Hrvatski Fokus
Hrvatska

Ukinuti lažnu narodnost “Bošnjak”

Titin sprovod organizirala je masonerija, kako bi mu se odužila za genocid nad Hrvatima na Bleiburgu

 
 
Znam i tvrdim da Hrvatska može i da ima pravo i potrebu da u UN-u, Europskom parlamentu u Bruxellesu, Sudu Pravde u Den Haagu i na Sudu za ljudska prava u Strasbourgu tražiti ukidanje narodnosti „Bošnjak“, proglasiti Srbe genocidnim narodom i tužiti UN (SAD, Engleska, Francuska i Rusija) za genocid nad Hrvatima s lažnim Josipom Brozom.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/03/1200px-Patch_of_Brigade_Kralj_Tvrtko.svg_.png
Pođimo redom, od ukidanja narodnosti „Bošnjak“. Kao što vidite, ja imenicu „Bošnjak“ stavljam pod navodnike. Kao „Krajinu“. Jer mislim da se može reći kako je ta narodnost jedan hibrid, bastard ili surogat narodnost. Nešto eksteritorijalno, upitne suverenosti i upitnog suvereniteta… „Bošnjak“ – musliman, Turčin ili poturica kojemu je turski sultan Erdoğan suveren! Bosna je postojala i prije dolaska Džafera i Izeta u Bosnu. I Katarina Kosača je bila Bošnjakinja. Kojoj su Bakiri i Izeti odveli sinove u janjičare, u Tursku. Koji su se vraćali kao ismeti i alije. Da bi klali Bošnjake katolike i silovali katolkinje u Bosni. Zbog čega je vladarica Bosne Katarina Kosača morala bježati iz Bosne u Vatikan. Kojemu je svoju Bosnu ostavila u naslijeđe. Kada bi Hrvatski Zavod sv. Jeronima u Rimu otvorio svoje arhive, siguran sam da bi Hrvatska u UN-u i na Sudu Pravde u Den Haagu mogla tražiti prekid svih veza između Ankare i Sarajeva.
 
Ne znam za Grke i Rumunje, ali sam siguran da bi u svakom narodu na Balkanu bilo puno istaknutih pojedinaca koji bi potpisali peticiju o srpskoj genocidnosti. Tu peticiju trebalo bi potkrijepiti pisanim i snimljenim dokumentima. Još od Balkanskih ratova. Treba dokumentirati svjedočanstva logoraša iz srpskih koncentracijskih logora za Hrvate. Dok su još živi. Treba dokumentirati što su im Srbi u logorima radili. I što su logoraši u srpskim logorima morali raditi i jesti. Strava i užas! Svijet to mora znati. I obožavatelj Slobodan Miloševića, nobelovac Petar Handke to mora vidjeti. Treba mu jedan video o srpskim strahotama poslati na njegovu kućnu adresu. Pa od njega tražiti ispriku za veličanje Slobodana Miloševića. Video o srpskim strahotama treba poslati i u Stockholm, onima koji su austrijskom Slovencu dodijelili Nobelovu nagradu – Peteru Handkeu. Također, taj video treba poslati na sve sajmove dokumentarnih filmova širom svijeta. Treba vršiti pritisak i na DOX festival u Zagrebu da na svojem festivalu prikaže taj video. Da Svijet zna što su Srbi, samo u ovom zadnjem ratu ljudima radili, sigurno bi Novak Đoković imao velikih problema. Da Svijet zna za srpske strahote koje su Srbi radili, Srbija bi bila izolirana. Srbija ne bi mogla na Olimpijske igre. Kažu da su Hrvati u srpskim logorima morali jezikom čistiti WC. Umjesto srpskih strahota, Svijet gleda „Brešanove Svjedoke“, dramu obitelji Zec, film „15 minuta-do Dvora na Uni“, film DNEVNIK DIJANE BUDISAVLJEVIĆ, Zvizdana i gledat će igrani film Jasenovac.
 
U kontekstu toga, kad tomuj dodamo „Gremije Vladimira Šeksa“, „slučaj Dražen Jelenić“ (Državni Odvjetnik-mason), „himnu Josipe Lisac“ i Zorana Milanovića kao predsjednika Hrvatske, bez straha da će te netko nazvati zatucanim ognjištarom, možeš reći da vidiš masone, i da oni vladaju Hrvatskom. Koji su uvijek neprijatelji Hrvata. Kao mason Tito. Koji nije bio Josip Broz. Nego agent Zapada. Kojega je Zapad (SAD, Engleska i Francuska) podmetnuo kao Hrvata Josipa Broza. Da bi lakše mogao vladati Hrvatima. Tako ih dekroatizirati i ubijati. Od Bleiburga do danas. Baš Titin sprovod treba koristiti proti njega, mrtvoga. Taj sprovod je bio toliko velik, zato što Tito nije bio Josip Broz. Taj sprovod je organizirala njegova masonerija, da bi mu se odužila za genocid nad Hrvatima na Bleiburgu. I zato što je pripremio teren za novi genocid nad Hrvatima, u slučaju raspada Jugoslavije. Što se i dogodilo padom Berlinskog zida.
 
Genocid nad Hrvatima se ponovio 50 godina nakon genocida na Bleiburgu. Isti ubojica, isti pokrovitelj…. JNA, Srbi i Jugoslaveni;, SAD, Engleska Francuska i Rusija. A pripreme za novi genocid nad Hrvatima izvršene su za vrijeme Titina režima. Širenjem mržnje prema Hrvatima, lažima o NDH. Generatori mržnje prema Hrvatima, bili su, kao i danas, diplomacija, kultura i sveučilišta. Prema tomu, Hrvatska ima čvrste dokaze da je TITO, kao lažni Josip Broz, postavljen za predsjednika umjetne tvorevine Jugoslavije da bi ubijao Hrvate. Fizički i mentalno. Može se lako dokazati, da je nakon Bleiburga Tito organizirao novi genocid nad Hrvatima, od 1991. do 1995. Za što treba optužiti UN. Pogrješno je Srbe kriviti za laži o NDH. Tabuizirati genocid nad Hrvatima na Bleiburgu nisu mogli Srbi, u „demokratskom svijetu“ „slobodnih medija“. To je mogla samo masonska mašinerija lažnog Josipa Broza. Kao i nagrađivati Srbe za genocid na Balkanu. I stvoriti novu naciju Bošnjak, na štetu Hrvata. Pa ću na kraju reći kako Hrvat, u najvišim međunarodnim organizacijama ima pravo reći kako je lažni Josip Broz, kao Tito, postavljen za predsjednika Jugoslavije, radi zatiranja hrvatskog imena… na Bleiburgu. „Treba Srbima dozvoliti da se izdovolje“, poslije „Prije će Sava poteći uzvodno, nego Hrvatska postati država“. Hrvat može reći da Srbi imaju licenciju za genocid, na Balkanu i da je narodnost Bošnjak eksteritorijalni hibrid u Europi. Na štetu Hrvata. Kojega Hrvati imaju pravo debošnjatizirati. Najprije zbog starosti europskih naroda… europski narod Bošnjak, star je tek 27 godina!Temelj ovog stajališta je versailleska Jugoslavija od 1918., odnosno "neželjeno dijete" (Hrvatska) 1990.
 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

VELIKOSRPSTVO – Srbi se nisu ništa naučili 

hrvatski-fokus

Spomenik u Maloj Solini

HF

Hrvatski, a ne turski naziv

HF

Sramotan hrvatsko-srpski Sabor

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više