Hrvatski Fokus
Znanost

Barack i Michelle Obama kupili kuću na obali!

»Globalno zatopljenje« ili »Klimatske promjene« – velika prijevara

 
 
Čitamo: “Kuća ‘Martha's Vineyard’ dokazuje da Obama zna da je tzv. ‘Globalno zatopljenje‘/‘Klimatske promjene’ velika prijevara. Barack i Michelle Obama dokazuju kupnjom kuće na obali od 15 mlijuna dolara da znaju da je tzv. globalno zatopljenje/klimatske promjene velika prijevara. Želi li netko znati što je zadnja stvar koju će istinski uvjereni u tzv. Globalno zatopljenje/Klimatske promjene učiniti!? Preseliti se na otok i kupiti za 15 milijuna dollara – nije vic – kuću na obali! Prema više vijesti, Barry i Michelle upravo to čine…
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/09/above-showing-ocean-e1567361304212.jpg
Fotografija imanja, veličine od 7.000 f2  vile i ‘okućnice’… Možete li vidjeti ono plavo, veliko plavo, na vrhu slike …? To je Atlantski ocean!
Ali, Global Warming, iliti ‘Globalno zatopljenje‘ – nedavno preimenovano u bezazleno ‘Klimatske promjene’, je već odavno poznato kao (velika) prijevara (HOAX). Usprkos ‘topljenju leda’, ‘porastu razine mora’, ‘staklenčkim plinovima’(CO2!), … Smije li se nadati da će ipak, netko tko nije do sada, malo istražiti povijest i stvarno stanje ‘Globalnog zatopljenja‘ iliti ‘Klimatskih promjena’?
 
Ne bojte se porasta razine mora, na cijelom globusu nema dovoljno vode! Uostalom, da ljudi iskreno vjeruju u tzv. ‘Globalno zatopljenje’, iliti malo maglovito, tzv. ‘Klimatske promjene’, već bi davno cijene imanja na obali mora drastično padale, a upravo se događa suprotno.
Umjesto fake news, možda bi bilo bolje čitati, ili gledati VIDEO, ozbiljnih znanstvenika, na primjer nobelovca iz fizike, potpisnika originalnog dokumenta UN o ‘Globalnom zatopljenju‘, vođu projekta (GW) u Australiji. Perjanica Obaminih „Yes, we can“, kongresnica (NY) Alexandria Ocasio-Cortez sa svojim ‘genijalnim’ “New Green Deal” ‘daje svijetu’ još 10 godina do propasti zbog tzv. klimatskih promjena, a “Yes, we can“ kupuje kuću na obali Atlantskog oceana!
New Green Deal, između ostalih nebuloza, zabranjuje uporabu tzv. fosilnih goriva, planira ukinuti avio-promet i uništio bi svaku državu! A kako ćemo na Havaje!
 

Tomislav Nürnberger

Povezane objave

Moj susjed skriboman

HF

Hrvat član Akademije Europe

HF

Hrvatski muzej arhitekture

HF

Glas za obrazovanje i odgoj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više