Hrvatski Fokus
Aktualno

Nema više Tuđmanova HDZ-a

Preuzeli su ga udbaši, te sinovi i kćeri jugopartizana i jugokomunista

 
 
Nema više Tuđmanova HDZ-a. Preuzeli su ga udbaši, te sinovi i kćeri jugopartizana i jugokomunista, To je činjenica koju nitko ne može pobiti. A to nedvosmisleno potvrđuju rezultati unutarstranačkih izbora u stranci koja je stvorila hrvatsku državu i koja je obranila Hrvatsku od agresije na nju od strane Srbije, Crne Gore, JNA i većine pobunjenih Srba u Hrvatskoj i rubnim dijelovima Bosne i Hercegovine.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/03/hdzsdp.jpg
Ako je Andrej Plenković sa svojim klikom uspio pobijediti na nedjeljnim izborima – bez obzira na koji način – to je poruka ostalome članstvu, više od dvije trećine onih koji nisu sudjelovali na izborima, da za njih više nema mjesta u toj stranci. Ne pridruže li se članstvu koje je apstiniralo na izborima i oni koji su se izravno suprotstavili Plenkoviću i njegovim pudlicama, tada će HDZ postati i ostati ono što je Plenković i želio, a to je desno krilo SDP-a. U tom i takvom HDZ-u više niti ima mjesta za domoljube niti bi više trebali ostati u njemu.
 
Gore od poraza domoljubnih snaga u HDZ-u je slušanje Plenkovićevih fraza da su "članovi i članice HDZ-a poslali vrlo jasnu poruku poslali danas kakav HDZ žele i koje ljude žele na čelu stranke". Svaki odgovoran političar to ne bih nikada trebao učiniti. Svi mi domoljubi moramo se pomiriti s porazom od strane onih koji su bili sposobniji u političkim spletkama i okrenuti se traženjima izlaza iz ove teške situacije po hrvatski narod. Treba razmišljati dalekovidno i osnovati novu stranku koja će biti jedina protuteža lijevome i desnom krilu SDP-a.
 

Pavao Blažević

Povezane objave

Hrvatskom vladaju jugokomunisti u politici, sudstvu, medijima…

HF

»Domovinska sigurnost i upravljanje u krizama«

HF

Posluh u doba korone

HF

Sveti Nikola Tavelić

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više