Hrvatski Fokus
Hrvatska

Hrvatska masonerija = prosrpska masonerija

Masonske lože u Hrvatskoj svode se na ono što masoni i žele

 
 
Povodom ostavke glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića, te povodom ustoličenju Zorana Milanovića, osim ozbiljnog komentara Davora Domazeta-Loše, i još nekih, čitam i slušam, baš masonske priče. Tako slušam kako glavni državni odvjetnik ne bi smio biti mason, kako obavještajna služba nije odradila svoj posao, kako je glavni državni odvjetnik morao reći predsjedniku Vlade da je on mason, kako mason može biti… urar, postolar, ugostitelj itd., kako ne može biti predsjednik Vlade, Sabora… Tako se masonske lože u Hrvatskoj svode na ono, baš na što masoni žele. Na dobrotvorne organizacije uglednih Hrvata. A što ćemo s Titom i sa onom blaženog Stepinca: „Ako nisi mason, ne možeš na uplivno mjesto“ i „Hrvatska je žrtva velikih laži“. Što znači, da je i obavještajac koji je morao ispitati Dražena Jelenića njegov kolega mason, da su najviše političke funkcije određene za masone i da laž o Hrvatskoj šire masoni.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/02/26031056300_4264cd56ea_b.jpg
U tom mudrovanju o masonima, pod tepih se gura glavna zadaća hrvatskog GDO-a ratni zločini… Na robiji Tomislav Merčep, a Ratko Mladić, nije ni optužen za Škabrnju. I smjena Nikole Kajkića, koji je počeo procesuirati zločince za Ovčaru. Pa ja kažem da je hrvatska masonerija, ustvari, prosrpska masonerija, slijednica Titine masonerije. U kontekstu toga, ja gledam i ustoličenje Zorana Milanovića. Između ostalog, to je ustoličenje bilo takvo da bi se moglo reći kako je Partija (SDP) skromna. Kako ne troši novce poreznih obveznika. A kredit Ljubljanske banke njegovu bratu? Kredit od 2,5 milijuna eura, koji je, kažu, Milanović, dok je bio predsjednik hrvatske Vlade „prebio“ s dugom Ljubljanske banke Hrvatskoj.
 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

RUSKE SJENE IZ PROŠLOSTI – Ivan Paladina – ruski čovjek!

hrvatski-fokus

Udba nije smjela srušiti Babu (2)

HF

OH, KRVI NE-SLAVENSKA

HF

Čija je Hrvatska?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više