Hrvatski Fokus

Nagrađivan zbog progona i ubijanja kršćana

 
 
Prava slika suvremene (anti)fašističke Europe najvidljivija je na njenom perifernom dijelu, u Bosni i Hercegovini, protektiranoj zajednici Bošnjaka, Hrvata i Srba, pod vladavinom Europljana u smjenama visokih predstavnika. Osobâ koje su dolazile i dolaze iz zemalja kolonijalne prošlosti, kada je bilo, a tako je i danas, sve mjereno cijenom nacionalnih interesa i osobnih probitaka instaliranih činovnika.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/05/7ae746a7676fae7a1af66da316cac3a3_XL.jpg
Bosna i Hercegovina se pokazuje i dokazuje najboljom školom ponavljanja kolonijalnog znanja, kojem ne daju da se zaboravi. Jer to kolonijalno crno iskustvo iz prošlosti treba im i danas, a kako su Bosnu i Hercegovinu protektirali, zapravo okupirali poput Osmanlija, te iz tog protektorata izvlače maksimalne koristi, to iskustvo porobljavanja trebat će im i sutra. Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne. Kolonijalna prošlost je sadašnjost u Bosni i Hercegovini. Na tom igralištu ekipa kolonijalnih zemalja odvija se najprljavija igra u suvremenom svijetu. Igra bez pravila, bez žutih i crvenih kartona za igrače. U igru se uvode svakojaki igrači, no najviše oni sa iskustvom za faule, rušenja, udaranja i lomljenja. Što više takvog iskustva time igraju cijele utakmice. Nezamjenjivi su, jer samo oni mogu odigrati beha igru do kraja nestanka one druge ekipe, čiji nestanak su isplanirali svi oni prošli i današnji kolonijalisti i okupatori Bosne i Hercegovine.
 
Među njima su najopasniji oni koji otimaju Bosnu i Hercegovinu od svih drugih i drukčijih, napose oni koji je otimaju od kršćana, katolika najobespravljenije nacionalne i vjerske beha sastavnice. To su oni muslimanski, a zatim i bošnjački krvavi okupatori, koji nose krvave ruke iz vremena etničkog i vjerskog čišćenja hrvatstva i katoličanstva tijekom agresije na njihove prostore i svetinje. Danas su ti  muslimansko-bošnjački zlikovci, zahvaljujući pristranosti svjetske zajednice koja im se pridružila u tom genocidnom poslu sa zapovijedi upućene Hrvatima, „ili se asimilirajte, što znači islamizirajte, ili će vas nestati", ugledni pojedinci u bošnjačkom narodu, i još uvijek apsolutni vladari preživjelog ostatka hrvatskog naroda. Što je takav zločinac bio brutalniji u likvidiranju hrvatskog naroda, i njegovu progonu u procesu etničko vjerskog čišćenja, kojem je cilj stvaranje Islamske Republike Bosne i Hercegovine, na čijem čelu bi bio neki ajatolah kao u Iranu, takvim zlikovcima muslimanski gradovi dodjeljuju titule počasnog građanina.
 
Muslimanski isilovac iz Bugojna ratni zločinac Dževad Mlaćo korak je s krvavom rukom od krvi nedužno mučeni i poubijanih Hrvata, do titule počasnog građanina u tom suvremenom europskom Mosulu, u kojem se i danas ne zna za hrvatske grobnice njegovih žrtava. To pokazuje svu apsurdnost govora o suživotu beha nacionalno vjerskih razlika. Takva beha sadašnjost veličanja muslimanskih zločinaca i ponovnog ubijanja hrvatskih žrtava isključuje svaki govor, svaki napor, o ponovnoj izgradnji multinacionalne i  multikonfesionalne Bosne i Hercegovine. I umjesto da se Dževad Mlaćo, a Bosna i Hercegovina, napose njen federalni dio, je prepuna muslimanskih ratnih zločinaca kalibra Mlaće, dovede na optuženičku klupu za etničko i vjersko čišćenje Hrvata katolika u Bugojnu, njegovi suborci u zločinu genocida i konfesiocida nastoje, a u tome će i uspjeti, okititi ga titulom počasnog građanina muslimansko-bošnjačkog Bugojna.
 
Predsjednik muslimanskog Ratnog predsjedništva Bugojna time će biti nagrađen za etničko čišćenje toga grada, iz kojeg je prognao 15 tisuća Hrvata, 311 ih poubijao, dvije tisuće zatočio i isilovski mučio. Bit će nagrađen titulom počasnog građanina beha Teherana u malom, za prisilna odvođenja i torture hrvatskih zarobljenika i za činjenicu da tijela 19 nasilno odvedenih Hrvata ni do danas nisu pronađena.
 
Muslimansko-bošnjačka politika rata u miru, i nastavka etničkog čišćenja, koje je legalizirao i priznao tenk pregovarač, tvorac sramotnog, pa dijelom genocidnog Daytonskog (ne)sporazuma, daytonski Mlaćo Holbrooke. Bugojanski zlikovac već je nagrađen mjestom nastavnika u tom muslimanskom gradu. Zadužen je, na temelju iskustva ratnog zločina, da priprema muslimansku djecu za ubijanje i zločine kakve je on počinio. Uz učenje muslimanske djece za zločine ubijanja bugojanski  krvnik Mlaćo ima i zadaću da zastrašuje hrvatsku djecu, prkoseći im skrivanjem tajne o grobnicama njihovih roditelja, prijatelja i susjeda koje je mučki poubijao i pobacao u grobnicu koju, uz pomoć bošnjačke političke i vjerske vrhuške iz Sarajeva i dalje skriva. Bugojanski ratni, ništa manje i mirnodopski, zločinac umjesto da robija u zatvoru, on je nagrađivana osoba u gradu iz kojeg je protjerao sve kršćane. Od Bugojna je taj bošnjački Bin Laden  napravio grad uzor koji pokazuje kakva treba biti Bosna i Hercegovina u budućnosti, i pokazao cilj muslimanske agresije na Hrvate i njihove prostore.
 
Mlaćin zločin, a federalni beha dio pun je takvih Mlaća, Travnik ima svoga Genjca, Sarajevo, Zenica, Fojnica… svoga Izetbegovića, nad beha kršćanima dovoljan je razlog čvrste diobe Bosne i Hercegovine  po nacionalnim entitetskim granicama. Svako protivljenje takvom uređenju te zajednice ravno je Mlaćinim zločinima, a onaj koji je  protiv taj je Mlaćo današnjice i sutrašnjice. Ratni zločini nastavljaju se u miru, a ratni zločinci utjecajni pojedinci i heroji bošnjačkog naroda, koje plaća hrvatski narod kroz razne harače i zulume. Bošnjački Bin Laden dobit će i ulicu u Bugojnu, kao spomen na ratne zločine i genocid počinjen nad Hrvatima katolicima. Nastavak bošnjačkog progona Hrvata ne bi bio moguć bez šutnje, a svaka šutnja je znak odobravanja, Svjetske zajednice, koja taj zločin promatra iz svojih fotelja, kao što je promatrala i u vrijeme muslimanske agresije na hrvatski narod i hrvatske prostore u Bosni i Hercegovini.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Otišlo sve u “helać”

HF

Amerikanci moraju što prije uvesti reda

HF

Prezadovoljni muslimani u Dubrovniku

HF

Legenda o Ali Paši

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više