Hrvatski Fokus
Kultura

SL. BROD – 34. Susret likovnih stvaratelja

Izložba nagrađenih radova likovnih amatera

 
 
Najbolje hrvatske likovne udruge i hrvatski likovni stvaratelji ove će godine predstaviti svoje radove u okviru 34. Susreta likovnih stvaratelja i izložbe postavljene u Likovnom salonu „Vladimir Becić“ u Galeriji umjetnina grada Slavonskog Broda od 27. rujna do 6. listopada ove godine.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/09/SLS_E-pozivnica.png
Tradicionalni Susret likovnih stvaratelja i izložba nagrađenih radova likovnih amatera od 27. rujna do 6. listopada bit će predstavljena u Likovnom salonu „Vladimir Becić“ Galerije umjetnina grada Slavonskoga Broda u organizaciji Hrvatskog sabora kulture. Susretom i izložbom ponovo će se, po 34. puta, okupiti amateri i zaljubljenici u slikarstvo, kiparstvo i crtanje iz cijele Hrvatske, a posjetitelji će imati priliku vidjeti radove najuspješnijih neprofesionalnih stvaralaca u Meštrovićevom gradu na obali Save. Kako je i kustos izložbe Branimir Pešut napomenuo: „Tema može biti sve do čega oko i mašta dopiru“, pa će tako izložba objediniti radove različitih tehnika i tema, a sa zajedničkim nazivnikom ljubavi prema likovnom stvaranju.
Otvorenje izložbe je 27. rujna u 13 sati, a završna svečanost – 34. Susret likovnih stvaralaca – održat će se prilikom zatvaranja izložbe, 6. listopada, kada će se okupiti umjetnici i udruge iz cijele Hrvatske i primiti priznanja i pohvale za svoj rad.
Materijalnu potporu Festivala u organizaciji Hrvatskog sabora kulture osigurali su Ministarstvo kulture RH i Turistička zajednica Brodsko-posavske županije.
 

Web: http://mreza.hr/post?p=34-susret-likovnih-stvaralaca-1b6d

Facebook: https://www.facebook.com/events/939757279545736/

Povezani članci

Bogatstvo tropismene hrvatske baštine

HF

Ljubav prema naciji ne može se naučiti

HF

Umjetnost je upala u rutinu

HF

Metamorfoza jedra Mate CROate

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...