Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Vi ste najpodlija i najkriminalnija kancelarka

Schengenski i Dublinski ugovori su bili promišljeno nelegalni

 
 
OTVORENO PISMO ANGELI MERKEL OD NJEMAČKE GLUMICE
Vi ste najpodlija i najkriminalnija kancelarka koju je njemački narod ikada izdržavao. Donijeli ste njemačkom narodu teror, rat, siromaštvo i smrt. Nezakonito i namjerno dovodeći ilegalne migrante u našu zemlju, stotine tisuća plaćenika, terorista i kriminalaca druge vrste.
Prema članku 16. Ustava nijedan koji dolazi iz sigurnih država nema pravo na azil u Njemačkoj. To je razlog zbog kojega su Vaši gosti ilegalni kriminalci u Njemačkoj. Schengenski i Dublinski ugovori su bili promišljeno nelegalni. U prisezi Vi ste se zakleli, između ostalog, da ćete Njemačku čuvati, da ćete njemački narod čuvati od opasnosti, ali Vi svakodnevno radite sve suprotno.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/11/930.jpg
Silvana Heißenberg
 
Vi niste dobili mandat da brinete brige građana nego da brinete za dobro njemačkog naroda. Briga za dobro njemačkog naroda je Vaš jedini mandat. Vi niste ništa drugo nego službenica njemačkog naroda, jer moć pripada njemačkom narodu a ne Vama.Vi ste svjesno potpalili čitavu naciju jedne protiv drugih, unijeli ste razdor i razorili cijele obitelji. I to činite neprekidno ponavljajući laž da je Nijemcima bolje nego ikad!
Zbog Vaših ilegalnih gostiju svi javni događaji se moraju jako osiguravati postavljanjem ograda i straže naoružane automatskim oružjem. Nema zaštitnih zona u kojima bi žene mogle tražiti zaštitu da ne bi postale žrtva seksualnog nasilja koje čine Vaši gosti. Svakodnevno Vaši gosti počinju nečuvena nasilja.
Siromaštvo starijih i djece je veće nego ikada. Gotovo milijun Nijemaca živi na ulicama. Vaš mandat je pomoć tim ljudima a ne poplaviti Europu s hordama iz drugih kultura i hraniti ih milijardama koje uplaćuju njemački poreski obveznici. Tražite li da Vam se još iskazuje poštovanje?
Vaši gosti, najvećim brojem su kriminalci koji siluju i ubijaju, a u Njemačkoj su još pod zaštitom, obranom – glavnih medija i policije – koji žrtve imigranata predstavljaju kao žrtve desničarskih ekstremista. Ako biste istinski tražili poštovanje i imali savjesti trebali biste za svoje zločine odgovarati na sudu.
Ako Vas ne posjeti pravda posjetit će vas narod, jer moć isključivo pripada narodu i njemački narod je Vaš poslodavac. Vi ste nitko. Nijedan kancelar nije nikada njemačkom narodu prouzročio toliko štete i patnje.
U budućnosti ja želim samo jednu stvar: Da Vi i svi Vaši budete jednom izvedeni pred pravdu za sva kršenja zakona, i da Vi i Vaše kohorte završite u doživotnom zatvoru. Tako strašna izdaja narodnog suvereniteta nikada se nije dogodila u njemačkoj povijesti.Plaćeni komentatori i licemjeri ližu Vam još uvijek stražnjicu nesposobni da progledaju i misle svojom vlastitom glavom. Nijedan ozbiljan čovjek im ne može vjerovati. Ja Vas duboko prezirem i želim Vam kaznu koju zaslužujete. S velikim prijezirom spram Vas i Vaše STASI horde, bivša glumica,
 

Silvana Heißenberg, https://europeansworldwide.wordpress.com/2019/09/18/open-letter-to-angela-merkel-from-german-actress/

(s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

Berlin u zabludi

HF

REGULIRANJE UMJETNE INTELIGENCIJE: Eurozastupnici postigli dogovor o prvom zakonskom okviru za AI na svijetu

hrvatski-fokus

Madrid se ponaša poput Beograda

HF

BREXIT – Cijena europskog durenja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više