Hrvatski Fokus
Hrvatska

Hrvatska je talac “antifašista”

"Antifašisti" su najveće štetočine i agresori na hrvatsku slobodu, nezavisnost i suverenost

 
 
Hrvatski narod svakim danom postaje sve veća žrtva (anti)fašističke  partije totalitarizma i diktature, koja u sjeni vlada Hrvatskom nedajući joj da, pored tolikih ljudskih žrtava, izađe iz komunističkog ideološkog zločinačkog jednoumlja. Režim koji je sa svojim ideolozima pokrio uzduž i poprijeko Hrvatsku, iza kojeg stoji Križni put hrvatskog naroda, i stotine jama hrvatskih žrtava, napravio je od Hrvatske jedan suvremeni Goli otok, za sve svoje neistomišljenike.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/08/o_535301_1024.jpg
(Anti)fašizam na komunističko proleterski način danas je daleko veća opasnost za hrvatski boljitak i njenu budućnost negoli i fašizam i nacizam i komunizam zajedno. Antifašist danas je najunosnije zanimanje, i gotovo na svakog Hrvata dolazi jedan takav ideolog. Čak ih se uvozi iz cijeloga svijeta. Najbolje plaćena struka. Danas je antifašizam u Hrvatskoj najjača gospodarska grana. U okupiranim prostorima diljem Hrvatske, i na jaslama hrvatskih poreznih obveznika antifašisti su najveće štetočine, i najgrublji agresori na slobodu, neovisnost i suverenost Hrvatske i njenog naroda. Najjače ubojice ljudskih prava, jednakosti i ravnopravnosti, demokracije i hrvatskog  puta u Europu.
 
I što je sve manje pojava, bilo kojih dimenzija, fašista i nacista, u Hrvatskoj je sve više antifašista. Toliki broj antifašista i toliko njihovih zločinačkih centara, njihova je politika sve višeg i crnjeg prikazivanja i prokazivanja Hrvatske u svijetu. A što više uspiju svojom ideologijom diktature proletarijata ocrniti Hrvatsku, tim veće šanse da proletersko komunistički dođu na vlast.
 
Gledajući snagu i organiziranost antifašista u Hrvatskoj reklo bi se da je to globalni proces udara na legalno izabranu vlast, i pokušaj da se Hrvatska pokaže pred svijetom kao fašistička. I njen narod u cjelini. To je zločin  antifašista, jer desetljećima fašistički pljuju, ocrnjuju, sotoniziraju cijeli narod, čak i generacije koje se danas rađaju. Toliko antifašista nema ni u zemlji kolijevci fašizma u Italiji, koliko ih danas ima u Hrvatskoj. Gotovo da i ne čudi, iz razloga da su ti protivnici, ne samo Hrvatske već u prvom redu hrvatskog naroda, uz jasle hrvatskih poreznih obveznika, visoko plaćeni radnici različitih Soroša i antihrvatskih asocijacija. Hrvatski se narod, stoga, našao u daleko većoj diktaturi, opasnosti za biološki opstanak nego li u vrijeme komunističkih zločina.
 
Antifašisti u Hrvatskoj su ranjene komunističke zvijeri koje grizu i ubijaju svugdje i na svakom mjestu. Oni su glavna, i jedina barijera, na putu izlaska Hrvatske iz komunizma i tranzicije. Oni su, zapravo najveća sramota hrvatske demokracije i slobode. Za njih se bez ikakvih argumenata protiv, može reći da su ubojice hrvatske samostalnosti i hrvatske slobode. Njihova antihrvatska djelatnost pobija, i ne priznaje ljepotu slobode koju su hrvatski branitelji darovali svom narodu i svojoj Domovini. Antifašista nema u bivšoj fašističkoj Italiji, ni antinacista u bivšoj nacističkoj Njemačkoj koliko ih danas ima u Hrvatskoj. Nastoje Hrvatsku prikazati nacifašističkom zemljom, a hrvatski narod nacifašistima. Hrvatske generacije rođene poslije poraza nacifašizma, koje su te ideologije više i jače osudile, i još uvijek osuđuju,  od svih komunističko antifašističkih partija, lome se pod teretom antifašista, i njihove patološke mržnje prema Hrvatima i hrvatskoj državi koju ruše i od koje dobro žive sedam i pol desetljeća. Njima je važno, a to im je i cilj kojeg drže sve od pada tih ideologija, okriviti cijeli hrvatski narod. Napose se radikalno, isilovski, ponašaju otkako je Hrvatska izborila, porazom njihove komunističke partije, samostalnost a istu priznao cijeli svijet, samo ne komunistički antifašisti.
 
Hrvatska je talac antifašista. I bit će, jer ni u jednoj zemlji ne izvlače tolike milijune godišnje za posao protiv Hrvatske, i njene demokracije. Antifašisti su zapravo antihrvati. Hrvatska je danas jedina država u svijetu koja skupo plaća one, antifašiste, antihrvate, koji joj ruše europske, demokratske, te iznad svega nacionalne temelje. I umjesto da se zabrani antihrvatska djelatnost te partije, da se dokine i zabrani joj se djelovanje, zavrne pritok bujice novca od gladni hrvatskih poreznika, ona je sve agresivnija, nedodirljivija u svom političkom djelovanju.
 
Šutnja vladajućih, oporba je ionako dio njih i na njihovoj strani, zapravo to je ista politička opcija, na rušenje hrvatske demokracije, i bezobrazno sramoćenje hrvatskog naroda od fundamentalističkih (anti)fašista, nameće pitanje, je li Hrvatska uistinu slobodna, demokratska i suverena zemlja. Iz tog pitanja je mišljenje kako  je Hrvatska u čeličnim raljama komunističkih (anti)fašista, iz kojih će se teško, a možda i nikada izvući. Međutim, jedini način da se hrvatski narod izvuče iz te antifašističke diktature, i da prestane financirati svoje ubojice, je raspisivanje referenduma s pitanjem, jeste li za financiranje komunističke ostavštine koja se krije u partiji antifašista, i jeste li za njenu zabranu?
 
Naime, sve dok postoji tako financijski, na način pljačkanja hrvatskog naroda, i organizacijski, uz pomoć esdepa bivše komunističke partije, jaka antifašistička partija, u svijetu će vladati percepcija da je Hrvatska fašistička država. Kao članica EU-a i NATO-a, kao demokratska, suverena i slobodna zemlja, Hrvatska je dužna zabraniti financiranje (anti)fašističke partije, i njeno političko djelovanje, jer u svom radu pokazuje se i fašističkom, i nacističkom, i komunističkom. Te iznad svega antihrvatskom. A te tri povijesno najbrutalnije ideologije u Europi su davno pobijeđene, pa je vrijeme i da Hrvatska po tim uspjesima bude dio Europe. Antifašisti se ne mogu, i niti hoće pomiriti sa porazom fašizma i završetka Drugog svjetskog rata, te sve čine da se fašizam vrati, a Drugi svjetski rat nastavi, kako su govorili njihovi članovi koje nikada nisu osudili kao fašiste,  za pad Vukovara, ovo je nastavak Drugog svjetskog rata.
 

Vinko Đotlo

Povezani članci

Bravo, majstore!

HF

Tko je ta Dunja Vejzović?

HF

Ukloniti ime zločinca Tite s naših trgova i ulica

HF

Rimljana više nema ni u Rimu!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...