Hrvatski Fokus

Rasno križanje nije izbor, to je obveza. To je imperativ!

 
 
Proročanstvo bivšeg francuskog predsjednika o kojem svi govore… Više nego ikad aktualan je zastrašujući govor Nicolas Sarkozyja, sada bivšeg predsjednika Francuske. Iako je i u svoje vrijeme izazvao mnoštvo negativnih reakcija, sasvim opravdano, ovaj je govor svojevrsni dokaz da je egzodus istočnih naroda nije slučajan, nego dobro osmišljen projekt vrhuške koja se ozbiljno poigrava opstankom ‘kršćanske civilizacije’. Jer 2008. godine (dakle prije 10 godina) Sarkozy je zapovjedio francuskom narodu, osobito bijelcima, da se MORAJU križati s drugim rasama. Ako to ne učine, slijede državne sankcije. Zašto? Pa Sarkozy kaže kako odbijanje rasnog miješanja od strane bijelaca može ‘poniziti’ i ozlijediti identitet drugih, ne bjelačkih rasa u Francuskoj.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/12/d1cbf8d698b806101137.jpeg
Također, isto je zapovjedio i miješanje s Arapima. A strah od nasilja? ‘Cilj je odgovoriti na izazove rasnog križanja u 21. ‘stoljeću’ rekao je Sarkozy i još dodao zastrašujuće riječi: ‘Rasno križanje nije izbor, to je obveza. To je imperativ’! „Ako učinimo drugačije suočit ćemo se s velikim problemima, stoga se mi moramo promijeniti, moramo promijeniti svoju kulturu pravosuđe… sve, a ako promjena ne zaživi država će morati primijeniti silu“ – rekao je. Drugim riječima, Sarkozy je još 2008. godine najavio totalni rasni genocid bijelog naroda jer njih je u cijelom svijetu tek nešto više od 20 posto. A na nama je da se zapitamo slijede li nam u Europi uskoro i novi, eugenički “Lebensbornovi” – mjesta prisilnog eksperimentiranja na živim ljudima u svrhu tisuću mješanaca kao projekta ubrzane integracije?
 
I da napomenemo, bit ovih objava nikako nije huškanje na migrantsku populaciju koja je također žrtva ovih mračnjaka s vrha svjetske pozornice, cilj je raskrinkavanje imperatora koji se u svrhu Novog Svjetskog poretka igraju milijunima ljudskih života! I nastavljaju se igrati – do uništenja poznatih nam civilizacija!
 

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/11/28/morat-cemo-primijeniti-silu-stravicno-prorocanstvo-sarkozyja-koje-ce-smlaviti-europu-video/

Povezane objave

Megyn Kelly razotkrila ljevičarske medije koji su lagali protiv Trumpa

hrvatski-fokus

Koga sve financira George Soros!?

hrvatski-fokus

Forenzičke revizije županije Maricopa u Phoenixu u Arizoni  

hrvatski-fokus

Tursko širenje u regiji

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više