Hrvatski Fokus
Religija

Zapadni pasdarani protiv razuma

Na Zapadu zabranjeno govoriti o braku između muškarca i žene

 
 
Prošlog je mjeseca izbačen sa Sveučilišta u Toulusu profesor Phillipe Soual, stručnjak za Hegela, kojeg je udruga LGBT studenata tužila da je bio blizak pokretu Manif pour tous, koji je izveo milijune ljudi na ulice Pariza kako bi zagovarali brak kao zajednicu muškaraca i žene. U Švedskoj je profesor Germund Hesslow, neurofiziolog, pod sveučilišnom istragom jer je ustvrdio da “postoje biološke razlike između muškarca i žene”.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/12/P5FLeEs.png
Uistinu, opasna tvrdnja. Na Cambridgeu Noah Carl, nakon što je istraživao psihološke, sociološke i političke aspekte stava prema imigrantima te uzroke Brexita, osuđen je za rasizam, a peticiju protiv njega potpisalo je 300 (tristo) njegovih kolega iz cijelog svijeta, koji traže njegovo izbacivanje. Moj kolega, profesor moralne teologije na Oxfordu Nigel Biggar govorio je na temelju istraživanja (i) o pozitivnim aspektima britanskog kolonijalizma, što je opće mjesto, od Indije do Zimbabvea (Rodezije), no kolege, na čelu s matematičarom Clementom Mouhotom, digli su pobunu protiv njega i optužili ga da “legitimira rasističke stereotipe”.
 

Teo Trostmann

Povezani članci

SOLUS CATHOLICUS – Organizirana Antihrvatska i Anticrkva

HF

Hrvatska dominikanska provincija Blažene Djevice Marije

hrvatski-fokus

Marakeški (ne)sporazum ‘opasnih namjera’

HF

Sveti plod

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...