Hrvatski Fokus

Centar Vučjak u kojem se planira rušenje Europske unije

 
 
I nisu joj dali da postane Europa zajedništva naroda koji su je kroz povijest gradili, voljeli, vjerovali u nju i onda kada se u nečemu nisu slagali, i kada su bespotrebno između se ratovali. Protivnici njenog ujedinjenja upravo su te prošle ratove koristili kao svoje oružje u njenom razbijanju i zaustavljanju na putu obećavajućeg, te s razlogom i potrebnog ujedinjenja. Svaki njen korak ka cilju zajedništva protivnici su je vraćali tri unazad. Stoga je bilo puno više eurounijskog stajanja u mjestu negoli zaustavljanja, što i jest razlog tako duga, i još uvijek nedovršenog, sve upitnijeg puta. Puta na kojem su joj protivnici porušili i izokretali sve putokaze koje su joj njeni idejni tvorci bili postavili. Unutarnji interesi pojedinih zemalja, napose onih koje su se u početku pokazivale najodanijima toj velikoj ideji, ujedinjena Europa, bila je snaga protivnika europske budućnosti u zajedništvu.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/07/image.jpg
Povijesno sanjani san svakog Europljanina, ujedinjena Europa u nacionalnim razlikama, i ekonomskim jednakostima, kao znak trajnog mira,  ostat će, bez potrebitih promjena europske ušutkane i prestrašene, podaničke i uveliko izdajničke politike suvremenih političara, možda zauvijek nedosanjan. Unutarnja deeuropeizacija Europljana, započeta od strane zemalja koje su bile začetnice europskog ujedinjenja, bio je početak kraja Europske unije. Kraja koji je bliži negoli njeno istinsko ujedinjenje. Ubrzava ga, i čini sve brutalnijim i sramotnijim, migrantska bujica islamskih invazionista, koji je ponižavaju i ruše u glavnom krršćanskom temelju na kojem se gradila tisućljeće, te izgradila u svojim jedinkama u prepoznatljiv vodeći kontinent u svijetu. Upravo taj kršćanski temelj Europe, i njenih zemalja u cjelini, glavni je cilj migrantskih islamskih invazionista. Što više islamskih invazionista tim manje Europe i kršćanstva. Jedan francuski povjesničar je, kako piše Ivica Šola, kazao za muslimane da „mržnju prema Židovima upijaju s majčinim mlijekom”. To isto važi i da mržnju prema kršćanima upijaju s majčinim mlijekom.
 
Tu u tom majčinom mlijeku koje upijaju u vremenu odrastanja, kada su kao prazni ormari spremni za punjenje svekolikim otrovom i mržnjom, raste i opasna kršćanofobija, čija snaga je vidljiva u okupatorskoj invaziji islamista u najboljim godinama za ratovanje. Kod dvije tri žene ostavljene u zemljama iz kojih agresiraju ostavili su da čuvaju i odgajaju i po 20 djece, budući kršćanofobista, te brutalna silovanja kršćanki na invazionom putu i u zemljama domaćinima vidi se i kraj Europske Unije u njenom kršćanskom i civilizacijskom identitetu.
 
Kako piše Ivica Šola, alžirski sociolog, musliman, Smain Lacher je kazao za antisemitizam „Antisemitizam arapskih useljenika pohranjen je u njihovim domovima i njihovu svakodnevnom govoru. Kada roditelji žele uvrijediti vlastitu djecu, onda im kažu da su Židovi. Sve arapske obitelji to znaju.” Politika antisemitizma u muslimanskom svijetu je normalna, nekažnjiva, djelatnost, za koju oni koji je provode bivaju nagrađivani. Što se iz te državne politike islamskih zemalja moglo drugo i očekivati da će izrasti osim radikalno terorističke kršćanofobije, koja  iz temelja mijenja sliku Europe, i Bosne i Hercegovine. Ubrzanim širenjem kršćanofobije u Bosni i Hercegovini, diskriminacijom katolika, ubojstvima hrvatskih povratnika, zabranama prodaje svinjetine i alkohola po beha gradovima pod kontrolom kršćanofobista, transparentima „mi smo muslimani i ne slavimo novu godinu", obustava nastave i predavanja u školama i fakultetima u vrijeme klanjanja, ovaj europski dio je glavni centar kršćanofobista za akcije nasilja i terora u Europi.
 
Centar u kojem se planira rušenje Europske unije. Migrantska invazija islamista nije slučajno isplanirana da ide preko Bosne i Hercegovine. U toj zemlji za migrantske invazioniste odmah po nametnutom nepravednom miru, počela je masovna gradnja „vjerskih" objekata, centara u kojima se, kako domaći tako i pridošli, kršćanofobisti pripremaju za krvave rušilačke pohode na Europu. Trebalo je osvojiti Bosnu i Hercegovinu, predziđe kršćanstva, da bi se pokorila Europa. A da bi se Europa lakše osvojila moralo ju je razdijeliti, prije negoli se ujedinila, opet  na „istočnu nazadnjačku“ i „zapadnu naprednu“, kao što su uspjeli razdijeliti i beha kršćane. Parolom „zavadi pa vladaj" kršćanofobisti su uspjeli srušiti prvo Bosnu i Hercegovinu a zatim i Europsku Uniju i prije negoli je ta zajednica zaživjela u najavljivanim očekivanjima, slobode, sigurnosti, mira i prosperiteta. U osvojenoj Bosni i Hercegovini neometano danas na hrvatskoj zemlji, i u hrvatskim selima, na samoj granici s Hrvatskom i Europskom unijom Bošnjaci grade sabirne centre, Vučjak, za buduće džihadiste. Svakim novim danom niče i novi vehabijsko mudžahedinski entitet, na teritoriju ili prognanih ili ušutkanih Hrvata.
 
Ratni zločinac Alija Izetbegović, čiji je armiji služio i zet im Komšić, a za što je odlikovan za junaštvo ubijanja Hrvata i njihovih progona, je kazao „i Knin je bio turski grad“. Ne koncentrira se, stoga, slučajno u blizini tog grada migrantsko-osvajačka vojska islamista. A koliko su brutalni u ubijanjima, silovanjima, progonima, rušenjima crkava i spaljivanjima Biblija i svetih katoličkih knjiga, pokazali su Alijini mudžahedini. Za zasluge, istina, nisu dobili Zlatni ljiljan kao Komšić, ali su dobili teritorijalno označeni entitet.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Rasistički napis o Hrvatima u BiH

HF

Stiže Thomas Miller – mrzitelj Hrvata

HF

Kasim Hadžić – gradonačelnik Priboja u vrijeme NDH

hrvatski-fokus

Richard Holbrooke – mirnodopski zločinac

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više