Hrvatski Fokus
Aktualno

Otvorena treća poslovnica “Žabca”

Nakon Tkalčićeve i Trešnjevke, "Žabac" stigao i u Importane centar

 
 
Prvi food outlet Žabac otvoren je 2016. u Tkalčićevoj, a drugi 2017. na Trešnjevci. U ponedjeljak je u nazočnosti izaslanika gradonačelnika Grada Zagreba Tonija Biluša svečano otvorena treća poslovnica food outleta “Žabac” u sklopu Importanne centra u Zagrebu.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/11/PSX_20181112_143716.jpg
Predstavnica zadruge Martinov plašt Anđelka Bunić te socijalna radnica Vesna Hari predstavile su njihovu suradnju prilikom koje je zaposlen beskućnik Željko Rutič koji je i svečano otvorio ovu poslovnicu. Food outlet Žabac kao koncept danas zapošljava 32 ljudi, a među njima i prvog beskućnika. Ovaj jedinstveni poduzetnički pothvat, koji je započeo kao obiteljski startup Marija i Maje Žamboki, dobio je prestižnu nagradu osvojivši drugo mjesto na Euromonitorovom natječaju za New Concepts in Retailing 2017, u kategoriji Grocery.
"Osim gospodina Željka Rutića, na našoj trećoj lokaciji zaposlit ćemo i jednu osobu s posebnim potrebama koja će raditi na našem deterdžentomatu. Bez kreditnih zaduženja i s jasnim poslovnim planom razvijamo obiteljsko poslovanje. Kupci imaju povjerenja u nas, a kao što znate, u našim dućanima prodaje se lom, štok i rok roba koja je u potpunosti ispravna. Jako sam ponosan što ovaj koncept sprječava bacanje hrane", izjavio je Mario Žamboki povodom otvaranja trećeg food outleta na lokaciji Importanne centra u Zagrebu.
 
Predstavnice zadruge “Martinov plašt” Anđelka Bunić te socijalna radnica Vesna Hari predstavile su suradnju prilikom koje je zaposlen beskućnik Željko Rutič koji je i svečano otvorio ovu poslovnicu. Food outlet Žabac kao koncept danas zapošljava 32 ljudi. Ovaj jedinstveni poduzetnički poduhvat koji je započeo kao obiteljski startup Maria i Maje Žamboki, dobio je prestižnu nagradu osvojivši drugo mjesto na Euromonitorovu natječaju za New Concepts in Retailing 2017, u kategoriji Grocery (hrv. Trgovina).
“Osim gospodina Željka Rutića na našoj trećoj lokaciji zaposlit ćemo i jednu osobu s posebnim potrebama koja će raditi na našem detrdžentomatu. Bez kreditnih zaduženja i s jasnim poslovnim planom razvijamo obiteljsko poslovanje. Kupci imaju povjerenja u nas, a kao što znate u našim dućanima prodaje se lom, štok i rok roba koja je u potpunosti ispravna. Jako sam ponosan što ovaj koncept spriječava bacanje hrane”, izjavio je Mario Žamboki povodom otvaranja trećeg food outleta u sklopu Importanne centra u Zagrebu.
 

Anđelka Felja

Povezane objave

Večernji list cenzurirao Josipa Jurčevića

HF

“24 časa” dvokapom krše izbornu šutnju

HF

Odjeci Vučićeva posjeta Hrvatskoj

HF

HNES – Napokon osuđen najveći zločinac J. B. Tito!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više