Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Žabac – otvorena četvrta prodavaonica

U Nemčićevoj ulici 1 iza Name na Kvatriću nalazi se novotvorena trgovina Žabac

 
 
Žabac Food Outlet u skladu s poslovnom vizijom bračnog para Maje i Maria Žambokija, otvorio je četvrti po redu dućan koji se nalazi na Kvaternikovom trgu, popularnom „Kvatriću“ u neposrednoj blizini Robne kuće Nama, točnije u ulici Nemčićeva 1. Kao i u prethodnim Outletima i u ovom će raditi osoba s posebnim potrebama na deterdžentomatu. Kupce očekuje svakodnevni različiti asortiman (prehrambeni, neprehrambeni proizvodi i deterdženti u rinfuzi).
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/09/69931269_2380848078837573_9120332498658656256_o.jpg
Otvaranjem ove trgovine Žabac Food Outlet ukupno zapošljava 40 djelatnika. „Ponosni smo i sretni što je tržište prepoznalo naš koncept. Zahvaljujući njemu otklonili smo sve sumnje i predrasude koje su bile prisutne na samim početcima da su namirnice koje prodajemo neispravne ili sumnjive. Sva roba u našem dućanu ima slijednost, zna se tko ju proizvodi i odakle dolazi. Naša misija je jednostavna, ne želimo da se baca hrana i u tome uspijevamo. Sve naše investicije i širenja pokrećemo iz vlastitih obrtnih sredstava. Zahvaljujem se vjernim kupcima“, izjavio je povodom otvaranja ove poslovnice Mario Žamboki.
 

Anđelka Felja

Povezane objave

S mora dar za Vukovar

hrvatski-fokus

»Čestitka« za Uskrs braće Muslimana

HF

HVALJEN ISUS I MARIJA!

HF

Ciklus apstraktnih krajobraza Mladena Žunjića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više