Hrvatski Fokus

Sve su federacije uvijek totalitarističke tvorevine

 
 
Federacije su izum veliki i moćni svjetskih sila, kako bi se udovoljilo okupatorskim težnjama brojnijeg naroda u takvim zajednicama. One su se uvijek stvarale poslije krvavih građansko vjerskih ratova za teritorij, kako bi se malobrojniji narod zaustavio na putu oslobađanja, suvereniziranja i teritorijaliziranja, te ponovo vratio u sužanjstvo brojnijeg naroda u tim tvorevinama.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/09/que1.jpg
Federalne tvorevine su stoga razarajuće oružje brojnijeg naroda u osvajanju prostora i porobljavanju malobrojnijih naroda. Stoga su te zajednice uvijek ispunjene velikom međusobnom mržnjom federalnih partnera, nestabilnošću, velikim političkim podrhtavanjima i kasnijim krvavim raspadanjima. Federacije su tvorevine zabilježene jedino na politički brdovitom, nemirnom i stalno nacionalno vjerski kipućem Balkanu. Svijet ne želi da se taj dio Europe i svijeta uredi, stabilizira i postane prostor mira nacionalnih država. Ne zna se primjer federacije negdje drugdje osim na prostoru bivše Jugoslavije i danas Jugoslavije u malom, Bosni i Hercegovini.
 
Koliko je svijet nepravedan prema tim prostorima i narodima koji tamo žive govori činjenica da se odmah, dok se još i nije bila razvalila u komade i komadiče jufederacija, stvorilo, zapravo oživilo „Jugoslaviju u malom", beha federaciju. Jufederaciju su stvorile europske zemlje i Amerika, one je  čuvale i njegovale kao branik od komunističke, staljinističke, totalitarističke Rusije. U te neodržive okvire ugurali su veče nacionalne i vjerske, kulturne i civilizacijske, razlike negoli su između njihovih nacionalnih država, i kontinenata. Vidjelo se, međutim, odmah da takva tvorevina, koja je bila volja stranih čimbenika i samo jednog federalnog naroda, srpskog, nema budućnost, ali ni mirnu i prosperitetnu suvremenost. Bio je to „čardak ni na nebu ni na zemlji“, koji je osiguravao privilegije i okupatorske apetite Srbima, a drugim narodima, napose hrvatskom, postala tamnica, oličena u Golom otoku. Samo zahvaljujući financijskim injekcijama koje je Zapad špricao u tog bolesnika on se održavao, uz velike muke, na životu, jer trebao im je taj zid kao branik od Rusije, a i kasnije se to pokazalo kroz orgnanizaciju nesvrstanih  i branik od islama.
 
Za neke europske zemlje krvave i kolonijalne prošlosti, čije metode vladavine su prenosili Srbima kao vjernim sučuvarima te tvorevine bez temelja, kao i njihove sigurnosti i mira, jufederacija je bila, ali i ostala u (ob)liku „Jugoslavije u malom" ispred svih ljudskih i vjerskih sloboda i nacionalnih prava. Bila je, i ostala u beha federaciji, i ispred demokracije i slobode naroda. Njima je interes bio i ostajao vlastiti mir i sigurnost, ne priznajući to pravo i potlačenim narodima, hrvatskom i u jufederaciji i behafederaciji.
 
Zapadnim zemljama krvave kolonijalne prošlosti, njegovane i u sadašnjosti, to im je bio i ostao  jedini interes, i bili su i ostali spremni braniti ga i po cijenu stotine tisuća žrtava malobrojnijeg, hrvatskog  naroda u ju i beha federaciji. Gubitkom jufederacije koju nikako i nikada ne će, i ne mogu, preboljeti, oživljavaju „Jugoslaviju u malom", behafederaciju. Njeno osnivanje opet je u cilju vlastite sigurnosti i mira u nepravedno stečenom blagostanju. „Jugoslaviju u malom" beha federaciju izgrađuju i čuvaju svim nedozvoljenim sredstvima zbog straha od radikalnog islama, koji terorizmom kršćanofobista mijenja vjersku i kulturnu sliku Europe.
 
Jufederacija zbog straha od Rusije, bez Srba koje su nagradili etnički i vjerski čistim entitetom za zasluge Čuvanja Jugoslavije, behafederacija  zbog europskog  straha od islama. Europske zemlje spremne su uništiti cijeli jedan kršćanski, katolički, hrvatski narod za svoj mir. I to čine, što ih svrstava u red vrlo opasnih kršćanofobista u vlastitom domu i na vlastiti narod, koji zajednički jurišaju u ubijanje i uništenje nacionalnog, kulturnog, te napose vjerskog identiteta Europe. Već se otkriva istina kako neke europske zemlje financiraju, i na sve moguće načine podupiru isilovce u Siriji kako bi im tamo osigurale neki teritorij, kao što su u Bosni i Hercegovini osigurale vehabijske enitete.
 
No, poput i Srba koji su u znak zahvalnosti Zapadu okrenuli mu leđa, i stali na stranu onog kojeg se Zapad bojao i zbog kojeg je i održavao jufederaciju, na stranu Rusije, ponavlja se isti scenarij i sa beha muslimanima, kao zamišljenim europejcima koji će ih čuvati od islama. Muslimani okreču leđa Europi, i žurno se vraćaju majci Turskoj i islamskom svijetu, te dovođenjem Arapa i mudžahedina postaju glavna prijetnja Europi i njenim vrijednostima. Umjesto zamišljene brane od islama, beha federacija postaje centar isilovaca i islamskih terorista koji ubijaju tvorce i čuvare beha fedaracije u njihovim gradovima i kućama. I što su islamisti brutalniji i agresivniji u svojim rušilačko ubojitim terorističkim akcijama po europskim prijestolnicama, moćnici izgubljene Europe pod komandom njemačke kancelarke sve su popustljiviji prema svojim ubojicama, uvažavajući svaki njihov zahtjev glede budućeg ustroja Bosne i Hercegovine, sad već i priznatog centra isilovaca.
 
Europljani idu toliko daleko da su i na Haaškom sudu na najbrutalniji mogući način ubili pravdu i pravednost, istinu i slobodu malobrojnijeg, hrvatskog, federalnog beha partnera, samo kako bi se ulizali isilovcima iz beha centara, i gotovo sa uzdignutom bijelom zastavom mole da ih poštede, bar u nekoj maloj mjeri od ubijanja i rušenja. S tom namjerom nepravedno na isilovski način osuđuju federalni hrvatski katolički narod pred Božić kako bi im islamisti omogućili mirno predbožićno vrijeme, priliku za velike zarade odnosno komercijaliziranog i iz naroda protjeranog Božića. Opet, kao hvala, za Novu 2018. a bit će, nažalost, tako i za 2019.  po Merkeličinoj Njemačkoj isilovci na monstruozan način ubijaju njemačke djevojčice. Nisu pomogle ni „sigurnosne zone“ za žene u Njemačkoj i nisu ih zaštitili od islamista.
 
Tvorci behafederacije etnički i vjerski čiste taj beha dio od Hrvata katolika, zbog nekog  vlastitog mira, a mira je sve manje, ne samo u, već u osnutku osuđene na propast, beha fedraciji već i u zemljama i kućama Europljana. Beha federacija se islamskim vjerskim terorizmom potvrđuje opasnijom za europski mir, daleko više negoli se moglo i zamisliti u vrijeme njenog stvaranja. Kada se prisilno stvarala beha federacija tvorci su mislili na uništenje katoličanstva u Bosni i Hercegovini, a pokazuje se da uništavaju sami sebe. Beha federacija je europski suicid.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Brahma IXI IXI

HF

Dayton – američka ‘Srebrenica’ nad Hrvatima

HF

Četiri ocila i šahovnica protiv muslimanskoga unitarizma

hrvatski-fokus

U Sarajevu pod svaku cijenu nastoje nas gospodarski uništiti

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više