Hrvatski Fokus
Hrvatska

Važni hrvatski predsjednički izbori 2019.

Hoćemo li još jednom ‘ostati doma’, jer ‘nemamo za koga glasati’!? Ili ćemo konačno imati kristalno jasan izbor: glasati za slobodu, istinu, pravdu i poštenje!

 
 
‘Fake news’, ako netko ne zna, to su oni mediji koji sebi tepaju, sami sebe od milja zovu ‘Main stream news’, pune su svojih kandidata. Hoćemo li još jednom ‘ostati doma’ ili opet ‘birati manje zlo’!? Ima li Hrvatska javnu osobu, koja bi bila izvrstna Predsjednica ili Predsjednik? Ima li Hrvatska osobu, kojoj će oni koji su devedesetih, kada je bilo NESTATI ili osloboditi Hrvatsku od vanjske okupacije, bili ZA DOM SPREMNI UMRIJETI, priči i pomoći vratiti Hrvatsku na put slobode, istine, pravde i poštenja!? Ima! Ima ženu, Hrvatsku Ženu, tvrdu stinu obitelji, simbol i kamen temeljac Hrvatskoga Naroda od davnih davnina do svih onih hrvatskih udovica,čiji su muževi za slobodu pali, do majke Kate Šoljić i njenih četiri sina i četiri brata, i svih heroina rata za Nezavisnost 1991.-1995.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/09/balsavimo-deze_2.jpg
Ne tražimo ‘super mana‘ ili ’super women‘, ne tražimo Novog Kralja Tomislava, Zvonimira, Krešimira, Nikolu Šubića Zrinskog, Jelačića, Starčevića, Radića, Tuđmana, Teslu, Ruđera… Birajmo osobu dokazanog domoljublja, kojoj su sloboda, istina, pravda i poštenje iznad svega, ponosnu osobu, koja se ne će sramiti hrvatske slavne, ali i mučeničke povijesti, koja se ne će ispričavati nikom za obnovu Hrvatske Države.
Pogledajmo što su nam od 2000. do danas ‘udijelili‘ Hrvatski Ustav (članak 45.), Izborni zakon i izborni proces, zgotovljeni od ‘stručnjaka samopravnog socijalizma‘, kojim je ‘ugoženim manjinama‘ dovoljno stotinjak glasova da bi se ‘domogli‘ Hrvatskog (ne više Državnog) Sabora, za razliku od nas ‘etničkih Hrvata' (vjerovali ili ne, pojam iz Ustava RH!) kojima kad kada nije dovoljno ni 10 000 glasova! I dalje, do kada ćemo trpjeti ove umotvorine ‘Ustavnih stručnjaka‘:
• Izborne kutije su od kartona, umjesto prozirne plastične.
• Izborni lističi se ne arhiviraju, nego uništavaju!
Dakle nakon uništavanja listića, onemogućeno je dokazivanje (ne) legalnosti listića!
• Potvrda da je birač birao označava se ZAOKRUŽIVANJEM imena!
Pa čak u Africi, pripadnici plamena potvrdjuju da su birali otiskom prsta, a šaka označe s bojom, da ne bi isti mogli više puta birati.
• Na izborima za Sabor raseljeništvo bira 3 sabornika, a ‘domaći‘ 150!
Dakle je glas ‘domaćih‘ 50 puta vrjedniji od raseljeništva, što je protuustavno!
• Raseljeništvo mora putovati preko 4000 km, dva puta!
Vancouver – Toronto 4200 km, jednom da se ‘registriraju‘, drugi put da biraju.

• Mandat saborskog zastupnika je neobvezujući! Izabrani zastupnik nema nikakvih obveza niti prema biračima, niti prema stranci!

• Javna kontrola ‘AOP‘ procesa ne postoji!
 
Došla su težka vremena, kao 1990., a težka vremena daju velikane. ‘Kada je težko ići dalje, dalje idu veliki‘![1] Biti spreman-spremna preuzeti državničke dužnosti, za Hrvate je uvijek značilo i biti spreman umrijeti za Hrvatsku. Zato i je veličanstveno biti Poglavar Hrvatske Države. Zato preziremo predsjednike-uhljebe, predsjednike-harlekine, kao i takve kandidate. Sjetimo se kada je nedavno jedan srpski aktivist pisao pritužbu HND-u i tražio očitovanje Karoline Vidović Krišto, na što se ona nije htjela oglasiti dok se sa srpskog ne prevede na hrvatski jezik?
Odgovor HND-u Karoline Vidović Krišto je najbolje argumentirani i možda najoštriji napad na pedofiliju u hrvatskim školama dosad:
https://kamenjar.com/karolina-vidovic-kristo-ostro-protiv-ministrice-blazenke-divjak/
Bili itko od onih, koji nam se nude (i koji su se nudili u prošlosti) za tu častnu, težku i nadasve opasnu dužnost, ovako hrabro, odlučno hrvatski usudio odgovoriti?! Može li itko zamisliti takvu reakciju prošlih, za Hrvatsku žalostnih i sramnih figura. Ne može! Sjetimo se emisije na HRT-u, “Slika Hrvatske” Karoline Vidović Krišto i njene gošće Judith Reisman. Hrvatska se javnost ujedinila protiv pedofilije, bez obzira na političke razlike da bi zaštitili hrvatsku djecu, a na predavanje Judith Reisman pred Filozofskim fakultetom skupila se ogromna masa ljudi, prema procjeni, najveća od Hrvatskog Proljeća 1971.! Sjetimo se, nakon prikazivanja dokumentarnog filma The Kinsey Syndrom emisija Slika Hrvatske, koju je uređivala, naglo je skinuta s programa u tipičnoj maniri najcrnijeg komunizma, od milja danas zvanog samoupravni kapitalizam,  na čuđenje sveukupne hrvatske javnosti (zar!?).
 
Gospođa Karolina Vidović Krišto, majka četverro djece, je bila na ‘javnoj‘ HRT svijetlo istine i hrvatskog patriotizma u mraku hrvatskog samoupravnog kapitalizma, ‘boranije‘ od najgorjeg iz ‘crnog kapitalizma‘ i ‘radničkog raja‘, tzv. ‘Samoupravnog socijalizma‘! Usudila se suprostaviti Ravnatelju i dobila nezakoniti otkaz, pa sudski vraćana na posao. Može si netko zamisliti da bi takva osoba kao Predsjecnica Hrvatske pognula glavu pred bruxelleskim malim ili velikim aparatčikom ili provodila volju Bruxellesa, Berlina ili Londona!? Kada Sava poteče uzvodno!
Pogleda li netko biografiju, naći će: ‘Školovana u Münchenu‘, ali ne i gdje je rođena! U Vukovaru! U zadnjem interviewu Karolina Vidović Krišto: "Kada se molim, zahvaljujem za svoju vjeru, molim Boga da je učvrsti, da je nikada ne izgubim"
http://fra3.net/intervju/karolina-vidovic-kristo-molim-boga-da-nikada-ne-izgubim-vjeru-721
A mi, da ne izgubimo vjeru u Hrvatsku… Biti nezavisni predsjednički kandidat, ne biti bruxelleski ili londonski potrčko, zahtijeva izuzetnu hrabrost i žrvu, jer se mora očekivati da će biti bačen fake news hijenama. Hoćemo li se nakon slijedećih Predsjedničkih izbora pitati kao na posljednjoj veceri Predsjednika Tuđmana i akademika savjetnika 1999.: ‘Što je ostalo Predsjedniče?’
– Narod! Hrvatski Narod!
Došla su težka vremena, kao 1990., a težka vremena daju velikane. ‘Kada je težko ići dalje, dalje idu veliki‘!
 
Bilješka:
 
[1] Američka poslovica, John Wooden:”PRACTICAL MODERN BASKETBALL, Page14-The Pyramideof Success):a: “When the going gets tough, the tough get going!” (Be at your best, when your best is needed).
 

Tomislav Nürnberger

Povezane objave

Domoljub Ivkošić u kolu s Tomićem, Jergovićem, Dežulovićem…

HF

Lenta s petokrakom zapošljava mlade?!

HF

I Petar Penava se ne osjeća sigurnim u Hrvatskoj!

HF

»Nemci su streljali Stepincu brata«

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više