Hrvatski Fokus
Kolumne

Je li Vladimir Putin monah u svijetu?

On jedini može uništiti Novi svjetski poredak

 
 
Vladimir Putin rođen je 1952. Završio je pravo kao briljantan student. Veoma je načitan biranom klasikom i filozofijom. Voli klasičnu glazbu i veoma je kultiviran. Govori perfektno njemački i engleski. Nositelj je crnog pojasa judo kao Chuck Norris. Jedina su njih dvojica u svijetu. Odličan je športaš. U ranoj mladosti je gledao film o ruskom Jamesu Bondu i bio mu je ideal ući  u rusku obavještajnu tajnu službu kao James Bond. Bio je kao obavještajac i analitičar na službi u Dresdenu 10 godina. Nikad nije imao veze s represivnim aparatom. Aleksandar Solženjicin je na pitanja njemačkog novinara kako to da je u prijateljskim odnosima s Vladimirom Putinom koji je bio KGB-ov časnik, odgovorio: Jeste li to pitanje ikada uputili Georgeu Bushu starijem koji je bio predsjednik CIA-e.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/07/putin-op-de-troon.jpg
Propast SSSR-a je kao intelektualac sagledao puno ranije od ostalih. 1989. se vratio u SSSR koji je bio nakon afganistanskog rata u rasulu. Njegov profesor s pravnog fakulteta Sobčak bio je liberal. Na prvim slobodnim izborima postao je gradonačelnik onda Lenjingrada, sadašnjeg Petrograda. Sobčak je svog bivšeg odličnog studenta Putina uzeo za svog pomoćnika. Kad su komunisti u Lenjingradu pokušali državni udar i uhititi Sobčaka Putin je organizirao antikomunističke snage i spriječio udar. Majka ga je potajno krstila mjesec dana po rođenju. Od majke je dobio aluminijski križ, jer zlatnoga nije imala. Kako se kao zamjenik gradonačelnika borio protiv mafije, raketom su kriminalci pucali u stambeni blok u kojem je stanovao. Uspio je spasiti kćeri iz vatre bacajući ih kroz prozor ljudima koji su bili pred kućom. U požaru mu je sve izgorilo. Kada su radnici raščišćavali našli su jedino čitav, nerastopljen majčin aluminijski križ. U Jeruzalemu ga je posvetio na Kristovom grobu i nikada ga ne skida s vrata. Njegov je život Rusija. I sam je shvatio, a naročito u razgovorima s Aleksandrom Solženjicinom utvrdio, da nikakva ideologija nego jedino vjera u Boga može oporaviti rusku narodnu dušu. Uveo je vjerske blagdane, učvrstio tradicionalni božji moralni zakon. Zaštitio brak muškarca i žene i brojne obitelji i zabranio zapadne liberalne perverzije. Sagradio je i obnovio preko 22.000 crkava i samostana u tradicionalnom stilu. Na gradnji, restauraciji, oslikavanju nijedan arhitekt, umjetnik nije mogao sudjelovati ako nije bio duboko religiozan. Isplatio je sve vanjske dugove, stvorio ogromne zlatne zalihe unatoč sankcijama i protjerao Rotschilda iz Rusije. Za Sorosom je raspisao tjeralicu i obećao ako ga uhvate da neće živ iz Rusije izaći.On ima misiju: Spasiti Rusiju i uništiti NWO.
 
U Siriju je ušao da po carističkoj obvezi brige za kršćane u Otomanskom carstvu: spasi kršćane, ali i da suzbije bezakonje. Dok su u Europi primali uglavnom muslimanske izbjeglice iako su kršćani u džihadu bili najugroženiji, europske države su kršćane stavljali u iste centre s džihadistima i muslimanima da ih muče, siluju, pljačkaju i ubijaju. Rusija je primila 55.000 sirijskih kršćana i pružila im pomoć i zaštitu s mišlju da će se u kršćanskoj sredini lako integrirati do eventualnog povratka.
 
Godine 2013. se službeno razveo od žene. Kćeri su mu udate. Školovale su se pod pseudonimom da nitko nije znao da su predsjednikove kćeri.Svoj privatni život je apsolutno držao izvan objektiva javnosti. Najvjerojatnije je da se razveo da se zaredi kao monah u javnom životu posvećen misiji spasenja Rusije i kršćanstva. Na hodočašću na sveti otok Athos 2016. bio je postavljen za vrijeme obreda na mjesto gdje je nekada bilo mjesto bizantskog cara kao zaštitnika pravoslavne vjere i kršćanstva. Postavljen je kao katehon. Sv. Pavao naziva katehonom, onog koji je zaprjeka sotoni. To bi morao biti rimski papa ali nije. Putin ima svog ispovjednika, arhimandrita Tihona i odlazi u kriznim situacijama u samostan na meditacije i razgovor s ispovjednikom. Tako je za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. često izbivao iz predsjedničke lože jer je išao u samostan na meditacije uoči susreta s Trumpom u Helsinkiju.
 
Možete li zamisliti kolika je mržnja na njega od Obame, Hillary Clinton, Angele Merkel, Françoisa Hollanda i ostalih koji su toliko bili uvjereni u pobjedu svog NWO-a da su na službenom otvorenju tunela sv. Gotthard 1. lipnja 2016. otvoreno prikazali cijelom svijetu svoj sotonistički ceremonijalni program. Njihova mržnja na Putina je tolika da je Obama 2014. pokušao izvršiti atentat na Putinov avion koji je po vanjskom izgledu i veličini bio potpuno sličan onom malezijskom avionu koji je oboren i koji se našao točno ispod Putinovog predsjedničkog aviona u Ukrajini blizu ruske granice. Putinov avion se tehnologijom plazme vinuo u zrak a malezijski je bio pogođen. To se dogodilo 14. srpnja 2014. kad se Putin vraćao iz Brazila sa sastanka BRIXA i to točno na dan pogubljenja ruskog cara i obitelji. Htjeli su mu dati do znanja da će završiti kao Nikolaj II. Romanov. I još su Rusiji nametnuli sankcije zbog malezijskog aviona koji su sami oborili.
 
Rusija se bori za Boga i protiv sotonističkog NWO poretka. Hrvati strašno griješe što mrze Ruse kao komuniste. Dolje sam Vam nanizala nekoliko youtube filmova koje pogledajte kada budete imali vremena. Zadnji je dvosatni izvanredan film o Oktobarskoj revoluciji u kojoj je poginulo od 70 do 100 milijuna ruskih kršćana, preko 400.000 svećenika i monaha, srušeno preko 20.000 crkava za 70 godina duge revolucionarne tiranije Wall Streeta. Film je radio Juri Lina, književnik, novinar i redatelj, Estonac, koji je kao disident bio izbačen iz SSSR-a osamdesetih godina. Film je rađen na temelju arhivske građe, papirne i filmske na prostorima SAD-a gdje je revolucija začeta a onda u Rusiji i drugdje. (prof. Kornelija Pejčinović)
 
POSJET PUTINA ATHOSU 2016.
 
Vladimir Putin je u ljeto 2016 posjetio svet otok Ahtos. Autor popularnog izvora Aftershock https://aftershock.news/?q=node/405111&page=1#comments, koji očito dobro razumije detalje rituala Athosa prikazuje Vladimira Putia kao monaha u svijetu. Nama za to trebaju dokazi jer je takav zavjet tajna koja se ne objavljuje. Na početku videa jasno je da se Putin i monasi pozdravljaju kao braća. Predsjednik Rusije je stigao na Athos ne kao državnik ili turist nego kao hodočasnik. Njemu je kao hodočasniku, međutim, bilo dopušteno da stoji na Kraljevskim mjestu za vrijeme molitve, na mjestu na kojem bi trebao stajati bizantski Car. Oltar stoji nasuprot Kraljevskim vratima i simbolizira direktnu vezu između Nebeskog Kralja i Pravoslavnog Kralja. Putin nije kralj ni u kojem službenom smislu i athoski monasi nikako nisu mogli pogriješiti u njegovom postavljanju na mjesto Božjeg Pomazanika. Zaključimo: Putin je položio zavjet biti monah u svijetu. To znači da ima puno pravo zauzeti Kraljevsko mjesto prema mišljenju athoskih monaha. S jedne strane on je poglavar pravoslavne države a s druge on je od Boga pomazan kao monah.
Što ova simbolička vijest znači za pravoslavce i muslimane koji su većinsko stanovništvo Rusije?Ja mislim najprije nadu:
– Da državu vodi osoba koja je usmjerena na vječne vrijednosti ne na prolazne, pomodne.
– On podržava mir a ne rat.
– Rusija je za njega zadnje uporište Pravoslavlja (a možda Kršćanstva općenito). I zato će ga štititi.
– Položaj Predsjednika za njega predstavlja najprije službu a ne izvor prihoda.
 
Vrlo je važno da Putin nikada ne ističe svoje Pravoslavlje. On govori i djeluje kao Predsjednik a ne kao monah. Bilo bi teško osumnjičiti ga razmetljivu pobožnost. On posjećuje udaljene crkve diljem Rusije za vrijeme kršćanskih blagdana umjesto da ide u katedralu Krista Spasitelja gdje ga očekuju.Istovremeno mi shvaćamo da su kršćanske vrijednosti iznad univerzalnih ljudskih prava koja se sada nameću umjesto tradicionalnih stoljetnih vrijednosti. Postmodernizam je samo lijepi pokrivač procesa razaranja i atomiziranja društva. Ako mu se ne suprotstavimo loše će završiti. Što je ono što ističe Putina? To je da činjenice naziva njihovim pravim imenima. Istospolne brakove  naziva grijehom. Ulazak vojnih snaga na teritorij suverene države bez dopuštenja zakonite vlasti naziva kršenjem pravila uspostavljenih nakon II. svjetskog rata. I to je grijeh. Jednako tako je grijeh ponašanje jedne države koja odlučuje svojom silom izgrađivati svijet po svojoj slici. Današnja Rusija je jedina država koja kaže „NE“ SAD-u. Jedina je država čije „NE“ Washington čuje i protiv toga ne može učiniti ništa. A glavna stvar je da to naše postojano „NE“ čuju oni koji cijene naše zajedničke korijene i tradicije. To daje nadu da će ovaj ludi svijet ozdraviti svoju dušu.
https://athosweblog.com/2016/06/01/1823-putin-and-the-protaton-throne/
http://katehon.com/agenda/imperial-putins-visit

 

https://sadefenza.blogspot.com/2019/07/discorso-di-vladimir-putin-alle-nazioni.html

https://aftershock.news/?q=node/405111&page=1#comments

S tal. prefela prof. Kornelija Pejčinović

Povezane objave

Ljevica progoni neistomišljenike

HF

“Znaš li ti tko je moj tata?”

HF

Što DORH sve radi pod utjecajem politike?

hrvatski-fokus

Pogubljeni Plenković pokazuje svoje pravo lice. Diktatorsko

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više