Hrvatski Fokus
Hrvatska

Hrvati nikada ne će uživati blagodati funte

Zamislimo da su hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekali svi oni sa Križnog puta i pobijeni u Domovinskom ratu

 
 
Koliko je jaka engleska funta? Sama mogućnost postavljanja tog pitanja danas, otkriva pozadinu i uzrok tragedije na tzv. zapadnom Balkanu. Kao i pozadinu dogmi o „malom narodu“, Churchilovoj fifty-fifty podjeli, Titovoj zasluzi za prebacivanje Hrvatske na stranu Saveznika… Temelj svega je snaga engleske funte iza koje stoje lordovi sotonisti i Venecijansko Crno Plemstvo, odnosno engleska masonerija… „Ako ste etnički Hrvat, glasni nacionalist i mrzite Srbe, možete lagati pa čak i ubijati za Hrvatsku“, kaže Tvrtko Jakovina na portalu Narod 21. 10. 2018. Svakako da ovakav stav Tvrtka Jakovine podgrijava i uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Rusiji 2018. Posebno njezin doček.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/10/kurs-funta.jpg
Svijet je vidio negaciju Tvrtka Jakovine i konkurenciju Zapada. Svijet je vidio bazen prirodne-dragovoljne asimilacije drugih u taj bazen. Ali tu je „hrvatska mržnja Srba“. A ta „hrvatska mržnja Srba“ određuje sve društvene relacije na prostoru Zapadnog Balkana. Sve određuje i sve izokreće u korist Zapada, odnosno u korist periferije Europe. Zbog toga, Drugi svjetski rat, ni nakon Vukovara i Škabrnje još tu nije završio. Zbog toga, umjesto Krvave Berbe Grožđa, gdje Srbi automatkim puškama tjeraju goloruke Hrvate u minska polja, i umjesto bacanja ubijenih (živih?) Hrvata u jame u kojima ima i životinjskih strvina; svijet gleda hrvatski igrani film (Svjedoci Vinka Brešana) u kojem hrvatski vojnik mokri po mrtvom vojniku protivničke vojske, dramu obitelj Zec, „15 minuta do Dvora na Uni“. Tako se hrani i održava jedna nehumana, gotovo sotonska politička organizacija. Za koju postoje ozbiljni dokazi za podnošenje zahtjeva za njeno ukinuće na UN-u.
 
A je li Engleska izašla iz EU-a? Kako možeš izaći iz nečega u čemu nisi? U vrijeme kada se stvara Unija država od država koje imaju svoju valutu (monetu), kada se sve te monete tope u jednu zajedničku monetu-euro, a jedna država zadrži svoju monetu, ta država je samo djelomično u toj Uniji. Onoliko koliko joj treba. Jer je ona zadržala financijski suverenitet. A preko financijskog i politički i teritorijalni. Rumunjska i Bugarska, pogotovo Hrvatska, sigurno ne će dijeliti (uživati) istu monetu sa Engleskom. Ne zbog civilizacije i svjetonazora, nego zbog prostora. A gdje je ta Churchillova granica iz njegove fifty-fifty podjele? Je li Hrvatska trebala biti zapadna polovica te podjele? Ako jest, zašto danas to nije? Danas Engleska može lako imati tu polovicu. Ima je kao svoju koloniju u kojoj vladaju njezine marionete.
 
Ako je Tito u Drugom svjetskom ratu Hrvatsku preveo na stranu Saveznika, zašto Saveznici nisu spriječili razaranje Vukovara 1991.? Nakon svega, zamislimo da su hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekali svi oni sa Križnog puta i pobijeni u Domovinskom ratu, oni koji su još mogli biti živi i njihovi potomci, to sigurno ne bi bio mali narod. To bi bila konkurencija Zapadu. Ne samo u športu. Ali tu je „Hrvatska mržnja Srba“ koja to sve ravna i određuje. Zbog koje je Srbin koji je prije 27 godina, vojnom puškom golorukog Hrvata tjerao u minsko polje, danas u Hrvatskoj hrvatska vlast. Drugi prima hrvatsku mirovinu koju uplaćuje Hrvat iz Australije. I zbog te hrvatske mržnje, hrvatskog nacionalizma mladi Hrvat napušta Hrvatsku.
 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Kako su antifašisti pljačkali i porobljavali Hrvatsku

HF

Ćipe izvan sebe zbog Plenkovića

hrvatski-fokus

AFORIZMI – Razmak od distance i tjelesne udaljenosti

HF

Polnoćka u katedrali u Savskoj 66

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više