Hrvatski Fokus

Ponavljanje srpskih psina usred Hrvatske

 
 
Pupovac i društvo nastavljaju sa svojom strategijom specijalnog rata protiv Hrvatske. Najprije izazovu incident uz pomoć opskurnog i drskog plakata koji sugerira srpsku ugroženost u Hrvatskoj, pa kad onda tko taj plakat takne… eto ti "genocida". Spominje Milorad traktore – vjerojatno one kojima su mu sunarodnjaci – teroristi odlazili nakon što su razrušili trećinu Hrvatske, pobili 16.000 ljudi, palili, pljačkali, silovali i godinama haračili po dijelu međunarodno priznate države Hrvatske, članice UN-a. Rušili crkve, spomenike kulture, bolnice, škole, uništavali sela i gradove, protjerali preko 600.000 Hrvata I TO BEZ TRAKTORA, PJEŠICE. Naši su bili sretni ako su žive glave izvukli i u najlonsku vrećicu ponešto strpali. Samo u UNPA zonama Srbi su ubili oko tisuću Hrvata! Masakrirali su čitave obitelji, pljačkali kuće, progonili i mučili civile koji su ostali ili nisu uspjeli pobjeći na vrijeme.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/05/srbin-u-hrvatskoj-V.jpg
Misli li tko da su to Hrvati zaboravili? Počinili su Miloradovi sunarodnjaci brojne masovne zločine, masakre – od Tovarnika, Bapske, Sotina, Vukovara, Borova Sela, Borova Naselja, do Voćina, Četekovca, Čojluga, Kusonja, Baćina, Saborskog, Joševice, Skele, Bačuge, Hrvatske Kostajnice, Petrinje, Gline, Saborskog, Slunja, Široke Kule, Škabrnje i stotina drugih mjesta diljem okupiranih područja. Zato su u vrijeme 'Oluje" (kolovoza 1995. godine) i bježali, jer su većini njih bile krvave ruke, ne do lakata, nego do ramena. A mi Hrvati pustili smo ih kao gospodu! Sjećate li se kako je završilo nakon predaje zločinačkog 21 korpusa u Glini? Nitko zločince koji su više od četiri godine razarali Hrvatsku, klali i ubijali, taknuo nije! Još su se, molim vas lijepo, žalili kako su ih neki od građana "gađali voćem i povrćem" dok su odlazili auto cestom u Srbiju! Ni jedna vojska na svijetu, ni jedna država osim Hrvatske to učinila ne bi! Da su bilo gdje počinili takva zla, skupo bi to platili, ali Hrvati su ih jednostavno pustili a da ih nitko prstom taknuo nije!
Znamo koja su zvjerstva činili – od klanja preko odsijecanja glava (s kojima su se u Vukovaru našutavali), do rezanja testisa i mlaćenja po genitalijama. Vezivali su i razapinjali naše civile i branitelje za vagone i potom ih ciljali ručnim bacačima. Pravili su opskurne perverzne "predstave" sa seksualnim nastranostima (silujući žene i djevojčice pred muževima, roditeljima, braćom), tjerali očeve i sinove, majke i sinove, braću na seksualne perverzije pod prijetnjom smrti, mjesecima su grupno silovali žene i djevojčice i puštali one koje su zatrudnjele, ali tek onda kad je bilo kasno za pobačaj, kako bi "rađale četnike" (tako su im govorili). I sve je to ostalo nekažnjeno!
 
Danas Milorad Pupovac, Dejan Jović i ostali njihovi suradnici opet šire famu o srpskoj "ugroženosti" u Hrvatskoj. U našoj zemlji živi više od 20 naroda i nitko nije ugrožen osim Srba! Zanimljiv fenomen koji bi se mogao riješiti samo tako da se one koji vode specijalni rat protiv Hrvatske skine s državne sise i prestane tetošiti. Prije svega SDSS, SNV i one rasističko-šovinističke 'Novosti' koje šire otrovnu mržnju prema hrvatskome narodu i to našim novcem iz proračuna i pod dirigentskom palicom Milorada Pupovca! Na koga se to Milorad Pupovac ljuti? Na koga viče? Misli li on tom galamom možda koga uplašiti, prijeti li on to? Zar zaboravlja koliko je "ugrožen" u Hrvatskoj pa se bahati? Tako se znači ponašaju "ugroženi". Sad taj sindrom "svesrpske ugroženosti" treba preseliti u EU parlament, i to traktorima ako treba (kako kaže tragikomični harlekin Milorad Pupovac).
 
S moje točke gledišta on je doista jedan obični opskurni tragikomični harlekin koji se bavi političkim mešetarenjem, reketiranjem hrvatskih vlada, podlostima i prljavštinama. I nije problem on, nego onih 8-9 % Srba u Hrvatskoj koji ga biraju za zastupnika i Plenković pod čijim skutama se skriva i osjeća zaštićeno. On ima jako debeo obraz kad već više od 25 godina može tako otvoreno, bezobrazno i drsko pljuvati u lice cijelom jednom narodu. Što pak čini ostatak srpske manjine u Hrvatskoj i zašto ne daju potporu nekom normalnom i civiliziranom političaru koji ovu zemlju smatra svojom, to je pravo pitanje – ali pitanje bez odgovora.
 

Zlatko Pinter

Povezane objave

Tko o čemu, Plenković o pomirbi i oprostu

HF

Bolje rat nego fakt!? 

hrvatski-fokus

Esther Gitman o blaženom Alojziju Stepincu

hrvatski-fokus

Rasap naroda i države u Plenkovićevoj režiji

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više