Hrvatski Fokus
Aktualno

Ujedinili se hrvatski domoljubi

Suradnja Hrasta, Hrvatske konzervativne stranke i Bloka za Hrvatsku na saborskim izborima

 
 
Polazeći od višedesetljetne potrebe za okupljanjem i suradnjom hrvatskih suverenističkih i nacionalističkih snaga te imajući na umu pogubnost prividnog dvostranačja koje vladajućim oligarhijama, pa i sadašnjoj vladi Republike Hrvatske kao svojevrsnoj trgovačkoj hrvatsko-srpskoj koaliciji, omogućuju upravljanje nacionalnom sudbinom na način koji se ogleda u teškim demografskim, političkim, gospodarskim i kulturnim posljedicama kojima svjedočimo iz dana u dan, političke stranke Hrast – pokret za uspješnu Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka i Blok za Hrvatsku postigli su sporazum o suradnji na saborskim izborima da će na predstojeće izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru izaći zajednički, u okviru platforme Hrvatskih suverenista koju osim navedenih političkih stranaka čine i predstavnici udruga, građanskih inicijativa te brojni istaknuti pojedinci; da će bez odgađanja pozvati sredstva javnog priopćivanja, agencije za ispitivanje javnog mišljenja i sveopću javnost, da u nadolazećem razdoblju potpisnike političke platforme Hrvatskih suverenista promatraju, prate i procjenjuju kao cjelinu.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/12/sp3.jpg
Sporazum su potpisali Ladislav Ilčić, predsjednik Hrasta, Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik Hrasta, Marijan Pavliček, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i Zlatko Hasanbegović, predsjednik Bloka za Hrvatsku.
 

Vid Hinković

Povezani članci

Politička kampanja protiv nove Hrvatske vlade

HF

Krvavi siječanj 1993. godine

HF

PROSVJED U RIJECI – Novinske i novinarske laži

HF

Saucha od jučer nije više Partijac

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...