Hrvatski Fokus
Hrvatska

Ljevičarskom anarhisti sve je dopušteno

Ivan Pernar – redikul iz našeg sokaka

 
 
Puna su nam usta pristojnosti, bon-tona, zaštite ljudskih prava, borbe protiv nasilja, kulture dijaloga, a dopuštamo redikulima, čiji je jedini cilj stvoriti nered i kaos u ovom društvu, da nesmetano vršljaju i šire svoju destrukciju pod krinkom "ulične demokracije". Da je Ivan Pernar kojim slučajem pripadnik bilo koje konzervativne stranke ili po opredjeljenju "desničar", već bi odavno završio u zatvoru, ali budući da spomenuti lik pripada lijevo-liberalno-anarhističkom spektru, sve mu je dopušteno (od uznemiravanja djece u školama, ispada na ulicama, do nadriliječništva i incidenata u Hrvatskom saboru.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/11/160675_xgimnazija_ff.jpg
Svoju je političku karijeru započeo na ulici smišljeno izazivajući sukobe s policijom i tako stekao jedan broj sljedbenika koji su koliko sutra spremni sve srušiti – iako nemaju ideju što nakon toga. Kao predsjednički kandidat, ovih dana obilazi mjesta na kojima prikupljaju potpise njegovi protukandidati i budući da ipak nije toliko lud kako ne bi znao da nema nikakve šanse na predsjedničkim izborima, napada konkurenciju. Evo, primjerice, ovaj slučaj od prije nekoliko dana u Čakovcu. Pernar je pronašao pogodnu osobu (očito pod utjecajem alkohola) kojoj je vjerojatno platio 2-3 piva i potom je uputio na štand na kojemu se prikupljaju potpisi za Kolindu Grabar-Kitarović. Uz konkretne upute nalogodavca Pernara (koji sve snima), izvršitelj radova verbalno, uvrjedama i psovkama napada volontere na štandu i aktualnog ministra Darka Horvata. I to je naravno, jako "smiješno", toliko da Pernar odmah snimku postavlja na svoju FB stranicu, kako bi njegovih 5000 sljedbenika mogli uživati u "podvigu" svoga idola, nesretnog redikula koji je izvan Hrvatske ostao zapažen jedino po tomu što se u Skupštini Srbije družio i pravio selfi s fašistom (ljotićevcem) Boškom Obradovićem i njegovom družinom.
 
Na kraju, trebamo li se zapitati: je li to dopušteno u Hrvatskoj? Može li se napadati svoje neistomišljenike na javnim mjestima bez posljedica? Ako smo stvarno dogurali dotle da je svima nama dopušteno isto što i Ivanu Pernaru, da krenemo onda svi na one koji ne misle kao mi?
VIDEO: Napad na štand na kojem se prikupljaju potpisi za Kolindu Grabar-Kitarović (snimka s FB stranice Ivana Pernara): https://www.facebook.com/pernari/videos/380362229409611/
 

Zlatko Pinter

Povezane objave

Kukuriku prerasla u Kukuriku – kokoda koaliciju

HF

Svi su znali, pa i predsjednik Vlade

HF

Zvonimir Despot je ukaljao braniteljsku konvenciju

HF

Nije ih predsjednik Tuđman tek tako nazivao ‘crvenim vragovima’!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više