Hrvatski Fokus
Gledišta

Naš se velikan uhvatio politike!

Žigmanov o nedolasku Vučića u Zagreb

 
 
Jedini (živi) velikan današnjice, g. Tomislav, zanesen svojom veličinom, a posvećen pravednosti i istini (kako to zvuči groteskno), utrpava se u komentar oko nedolaska predsjednika Republike Srbije u Zagreb na Kongres Europske pučke partije, u komentar oko priopćenja predsjednice Republike Hrvatske o “izvlačenju Hrvatske iz regiona” i sve tako neke velike političke stvari, kao da je on zaista najkompetentniji za takva pitanja (Bojan Pudar mu odmah odgovara: To je ipak posao veleposlanika Bakote...). Pritom predsjednik “jedine relevantne hrvatske političke stranke u Srbiji”, zastupnik 57.900 Hrvata u Skupštini Republike Srbije i sve i sva u politici i kulturi kada su u pitanju ovdašnji Hrvati, ne zna da njegov predsjednik nije lider Srpske narodne stranke!!!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/11/6a01053620481c970b0168e905c895970c-500wi.jpg
O tomu se na svom twitteru od 19. studenoga 2019. godine neizmjerno i „HRrabro“ hvali, „ne zanimaju ga rizici“ (osim ako ne dobije po džepu!) i po običaju govori u prvom licu množine, pozivajući se na članak u uglednom časopisu „Danas“ objavljenom istog dana: https://www.danas.rs/politika/zigmanov-hrvatska-je-znacajna-u-siroj-geopolitici/ No, komentari su izrazito nepovoljni, iako su u pitanju čitatelji koje možemo ubrojiti u najsvjesnije, jer djelo i lik, te značaj g. Tomislava su i ovdje poznati!
Nismo nojevi!
 

Branimir Miroslav Tomlekin

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Neki novi matematički Krleža

HF

Etuškina tarana

hrvatski-fokus

Projekcija moguće podjele Hrvatske na statističke regije

hrvatski-fokus

Ne brini, predsjedniče!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više