Hrvatski Fokus
Aktualno

IEDC Bled – međunarodni kadrovski forum

"Ako želimo razviti učinkovitije vodstvo, moramo započeti sa sobom"

 
 
Najava i poziv medijima
 
»Vođa ljudskih resursa kao katalizator promjene: kultura, način razmišljanja, radna učinkovitost« » – IEDC Godišnji međunarodni kadrovski forum Bled
10.-11. listopada 2019. godine
IEDC-Poslovna škola Bled, Slovenija
Prešernova cesta 33, 4260 Bled
 
Bled, 8. listopada 2019.: IEDC-Poslovna škola Bled organizira tradicionalni međunarodni kadrovski forum koji će se održati od 10. do 11. listopada 2019. Središnja tema događaja je “HR Leaders as Catalysts for Change: Culture, Mindset, Performance” sa prof. Manfred Kets de Vriesom.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/10/Manfred-Kets-de-Vries-speaker-min.jpg
Manfred Kets de Vries
 
Profesor Manfred Kets de Vries jedan je od najutjecajnijih poslovnih mislilaca na svijetu i jedan je od prvih istraživača menadžmenta koji je crpio inspiraciju iz psihoanalize. Predsjednik je Međunarodnog centra za liderstvo u poslovnoj školi INSEAD i osnivač konzultantske tvrtke The Kets de Vries Institute. 2011. godine nagrađen je počasnim doktoratom na IEDC – Poslovnoj školi Bled, a krajem tjedna će predavati u školi kao glavni govornik na Godišnjem HR forumu.
 
U svom izlaganju naslovljenom „Mistika liderstva: Stvaranje reflektivnih vođa“, on će se pozabaviti mnogim temama: jesu li vođe uvijek racionalne, što vođe čini neuspješnima, koje su kompetencije, prakse i uloge važne za učinkovite vođe i kakva je učinkovita organizacijska kultura? Također, prof. Kets de Vries govoriti će o "avtentizootičnim" organizacijama koje izgledaju kao radno mjesto iz snova na kojem bi svi voljeli jednom raditi!
 
Osim profesora Ketsa de Vriesa, pridružit će nam se i niz izvrsnih govornika, uključujući dr. Sally Boneywell, Lead Coach, IMD Lausanne i Executive Coach in Leadership Development Consultant, Velika Britanija; Nataša Bazjak Cristini, regionalna direktorica za ljudske resurse, HR manager Slovenije 2019, Atlantic Group, Slovenija; Ivan Bartulović, član uprave i CHRO, Hrvatski Telekom, Hrvatska; Saša Fajmut, direktorica razvoja voditeljskog potenciala, Amrop Adria, Slovenija; Sara Isaković, pobjednica olimpijade, M.A. Psihologija performansi, Slovenija; Dejan Madjoski, HR poslovni partner, predavač, izvršni trener, Pivara Skoplje AD – Coca-Cola, sjeverna Makedonija; Gregor Rajšp, direktor ljudskih resursa, član uprave, Pivovarna Laško Union (Heineken), Slovenija; Iva Taiber, Next Level Success, Hrvatska; dr. Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju, IEDC – Poslovna škola Bled, i dr. Alenka Braček Lalić, prodekan za istrage, IEDC – Poslovna škola Bled.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/10/1200px-IEDC-Bled_School_of_Management_logo.svg_.png
Forum će započeti u četvrtak, 10. listopada u 9:00, a završiti u petak, 11. listopada u 13:30. Više informacija možete naći na stranici foruma.
Govornici na konferenciji odgovarat će na pitanja novinara.
 

Iva Eibel, voditeljica korporativnog komuniciranja

Povezane objave

Radmanov damin gambit

HF

Presuda iliti klica novoga sukoba

HF

Pred nama je Samoborski fašnik 2019.

HF

Stoljeće slovenskih teritorijalnih posezanja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više