Hrvatski Fokus
Religija

Bergoglijeva masonska simbolika

Bergoglija nije briga da se vidi kuda smjera

 
 
Je li mason ili nije, ne zanima nas, rekli smo to više puta. Ali djeluje kao takav, do neviđenih sitnica. Mogli bismo ih nabrojati na stotine, i uvijek nešto ostaje: kapela Svete Marte, njegov križ na prsima, prvi pozdrav rukom sa balkona Bazilike Svetog Petra, prvo putovanje na Lampedusu pozivajući na masovni inmigraciju, njegova konstantna i skandalozna pranja nogu bilo muslimanima, transeksualcima… logo godine milosrđa, njegovi štapovi, počastni član Rotary kluba još od prije (o mnogim tim detaljima smo pisali na blogu i svoje vrijeme)… što je prava "sitnica" za ono što je slijedilo poslije. Također, Pavao VI je u tome bio pravi "majstor".
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/08/FrancisMason2.jpg
No, prije nekoliko dana počela je kružiti po internetu Bergoglijeva nevjerojatno gadljiva slika, to je ova: potiče sa Susreta Mladih u Panami u siječnju ove godine. Plašt koji koristi Jorge – i to, na najdrskiji mogući način, pri podizanju što se pretpostavlja da je Presveti; makar je pitanje koja je nakana kod njega, i da li je valjana njegova "posveta" – obrubljen je Blog o simbolima (od B(oy) – dečko – Logo), simbol koji je WikiLeaks objavio prije nekoliko godina, i koji služi pedofilima za raspoznavanje.

Novus Ordo Watch je napisao odmah o tome opširan članak, sa mnogim pojedinostima. No, simbolika se može lako provjeriti na internetu, doista se radi načinu prepoznavanja klase "afiniteta" pedofila. U Središnjoj Americi, konkretno zapljuskujući kardinala Maradiagu, velikog Franjinog suradnika, izbili su mnogi skandali zlostavljanja mladih bogoslova od strane lobby gay infiltriranog u kler. Neki će reći: ovo je namješteno Franji. I sva ona druga simbolika mu je namještena? Bergoglio nije glup. Vrlo je inteligentan. Dok ne zna što je skrupul. Ne drhti mu ruka za provesti svoj (sotonski) plan. Jer, doista je sotonski da se na ovakav način poruči prikrivenim pedofilima i pederastima među klerom: "ne brinite se, zaštićeni ste". "Formiramo istu kliku, nastavite". Poznat mu je način komunikacije koju prakticira masonerija.

Pedofilija je vrlo bliska sotonizmu. Idu pod ruku. Ovom simbolikom poručuje se neprijateljima Crkve da nastave najgorom mogućom borbom protiv iste: iznutra. I Bergoglija nije briga da se vidi kuda smjera. Barem da ti budeš upozoren ne povesti se za ovim prevarantom.

 

http://odostatogaistodublje.blogspot.com/2019/08/bergoglijeva-simbolika.html

Povezani članci

Papa Franjo financirao Hillary Clinton

HF

Raspelo lozovog trsa

HF

Zašto je suspendiran svećenik?

HF

Statistika i bolesti – takozvane radosti

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...