Hrvatski Fokus
Društvo

Crème Prodigieuse ® Boost

Nova generacija multikorektivne njege za boost mladosti i ljepote vaše kože

 
 
Crème Prodigieuse ® Boost predstavlja najnoviju generaciju njege s multikorektivnim utjecajem na posljedice užurbanog stila života, kao što su stres, umor i sl, te urbanog okoliša u kojem živimo. Zahvaljujući antioksidacijskom kompleksu cvijeta Jasmina – svježina, blistavost i mladost kože – sada su vam na dohvat ruke. Proizvodi
Crème Prodigieuse ® Boost linije u potpunosti poštuju prirodnu ravnotežu kože, a namijenjeni su prvenstveno ženama između 25. i 40. godine.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/02/1531213473-lp-nuxe-fr-gamme-creme-prodigieuse-boost-key-2018-09.jpg
Cvjetna inovacija: Prirodni aktivni sastojci za boost mladosti i Ljepote – Današnje žene u dobi između 25. i 40. godine, vrsne su multitaskerice, radni dan im traje 48 sati te izvlače 200 % iz svakog aspekta njihova života. Njihova je koža svakodnevno pod utjecajem visoke razine stresa, nedovoljne količine sna te urbanog okruženja u kojem živimo, poput onečišćenja te različitih oblika zračenja. Bombardirana oksidativnim stresom, staničnim stresom te oštećenjem kolagena, koža doseže točku potpunog izgaranja, odnosno sve prepoznatljivijeg „burnout“ sindroma.
 
Kombinirajući antioksidativni kompleks cvijeta jasmina s cvijetom nevena i staničnim šećerom, NUXE je došao do pravog spasitelja kožnih stanica, koji potiče mehanizme kože na korekciju posljedica stresnog lifestylea.
 
Očuvanje prirodne ravnoteže kože demonstrirano je inovativnim testom na kožnom mikrobiomu – Po prvi put Nuxe je surađivao sa stručnim kliničkim centrom specijaliziranim za mikrobiologiju. 29 dobrovoljaca koji su testirali Crème Prodigieuse ® Boost prošli su kroz kompletnu analizu njihova kožnog mikrobioma: kvantifikacija bakterijske populacije, identifikacija dominantnih kategorija i mjerenje pH vrijednosti kože. Nakon 28 dana upotrebe, provedena su ista mjerenja i uspoređena s inicijalni, pokazujući da se mikrobiom nije promijenio. Stanična aktivnost je očuvana.
 
Nova multikorektivna njega kože – Svježina • Blistavost • Mladost – Živi život na najjače, i ne brini o posljedicama na svoju kožu, obećanje je ove multikorektivne njege nove generacije. 5 proizvoda za njegu kože s undo učinkom uspješno suzbijaju posljedice umora, stresa i onečišćenja na koži, pružajući joj svježinu, blistavost i punoću, čak i kada se životni tempo ubrzava.
 
Nov svjež i suptilno senzualan identitet NUXE uvodi žene u novo senzualno iskustvo s teksturama prožetima svježinom koje se tope u dodiru s kožom. Miris otkriva senzualnost iskonskog mirisa cvijeta naranče, magnolije i vanilije, podignutog svježinom jasmina, ugodno kiselkastim notama ružičastog ličia te senzualnom bazom bijelog drveta
 
Nova NUXE kolekcija za anti – age njegu – Žene danas žude za osjećajem blistavosti i ugode u vlastitoj koži, u svim periodima svog života. NUXE njega lica prati ih iz dana u dan. Kombinirajući snagu prirode, znanstvenu učinkovitost i buđenje osjetila, NUXE objedinjuje jedinstvenu anti – age stručnost. U samom srcu prirode, NUXE otkriva biljke s najvećim koristima te ekstrahira njihove najdragocjenije sastojke.
 
EKO – DIZAJN INOVACIJA Makeover Merveillance ® Expert i Nuxuriance ® Ultra, od sada u laganim staklenim teglicama – Kako bi proizvodi izgledali elegantniji, ali bili i eko – osviješteni, vizualni identitet i ambalaža za dvije linije potpuno su prilagođeni. 50 ml teglice za ove dvije linije redizajnirane su novim eko-dizajniranom ambalažom.
 
NUXE je preuzeo izazov usklađivanja vrhunskog dizajna i zaštite okoliš. Rezultat je ekskluzivna staklena teglica. Njezina je baza maksimalno zaobljena, kako bi zadržala atraktivnu završnu obradu, dok je težina umanjena za 27 %*. Primarno pakiranje ukrašeno je dragocjenim nijansama (duboki rubin i satenski smaragd) dok kartonsku ambalažu krasi elegantan prirodan otisak.
 
Kroz punih 25 godina, NUXE se kao pionir prirodne kozmetike, ostvario kao uzor u sektoru farmaceutske kozmetike. NUXE vješto spaja užitak korištenja s farmaceutskom sigurnošću u iznimnim proizvodima koji bude sva osjetila.
 
NUXE je stvorio liniju proizvoda od kojih su neki stekli kultni status – Huile Prodigieuse ®, Crème Fraîche ® de Beauté, Rêve de Miel ®. Društveno odgovorna i inovativna kompanija koja brine za okoliš, voljena je od strane korisnika, dopuštajući ženama da se osjećaju prekrasno bez iluzija i slobodne od pravila konvencionalne ljepote. NUXE povezuje žene s njihovom unutarnjom prirodom i instinktima, kako bi mogle izraziti svoju vlastitu, jedinstvenu ljepotu. NUXE – Instinktivna ljepota
 
Crème Prodigieuse® Boost – Nova generacija multikorektivne njege za boost mladosti i ljepote vaše kože Nuxe je predstavio najnoviju generaciju njege s multikorektivnim djelovanjem na posljedice užurbanog stila života, kao što su stres i umor, te urbanog okoliša u kojem živimo – Crème Prodigieuse ® Boost. Zahvaljujući antioksidativnom kompleksu cvijeta Jasmina – svježina, blistavost i mladost kože sada su vam na dohvat ruke. Proizvodi Crème Prodigieuse ® Boost linije u potpunosti poštuju prirodnu ravnotežu kože, a namijenjeni su prvenstveno ženama između 25. i 40. godine.
 
Jesi li i ti suvremena žena? Današnje suvremene žene u dobi između 25. i 40. godine, vrsne su multitaskerice, radni dan im traje 48 sati te izvlače 200 % iz svakog aspekta svoga života. Njihova je koža svakodnevno pod utjecajem visoke razine stresa, nedovoljne količine sna te urbanog okruženja u kojem žive. Bombardirana svim tim utjecajima, koža doseže točku potpunog izgaranja, odnosno sve poznatijeg „burnout“ sindroma. Kombinirajući antioksidativni kompleks cvijeta Jasmina s cvijetom Nevena i staničnim šećerom, NUXE je došao do pravog spasitelja kožnih stanica, koji potiče mehanizme kože na korekciju posljedica stresnog lifetsylea.
 
Svježina * Blistavost * Mladost Živi život na najjače, i ne brini o posljedicama na svoju kožu, obećanje je ove multikorektivne njege nove generacije. 5 proizvoda za njegu kože s undo učinkom uspješno suzbijaju posljedice umora, stresa i onečišćenja na koži, pružajući joj svježinu, blistavost i punoću, čak i kada se vaš životni tempo ubrzava. Teksture prožete svježinom tope se u dodiru svježinom te senzualan miris podignut svježinom Jasmina i ružičastog ličia te senzualnom bazom bijelog drveta, uvod žene u novo senzualno iskustvo.
 

Anđelka Felja

Povezane objave

Roman o Silviji Plath

hrvatski-fokus

AFORIZMI – Post festum

HF

MALI OGLASI – Crvenim zbog nedostatka srama

HF

Pravila učenička nekada

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više