Hrvatski Fokus
Aktualno

Festival vina u hotelu Esplanade

Prestižni međunarodni festival vina i kulinarstva, VINOcom, odvijat će se 24. i 25. studenoga

 
 
Prestižni međunarodni festival vina i kulinarstva, VINOcom, odvijat će se 24. i 25. studenoga u prostorijama hotela Esplanade. Ovo javnosti zanimljivo događanje svake godine privuče veliku pažnju nacionalnih i internacionalnih posjetitelja pa se i ove godine tijekom trajanja festivala očekuje povećani broj gostiju i posjetitelja u hotelu, kao i predstavnika medija. Na dane održavanja VINOcoma restoran Zinfandel's bit će zatvoren dok će se doručak posluživati u prostorijama šarmantnog Le Bistroa i u lounge dijelu Esplanade 1925 Bara.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/11/04slika.png
Festival je u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani, kao nezaobilaznom dijelu gospodarstva i hrvatske turističke ponude. Budući da se priredba održava uoči božićnih i novogodišnjih blagdana bit će to ujedno i dobar uvid za poslovne ljude i građane o mogućnostima u mjesecu darivanja. Na festivalu će se prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.
 
Ovogodišnja će se priredba održati na površini preko 3000 m2, okupit će više od 300 izlagača, proizvođača i trgovaca: vina, pršuta, sira, ulja, kulena, slatkih delicija i drugih proizvoda iz Europske unije i zemalja našeg okruženja, a ostali dijelovi svijeta bit će zastupljeni putem uvoznika.
Za dodatna pitanja i više informacija, osoblje recepcije stoji Vam na raspolaganju.
T. +385 (0)1 4566 666
E-mail: info@esplanade.hr
 

Anđelka Felja

Povezani članci

Hvala srčanom Vinku Vici Ostojiću!

HF

Jelena Vitezica i Marie Rodriquens na udaru tajnih službi

HF

Hrvatski veleposlanik protiv Hrvatske!

HF

Marijana Mirt na facebooku

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...