Hrvatski Fokus
Gledišta

Kusićevo Vijeće na crti Pijade, Rankovića, Račana

Rušitelji Hrvatske svjesno su preskočili vrijeme od 1945. do 1990.

 
 
Zapanjuje, i nakon Vukovara i Škabrnje, i nakon Voćina i Široke Kule, kada bi hrvatski dužnosnik morao negirati samo postojanje Jasenovca, hrvatski dužnosnik ostaje na liniji Moše Pijade, Aleksandra Rankovića i Ivice Račana. Pritom se grubo manipulira uzvikom Za dom. Što je za pravosudnu parnicu. Da, da gospodo, saborski zastupnik, kao i kompletno Vijeće koje se bavilo totalitarnim režimima koje je donijelo onakav pravorijek za uzvik za dom, treba dovesti na sud. Jer je u pitanju gruba manipulacija u korist srpskog genocida. Kao grubu manipulaciju tim uzvikom imamo zamjenu teza. Umjesto pitanja: Tko to danas (od početka Domovinskog rata) viče, imamo nametnuto pitanje: Je li uzvik Za dom zakonit, starohrvatski ili ustaški? A rezultat toga je, kako je to starohrvatski uzvik koji je kontaminiran ustaštvom, odnosno genocidnošću od 1941. do 1945. Ali se ipak može povremeno koristiti. Baš na liniji Pijade, Rankovića i Račana. Gdje povjesničari preskaču jedan period. Pa imamo rupu u povijesti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/02/Stevan_Kragujevic_Mosa_Pijade_i_AleksandarRankovic_Narodna_skupstina_1955-scaled.jpg
Moša Pijade i Aleksandar Ranković
 
Tu je preskočeno vrijeme dekontaminacije. Vrijeme od 1945. do 1990. kada su Bruno Bušić i mnogo njih dobili metak u čelo zbog dekontaminacije slova U ili tog uzvika. Zbog čega su neki nalogodavci zabrane dekontaminacije (Perković, Mustač) završili na robiji u drugoj državi. Pa gospodo zastupnici, kada se toliko zalažete za edukaciju mladih o ustaškom uzviku Za dom, jeste li vi za to da ta djeca u školama uče o ubojstvima Hrvata u inozemstvu koje su naredili Tito i Račan?
 
Radi pune istine, ovdje treba spomenutu albanskog velikana Jurja Kastriotija Skenderbega, koji nakon dolaska iz vojne pobjede protiv Turaka albanskom narodu reče: Ja vam nisam donio slobodu, slobodu nađoh u vama“. Kad hrvatski Skenderbeg (Zlatko Dalić) dođe iz Rusije u Zagreb, on tu nađe slobodu, odnosno jedinstvo Hrvata. Pa mu za to jedinstvo nije trebalo vikati Za dom. Dapače, da je on sa bine viknuo za dom, pa da su mnogi uzvratili spremni, sutra dan u The Guardianu, New York Timesu piše da su hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekale ustaše. Pa se tu spominje neka radijacija i kontaminacija. A pitanje je, bi li Zlatko Dalić, uopće prošao skupinu da ruski predsjednik Vladimir Putin nije zabranio ulazak u Rusiju „hrvatskim najvatrenijim navijačima“. I tako onemogućio kontaminaciju hrvatske nogometne reprezentacije. Vjerojatno bi Zlatko Dalić u Rusiji prošao kao Ante Čačić u Francuskoj. U kontekstu toga, s obzirom na grube manipulacije egzaktnih i materijalnih činjenica, pogrješne su tvrdnje kako netko tu ne zna o čemu se radi. Netko 1990. U Hrvatsku uvozi kontaminirani materijal, sve do danas. A Igor Vukić pokušava dekontaminirati Hrvatsku, ali mu je zabranjeno, gospodine Grmoja i gospodine Beljak.
 

Jure Vukić, Tribanj

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Međunarodna protuhrvatska središta moći

HF

Nije u pravu Ivica Šola!

HF

Jasmina Popović protiv opstojnosti hrvatskoga naroda

HF

Genocidna tiranija želi uništiti Hrvate 

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više