Hrvatski Fokus

Bošnjački portal Vladu Šoljića i HZ Herceg-Bosnu naziva zločinačkima

 
 
»Predsjednik Glavnog vijeća zločinačke Hrvatske zajednice Herceg Bosne mr. Vladimir Šoljić ispričao je kako je rahmetli Alija Izetbegović nadmudrio tadašnjeg hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i spriječio podjelu Federacije BiH na hrvatski i bošnjački dio. Predsjednik Alija Izetbegović je na taj način spriječio stvaranje hrvatskog entiteta.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/11/saff.com_.png
Vladimir Šoljić je gostujući u političkom magazinu “Argumenti” Naše TV otkrio šta se dogodilo prilikom potpisivanje Washingtonski sporazum.
“Alija Izetbegović tada je molio Tuđmana da se ne pravi razgraničenje u Federaciji između hrvatskih i bošnjačkih područja, već da se to odgodi za neko buduće vrijeme, jer je tek uspostavljeno primirje, pa bi, kako je on uvjeravao Tuđmana, to rasplamsalo sukobe. Hrvatska strana je prihvatila to kao jedan pragmatičan potez, što se kasnije pokazalo kao vrlo loš potez”, kazao je Šoljić«.
 

http://saff.ba/vladimir-soljic-ispricao-kako-je-alija-izetbegovic-nadmudrio-franju-tudjmmana-i-sprijecio-podjelu-federacije-bih/

Povezane objave

Politički entitet Republika srpska nije Božja tvorevina

HF

Divovi središnje Bosne

hrvatski-fokus

Jednadžbe sa tri nepoznanice

HF

Glavna islamska ideologija je kršćanofobija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više