Hrvatski Fokus
Hrvatska

Napokon treba (raz)otkriti crtače svastike

Marin Brbić, Marko Srdarević i Slobodan Marendić nagrađeni za čuvanje "tajne" o Poljudskoj svastici!

 
 
Marin Brbić ponovno je izabran za predsjednika Uprave HNK Hajduka, i potom ne slučajno za medije izjavio i sljedeće: „Okrećemo se budućnosti, ne ćemo se okretati unatrag“. Što je valjan pokazatelj i siguran dokaz da nikada ne će biti otkriveni nalogodavci, organizatori i „crtači“ zloglasne nacističke svastike na travnjaku stadiona u Poljudu 12. lipnja 2015. godine, a čime su Split i Republika Hrvatska trajno ozloglašeni, kompromitirani i stigmatizirani širom svijeta!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/05/29942E9500000578-3122188-The_pattern_can_clearly_been_seen_on_the_side_of_the_pitch_as_It-a-72_1434149520148.jpg
U privitku je tekst „Plenkovićev twitt, Tajani, vaterpolisti, Brnabić…“, u čijem se 4. i 5. odlomku može više o tome pročitati pod naslovima:
4. Vaterpolisti bez obvezne policijske pratnje!?
5. Poljudska svastika „tajna“ i nakon četiri godine! (http://www.mega-media.hr/plenkoviceve-twitterske-magle-tajani-i-vaterpolisti/)
Na više portala (www.slobodnadalmacija.hr, Maxportal, www.direktno.hr, itd.) i nekim drugim medijima objavljen je 30. travnja 2019. članak s naslovom „Sin bivšeg načelnika splitske policije ne će biti kazneno gonjen zbog razbijanja službenog auta“.
 
Iz tog članka kao i iz prethodno navedenog teksta „Plenkovićev twitt, Tajani, vaterpolisti, Brnabić…“, te odgovarajućih članaka s navedenih međumrežnih poveznica, vidi se na temelju valjanih i relevantnih podataka odnosno činjenica  da je bivši šef splitske policije Slobodan Marendić  (je li on možda u rodbinskoj vezi s bivšim visokim komunističkim funkcionarom pok. Božom Marendićem?) ponovno nagrađen za prikrivanje nalogodavaca i organizatora „crtanja“ nacističke svastike na travnjaku stadiona u Poljudu, kao što su za to isto prikrivanje već nagrađeni Marko Srdarević i Marin Brbić!
„Svastika na Poljudu“ odnosno njezini idejni autori, nalogodavci i organizatori su tolika TABU tema u hrvatskoj politici i društvu, da se vrlo vjerojatno ne bi usudio pokušati je razriješiti ni sâm Sigmund Freud da je živ. Potpuno logično, jer njezin autorski trag vodi do počasnog predsjednika HNK Hajduka Budimira Lončara, te bivšeg predsjednika Vlade RH Zorana Milanovića i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića!
 

Erih Lesjak

Povezane objave

Ajte gospodo pa ratujte a ne uvozite rat u Hrvatsku

hrvatski-fokus

Srpska agresija za njega je ‘građanski rat’

HF

Ima pravoslavaca koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru

HF

Još Hrvatska ni propala dok mi živimo!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više