Hrvatski Fokus
Društvo

Potpišimo peticiju Stop pedofiliji!

Povratak u čopor kao ideal življenja i "napretka" ljudske civilizacije!?

 
 
Na djelu je destrukcija koja za cilj ima urušiti sve vrijednosti na kojima počiva današnja civilizacija i vratiti ljudsko biće u čopor. To je jedini suvisli zaključak do kojega se dolazi kad se racionalno promotri što se sve događa u svijetu koji nas okružuje. Ono što je do jučer bilo društveno neprihvatljivo pa i zakonski kažnjivo, danas je relativizirano do te mjere da je samo pitanje dana kad će postati dijelom "progresivističke" kulture koja nam se nameće putem medija, ulice i pojedinih institucija EU-a i VE-a, nasilno, agresivno i kontinuirano. Takav je slučaj i s pedofilijom koju neki već danas poistovjećuju s "ljudskim pravom" (!?), negirajući ne samo štetnost seksualnog nasilja nad djecom, nego i samo nasilje kao takvo, uz tvrdnje da "seksualni odnos odrasle osobe s djetetom nije nasilje i nema po dijete nikakvih štetnih posljedica"!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/12/53372700.jpg
Albert Kinsey zagovaratelj pedofilije
 
Profesor s američkog University of Pennsylvania, Philip Tromovitch, 1997. godine je u The Journal of Seks Research objavio rad u kojemu je proučavajući desetak studija na temelju svoga "nepristranog" istraživanja zaključio kako je konsenzus današnjeg civiliziranog svijeta oko toga da je seksualno zlostavljanje djece štetno – pogrešan!
Drugim riječima, on negira postojanje seksualnog zlostavljanja djece, pa čak i seksualno zlostavljanje kao čin nasilja koji ostavlja štetne posljedice po djecu! Philip Tromovitch i njegove kolega Bruce Rind i Robert Bauserman (osuđivani pedofil), sljedeće su godine (1998.) godine objavili svoju recenziju meta-analize ukupno 59 studija u kojima su korištena prijavljena iskustva seksualnog zlostavljanja 35.703 studenata (dok su bili u dječjoj dobi). Svojim istraživanjima i zaključcima njih trojica dovode u pitanje valjanost samoga pojma seksualnog zlostavljanja djeteta. Uz to, oštroj kritici su izložene same žrtve zlostavljanja, stručnjaci za mentalno zdravlje koji rade s njima u procesu liječenja i rehabilitacije, konzervativci, vjernici – jednom riječju svi oni koji svjetonazorski ili po svome djelovanju smetnja ovakvom pogledu na problem pedofilije.
 
Američka udruga psihologa doduše nije stala iza ovih znanstvenika, ali je branila njihovo pravo na "iznošenje rezultata istraživanja neovisno o tomu jesu li ona utemeljena na činjenicama ili ne". Dakako, to je vrlo zanimljiva opservacija, budući da se svaka znanost temelji na empirijskom utvrđivanju činjenica, bez čega se ni jedan dobiveni rezultat ne može smatrati znanstveno potvrđenim i relevantnim. I to je zakonitost koja ne vrijedi samo za prirodne, nego i za društvene znanosti. Spomenuta trojica nisu jedini koji otvoreno promiču i zastupaju pedofiliju. Mirjam Heine, profesorica s njemačkog University of Würzburg tvrdi čak da se kad je riječ o pedofiliji ne radi i poremećaju, bolesti, društveno neprihvatljivom ponašanju ili kažnjivoj devijaciji, nego o "prirodnoj seksualnoj orijentaciji koja zaslužuje poštovanje"!?
 
Ove teze ona je iznijela na konferenciji TEDx Talks (Technology, Entertainment, Design – medijske organizacije koja objavljuje online razgovore za besplatnu distribuciju pod sloganom "ideje koje vrijedi širiti"). Osim toga, profesorica Heine ustvrdila je kao je "pedofilija nepromjenljiva seksualna orijentacija" i jednako "vrijedna i normalna kao i heteroseksualna", te da "pedofile moramo prihvaćati s poštovanjem kao i sve druge ljude". Za nju je pedofilija "respektabilna seksualna orijentacija", jer ona "ne ovisi od volje pojedinca", nego je to "prirodna datost". Ovdje se koristi isti argument kao i kod homoseksualizma i nekih drugih bolesti i anomalija koje se proglašava "genetski uvjetovanim", odnosno "prirođenim" – pa se stoga osoba koja je takve orijentacije unaprijed svrstava u "normalne" (jer u pitanju je "prirodno stanje" a ne stečena sklonost, bolest ili devijacija, pa stoga nije niti odgovorna za svoje postupke).
 
Video clip sa spomenutog  predavanja Mirjam Heine objavio je na youtubeu Chip Kipperly 19. lipnja 2018. godine uz napomenu: "TedX pokušava sakriti svoj najnoviji videozapis s usluge YouTube zbog prekomjerne negativne povratne informacije. Aktivno su izdali obavijesti o autorskim pravima na sve prijenose ovog videozapisa, iako je licencirana pod Creative Commons. Ne samo da to pokušavaju ugurati u memorijsku rupu, algoritmi usluge YouTube automatski blokiraju izvorni videozapis prije nego što se čak i može objaviti. Morao sam uređivati ​​ovaj videozapis i ponovno ga kodirati da bih prošao kroz algoritme." Nakon ovog uvoda, Kipperly je objavio jedan dodatni komentar koji je također vrijedan pozornosti. Nažalost, ni za video, niti za tekst ispod clipa nema prijevoda s engleskog na hrvatski. On na istoj stranici objavljuje i link na kojemu se može potpisati peticija "STOP PEDOFILIJI": https://www.change.org/p/tedx-stop-the-pedophilia-sympathisers-at-tedx (Vidi: https://www.youtube.com/watch?v=MNr3yhjQPI8&feature=youtu.be) Posjetite li poveznicu za peticiju, pored toga što možete dati svoj glas PROTIV JAVNOG POPULARIZIRANJA I PROTEŽIRANJA PEDOFILIJE, imate prigodu i pratiti dinamiku potpisivanja iste koja za sada ima blizu 2.100 potpisa.
 
Sve one koji su skeptici i misle možda kako se oko ovoga diže veća prašina nego je potrebno, podsjećam na događaje od prije 6 – 7 godina, kad je televizijska urednica, novinarka i voditeljica Karolina Vidović-Krišto u svojoj autorskoj emisiji "Slika Hrvatske" (emitiranoj 29. prosinca 2012.) u epizodi naslovljenoj "Pedofilija kao temelj spolnog odgoja", upozorila javnost na opasnost od globalnog nametanja tzv. spolnog odgoja u škole i vrtiće, a koji se temelji na postavkama Alfreda Kinseya čija je "znanost" zasnovana na "istraživanjima" u kojima je plaćao i poticao pedofile na seksualno zlostavljanje djece i dojenčadi. Karolina Vidović Krišto tom je prigodom prikazala i dokumentarni film Tima Tatea "Secret History: Kinsey's Pedophiles" (ili: "Skrivena Povijest: Kinsijevi Pedofili") koji u cijelosti razotkriva perverziju Kinsey-a i njegovih suradnika koji su kako bi dokazali svoje bolesne teorije zlostavljali na tisuće djece – od dojenčadi do djece predškolske dobi prepuštajući ih patološkim bolesnicima i seksualnim manijacima. Podsjetimo se i pogledajmo što je u svome filmu sve rekao Tim Tate: https://www.youtube.com/watch?v=8nkeRvtPmn0.
 
Budući da je temelj "spolnog odgoja" kojega je Hrvatska namjeravala uvesti u svoj sustav odgoja i obrazovanja djece bio temeljen upravo na istraživanjima Alfreda Kinseya, to je kod naših "progresivista" izazvalo pravu uzbunu, pa je urednica i voditeljica spomenute emisije suspendirana u samo nekoliko sati, a njezina autorska TV emisija ukinuta. U međuvremenu javnost je doznala kako je najpoznatiji hrvatski "seksolog" Aleksandar Hulštofer stipendist i suradnik instituta Kinsey, što je uključivalo suradnju s mnogim pedofilima iz kruga tamošnjih "znanstvenika", što je još više uzburkalo duhove i potaknulo žučne rasprave.
 
Uslijedio je dolazak u Hrvatsku američke intelektualke židovskog podrijetla, profesorice prava Judith A. Reisman i britanskog novinara i autora dokumentarca Tima Tatea (2013. godine) koji su u svojim javnim nastupima rekli istinu o temi pedofilije i "spolnog odgoja" i stali iza hrvatske novinarke. Gospođa Reisman bila je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu suočena s primitivizmom – organiziranim napadima "progresivističkog" dijela studenata i profesora koji su je vrijeđali na najprizemniji način i dočekivali pogrdama, psovkama, čak i prijetnjama kako će joj fizički onemogućiti izlaganje. No, zato je u Školi narodnog zdravlja "Andrija Štampar" (koja je dio Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu) bila primljena s uvažavanjem i poštovanjem od studenata i liječnika.
 
Karolina Vidović-Krišto dobila je 5. siječnja 2015. godine otkaz na HRT-u voljom tadašnjeg moćnika koji je upravljao ovom kućom, Gorana Radmana. Na HRT-u je u to vrijeme vrijedio "Etički kodeks" po kojemu je djelatnicima zabranjeno izražavati vjersko i svjetonazorsko uvjerenje u privatnom životu – izvan radnog vremena – što je nonsens i zadiranje u temeljna ljudska prava. Ove odredbe korištene su za discipliniranje 3.000 zaposlenika ove kuće koji su od vrhuške na čelu s neokomunistom Goranom Radmanom bili pod stalnom prismotrom kako bi im se onemogućila svaka sloboda izražavanja i građanskog djelovanja – ponovimo: privatno i u slobodno vrijeme. Sedam mjeseci poslije otkaza, magistrica novinarstva Karolina Vidović-Krišto sudskim je rješenjem vraćena na posao, a presude Prvog i Drugog stupnja potvrdile su kako je bio u pitanju protuzakoniti otkaz.
 
Podsjećanje na ovaj slučaj govori u prilog tomu što je sve u stanju učiniti lijevo-liberalno-anarhistička klika i njezina militantna "progresivistička" struja kad se netko usprotivi njihovim bolesnim idejama uz pomoć kojih teroriziraju golemu većinu građana Republike Hrvatske. Znamo i vidimo kako je sve to počelo ne jučer ili prekjučer, nego još 1948/53. godine, od kad datira objavljivanje izvješća Alfreda Kinseya (Sexual Behavior in the Human Male (1948.- drugo izdanje 1998.;  Sexual Behavior in the Human Female (1953.- drugo izdanje 1998.).Od Kinseya, preko "seksualne revolucije" do "zaštite prava LGBTIQ zajednice" i javnog promoviranja pedofilije – to bi u najkraćem bio taj put kojim nas vode "progresivisti" u "bolju i sretniju budućnost" gdje se ne zna tko s kime i kako opći, tko je komu otac, mati, dijete, brat, sestra…
 
Povratak u čopor kao ideal življenja i "napretka" ljudske civilizacije!? Kao svjesni, razumni i odgovorni ljudi obvezni smo u ime sadašnjih i budućih naraštaja i opstanka svijeta u kojemu živimo, podići svoj glas protiv ovog zla uperenog i protiv Boga i protiv Čovjeka. Bili vjernici ili ne, deklarirali se kao ateisti ili agnostici, kojoj god rasi ili kakvom god svjetonazoru i ideologiji pripadali, svi smo podjednako odgovorni za sadašnjost i budućnost – vlastitu, ali i onih koji žive s nama i dolaze poslije nas.
 

Zlatko Pinter

Povezane objave

MALI OGLASI – Mijenjam

HF

MUDROSITNICE – Ne uzvraća se zlo istom mjerom

HF

AFORIZMI – Na vječna lovišta

HF

Knjigu piše od Ovrlje Ante

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više