Hrvatski Fokus
Religija

George Soros širi nemoral u SAD-u

Daje novac za širenje transrodnog pokreta

 
 
Novac koji stoji iza transrodnog pokreta. Milijarder George Soros otvara svoj novčanik kako bi transformirao Ameriku. Prije tri godine presudom Vrhovnog suda utro je put gay braku.Nakon njega, mainstream mediji imali su jedno pitanje: Što je slijedilo za lezbijski, gej, biseksualni i transrodni pokret? Napokon su pobijedili u velikoj borbi. Pored toga, mnoge korporacije usvojile su politiku zabrane diskriminacije na osnovu seksualne orijentacije, a dvije su američke najgledanije emisije u to vrijeme „Moderna obitelj“ i „Glee“ prikazale otvoreno gay likove. "Stvarno vjerujem [presuda Vrhovnog suda] je domina koja će nadoknaditi ostatak domina," rekao je Wilson Cruz, LGBT aktivist tada za CNN. "Nemojte ometati ovaj vlak jer će vas on pregaziti."
Slikovni rezultat za George Soros spreads immorality in the US
Kako bi se osiguralo da stvari idu punom parom naprijed, milijarder George Soros je kroz svoju Fondaciju za promicanje otvorenog društva izdvojio najmanje 2,7 milijuna američkih dolara za tu godinu, prema njegovim poreznim prijavama.Tada su neki republikanci pogrješno smatrali da je LGBT pokret dostigao vrhunac, da su kulturološki ratovi završeni. Mislili su da se stranka sada može usredotočiti na fiskalne probleme, koji nisu bili ni približno razdjelni. Ali to je bilo glupo – LGBT pokret je tek bio otpušten, a grupe povezane sa Sorosom već su planirale svoju sljedeću nagradu. Prošle su dvije godine, ali naizgled niotkuda za mnoge konzervativce, rasprava o transrodnoj kupaonici eksplodirala je nakon što su zakonodavci u Sjevernoj Karolini usvojili prijedlog zakona koji zahtijeva od ljudi da koriste kupaonice koje odgovaraju njihovom spolu dodijeljenom po rođenju. Ministarstvo pravosuđa interveniralo je nazvavši takav zakon kršenjem Zakona o građanskim pravima, a mediji su poludjeli – to je bio njihov novi pokret za građanska prava. Bila je to rasprava koja se godinama provlačila na državnoj razini. Pa što je Sjevernu Karolinu učinilo prekretnicom? Dobro financirani LGBT organizatori imali su uspjeh u Kaliforniji, što im je dalo nacrt rada u drugim državama, a izborna je godina. Sjeverna Karolina je bojno stanje s predsjedničkim implikacijama, a liberali se vole boriti protiv kulturnih ratova. Na kraju krajeva, predsjednik barack Obama je zapalio utakmicu.
 
Debata u kupaonici započela je u Kaliforniji, gdje Gay Straight Alliance Network, organizacija sa sjedištem u Oaklandu, žestoko lobira za prava transrodnih osoba. Skupina je organizacija LGBTQ rasne i rodne pravde sljedeće generacije koja omogućuje… savezničkim liderima mladih da se zalažu, organiziraju i mobiliziraju intersekcijski pokret ”, navodi se na njegovoj web stranici. Stvorili su klubove Gay Straight Alliance (GSA) u više od 61 posto škola u Kaliforniji i zalagali se za i postigli 11 pro-LGBT zakona u državi, uključujući zakon iz 2013. koji je omogućio studentima da se pridruže športskim timovima i koriste kupaonicu njihovu rodnu sklonost. GSA je pomogla u organiziranju grupa u Sjevernoj Karolini. Pomagali su u izradi LGBT nastavnog plana i programa u skladu sa LEARN NC programom Sveučilišta u Sjevernoj Karolini, kako bi podučavali i razgovarali o tom pitanju. Pomogli su u kreiranju akcijskog vodiča koji je LGBT aktivistima dao nacrt za lobiranje, uključujući one koje hashtagove koriste na društvenim medijima i kako podnijeti žalbe uredu američkih Ureda za građanska prava. George Soros je 2013. dao GSA-u 100.000 USD. Te godine gay i lezbijski društveni centar u Los Angelesu također su od Sorosa dobili 130.000 dolara. Njihov laboratorij za vodstvo objavljen je u časopisu Science, koji je procijenio utjecaj koji kariranje vrata od vrata do vrata može imati na smanjenje transfobije. Koristi se kao nacionalni model.
 
Leadership Lab piše da je studija „uspjela nezavisno kvantificirati utjecaj koji učinimo na birače: Isti pad homofobije kojem je trebalo četrnaest godina inkrementalne promjene u prošlosti se događa ovdje, u smislu transfobije birača, tijekom jednog kratkog razgovora s platnom laboratorija. Štoviše, njihova studija pokazuje da se ovaj pristup počinje suprotstavljati groznom mitu o kupaonici koji se naša oporba proširila kako bi zastrašila birače na glasovanje protiv trans zajednice na izborima nakon izbora." Globalna akcija za trans ravnopravnost (GATE), sa sjedištem u New Yorku, primila je 244.000 dolara od gospodina Sorosa. Glavna svrha mu je udruživanje svih LGBT organizacija kako bi se stvorio glasniji megafon, uspostavljajući najbolje prakse i savjete o prikupljanju sredstava. Pa, što je sljedeće za pokret? IRS obrazac 990 Sorosa daje nam tragove. U New Yorku je financirao organizaciju Streetwise and Safe u svrhu pružanja podrške „nacionalnom projektu usmjerenom na povećanje sigurnosti LGBTQ mladih tijekom interakcije s policijom i razvijanja vještina zagovaranja za uključivanje u rasprave oko diskriminatornih policijskih praksi“, prema njegovom porezu iz 2014. godine povratak.
Soros je također dodijelio 525.000 dolara pravdi na Stakeu, grupi koja želi promovirati raznolikost na sudovima za ljude unutar LGBT zajednice. "Ovaj nedostatak raznolikosti na klupi može dovesti do pojave pristranosti, pa čak i stvarne pristranosti", upozorava web stranica grupe. „Raznolika klupa poboljšava kvalitetu pravde za sve građane.“ Vidite, pobjeda presuda suda nije dovoljna, morate kontrolirati sudove kako bi bili pravedni. Jednom kad je to postignuto? Siguran sam da će biti više zahtjeva.
 

Kelly Riddell, kolumnistica Washington Timesa, 11. VIII. 2016., https://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=https://www.washingtontimes.com/news/2016/aug/11/george-soros-the-money-behind-the-transgender-move/&prev=search

Povezane objave

Zašto je Benedikt XVI. prekinuo šutnju?

HF

Skupina ‘St. Gallen’ stajala je iza svrgavanja Benedikta i imenovanja modernističkog pape

hrvatski-fokus

SOLUS CATHOLICUS – Pravila pristojnog ponašanja

HF

Zapadni pasdarani protiv razuma

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više