za KAZNENO DJELO IZNUDE NOVCA.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/09/pupovac-plenkovic29042017-660x413.jpg
Ako P.N.USKOK, GRADONAČELNICI, i POLITIČARI zajedno doručkuju, ručaju i večeraju, kako da očekujemo DA ĆE SE PROBLEMI RJEŠITI?!
 
Pitali radnike "ULJANIKA" i "3. MAJA", kad će dobiti plaće, a oni izjaviše da će ih se DOBROVOLJNO ODREĆI u ime političara iz VLADE I SABORA, koji su ih došli posjetiti baš u tu svrhu.
 
Koga smatrate odgovornim za propast "ULJANIKA"?!
– PN USKOK  jer  ne rade ništa na istragama i na Sindikalnim pravima radnika, jer kad su radnici u pitanju ne postoje plaće, ni Sindikat, ni oni sami.
 
A UPRAVA?! – Nije li ona odgovorna?!
– "Ne bi se štel mešat' u UPRAVNU POLITIKU koja seže kracima mafijaške hobotnice" i do Sabora RH.
 
M. Pupovac ne želi priznati ODGOVORNOST paravojnih Srbo-četničkih postrojbi i JNA za POKOLJE HRVATSKOG CIVILNOG STANOVNIŠTVA u Domovinskom ratu!
-Ne srami se, ''bre! – poručuju mu HRVATSKI BRANITELJI – SLOBODNO SE IZJASNI – na čijoj si strani, PLENKOVIĆEVOJ ili VUČIĆEVOJ. Ako VUČIĆEVOJ pomoći ćemo ti u preseljenju BEOGRAD, gdje te čeka Saborsko mjesto u SRPSKOM PARLMENTU!
 
Na pitanje HRVATSKIH VETERANA BRANITELJA RH upućenih MUPU RH i VLADI I SABORU RH zašto ne UHAPSE MILORADA PUPOVCA, zbog čistog "protuhrvatskog djelovanja, u rušenju sadašnje hrvatske države i vlade te vlasti u RH, koje je vidljivo iz njegovih INTERVJUA U SRPSKIM MEDIJIMA", iz tih institucija su kratko priopćili za JAVNOST I MEDIJE: "IMATE LI JOŠ NEKO PITANJE?! AKO IMATE JA ĆU ODGOVORITI NA NJEGA, AKO NE – DOVIĐENJA!"
 
ZAŠTO SE U HRVATSKOJ MNOGI KRIMINALCI POZIVAJU NA "DIPLOMATSKI IMUNITET"?!
 

Julije Jelaska

Povezane objave

Vešapi u Armeniji

HF

Justin Trudeau – Rockefellerova pudlica

HF

MUDROSITNICE – Kalendari nisu sveznadari

HF

Međimurska popevka kao baština svijeta

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više