Hrvatski Fokus
Gledišta

Čuva leđa Bošku Obradoviću

Velikan o sebi piše u trećem licu jednine i množine

 
 
Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Beogradu, Konzulatu Republike Hrvatske u Subotici, Hrvatskoj matici iseljenika, HNV-u, DSHV-u, RTV Novi Sad (Redakciji Informativnog programa na hrvatskom  jeziku), hrvatskim udrugama u Srijemu, Hrvatskom kulturnom centru u Novom Sadu, „Hrvatskoj riječi“, „Hrvatskim novinama“, „Hrvatskom fokusu“, „Zovu Srijema“ i dr., a povodom twittera Tomislava Žigmanova od 19. kolovoza 2019. godine.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/08/Opozicija-Bosko.jpg
Kao Don Quijote, velikan sadašnjice rođen ispod đerma na salašu u Đurđinu, vidio je sebe kao velikana i na sastanku vlasti i oporbe u Srbiji i to odmah objavio cijelom svijetu: Kao i obično velikan o sebi piše u trećem licu jednine i množine, sve u superlativima, no navodi članak u kojem ga (ih) nema u tekstu, a samo na jednoj slici se vidi kako „čuva leđa“, nikom drugom, do Bošku Obradoviću!!! Uz to je očito da kao „respektabilni politički čimbenik“, opet kao i obično, nije ni na ovom sastanku prozborio niti jednu riječ, ali ga nitko ništa nije niti pitao.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/3629765/treci-sastanak-predstavnika-vlasti-i-opozicije-na-fpn-u.html
 
Budući se javio samo jedan „like“-r kojem se sviđa ova senzaconalna vijest, očekujemo da se i velikan osobno izjasni da mu se dopada ono što je napisao na svom twitteru, što inače čestio radi! Treba li ovomu komentar ili netko treba velikana bez komentara konačno uputiti tamo gdje treba.
 

Branimir Miroslav Tomlekin

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Netko bi napokon Dačića trebao poučiti

HF

Ruža Tomašić je i na njega mislila

HF

Neka bude civiliziran i kulturan prosvjed

hrvatski-fokus

Dokažite da se njihova žrtva isplatila

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više