Hrvatski Fokus
Gledišta

Bunjevački književni velikan sadašnjice

HRabro i dostojanstveno je prešutio Dan pobjede!

 
 
Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Beogradu, Konzulatu Republike Hrvatske u Subotici, Hrvatskoj matici iseljenika, HNV-u, DSHV-u, RTV Novi Sad (Redakciji Informativnog programa na hrvatskom  jeziku), hrvatskim udrugama u Srijemu, Hrvatskom kulturnom centru u Novom Sadu, „Hrvatskoj riječi“, „Hrvatskim novinama“, „Hrvatskom fokusu“, „Zovu Srijema“ i dr., a povodom ignoriranja Dana pobjede od strane predsjednika DSHV-a.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/08/duzijanca08j.jpg
Zastupnik 57.900 Hrvata u Skupštini Republike Srbije,predsjednik „jedine relevantne“ hrvatske političke stranke u Srbiji, član Međuvladinog mješovitog odbora Republike Srbije i Republike Hrvatske za zaštitu hrvatske manjine u Srbiji i zaštitu srpske manjine u Hrvatskoj, ravnatelj Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata, glavni i odgovorni urednik svog časopisa za književnost i umjetnost „Nova riječ“, predsjednik Nakladničkog vijeća tjednika „Hrvatska riječ“ i sve drugo kada je u pitanju politika i kultura Hrvata u Republici Srbiji, HRabro i dostojanstveno je prešutio Dan pobjede!!!
 
Mješajući se u sve i svašta, i tamo gdje mu nije mjesto, i komentirajući na svom twitteru sve i svašta, g. Tomislav je HRabro i dostojanstveno preskočio 5. kolovoza 2019. godine!!! Naime, 2. kolovoza je komentirao interesiranje međunarodne zajednice za izbore u Srbiji (?!), a onda se oglasio 6. kolovoza sa izjavom da je DSHV odlučio dostojanstvo šutjeti i na Lintine strašne izjave, što nije tako strašno, ali je strašno da je DSHV zaboravio Dan pobjede!!! Strašno je i što takav bunjevački književni velikan sadašnjice obvezno u tri reda u rukopisu napravi bar jednu grješku! A strašno je i to što g. Tomislav sebe naziva „DSHV“, jer znamo da DSHV nije opsednut Lintom, a ne bi nikako smio zaboraviti Dan pobjede!  
 

Branimir Miroslav Tomlekin

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Fantomski “znanstveni radovi” našega Knindže

HF

Gospodine Aleksandre, za razliku od Vas ja se lažno ne predstavljam

HF

Ne zaboravite i one koji su stvarali Hrvatsku na bojišnici

HF

Ukinuti posebne izborne jedinice

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više