Hrvatski Fokus
Društvo

AFORIZMI – O suvremenim zbivanjima

Vraćeni Srbi iz Bajakova

 
 

Rašković u Deen Haagu

 
Pitali Jovana Raškovića sudci u Deen Haagu: "Jovane, zašto ste organizirali pobunu srpskog stanovništva u Hrvatskoj i izazvali praktički time "Domovinski Rat" tj. RAT U HRVATSKOJ?" Jovan odgovara: "Pa bre, zar vi neznate da je Šibenska LUDNICA na čijem čelu sam ja bio ŠEF bila u POTPUNOSTI PRAZNA! A ja sam morao to nečim popuniti. Sjećate se se da sam oduvijek govorio da će SRBI DA RADE ORUŽANU POBUNU, jer da su SRBI bre, LUD NAROD!"
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/09/Military-Draft-in-Serbia.jpg

 

Srpska vojska u Jasenovcu

 
Došla SRPSKA VOJSKA na granični prijelaz HRVATSKE Batrovci – Bajakovo, gdje su ih skinuli i ispitali, zadržali određeno vrijeme te vratili u Srbiju. Srbi su VRAĆENI NAZAD, uz obrazloženje da nemaju potrebne papire za ulazak u RH, u koju ne mogu ući s oružjem. Nakon toga srpski dužnosnik iz Ministarstva obrane izjavio je: "NIJE ČUDO DA HRVATSKA NE VOLI DUGINE BOJE LGTB, A MI SMO DOŠLI U HRVATSKU POKLONITI SE SRPSKIM ŽRTVAMA JASENOVCA; SKINUTI GAĆE!"
 
Pitali su HRVATSKU CARINU na GRANIČNOM PRIJELAZU Batrovci – Bajakovo iz ZAGREBA: "Pa dobro, bre, što ne puštate SRPsKU VOJSKU U RH u Vukovar, Osijek i dalje?" A oni uglas odgovoriše: "Dosta nam je Srba i Četnika koji su nam susjedi kod nas, koji rade u MUPU i MORHU, štitite ih Vi iz Zagreba, a oni nas svaki dan smrtno – provociraju!"
 

DODIG PLAČE

 
Zašto DODIG plače?
ROBERT VALDEC dokazao da su svi "POGINULI SRBI" SAVE ŠTRBCA – na sudu u DEEN HAAGU – IZMIŠLJENI!
 

Julije Jelaska

Povezane objave

Stvaranje masonsko-cionističkog bloka

HF

MUDROSITNICE – U nevolji: “Pomozi, Bože!”

HF

Manekenke i nogometaši

HF

MUDROSITNICE – Od temelja dom pravi

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više