Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Ozdravila Greta T., ozdravio Boris J…

Rušeći američko gospodarstvo ruši se i Trumpa

 
 
PUTOPIS IZ SOBE
Petak, 27. 3. 2020.
Lijepih li „putopisa“ iz dva puta dva. Sunce, konačno sunce. Vjetar je još ostao. I ptice se vesele.
Danas je oko podne do mene stigla jedna zbiljam dobra vijest: Greta T. ozdravila od Corone. Doduše u Švedskoj ne testiraju, oni su za „krdo-terapiju“, pa bidna Greta ne zna ni od čega je bila oboljela, a naročito od čega je ozdravila. Za ovu vijest bitno je samo kako je vijest, od onih lažnih, ali i zorno pokazuje kako se one, u nekoliko koraka, kreiraju. Nije bitno ništa osim da će se Greta T. sada „očišćena“ i od Corone moći posvetiti globalnom zatopljenju, a ono je  sigurno krivac i za Coronu. (Možda utoliko što se značajno smanjila bio, ustvari zoo raznolikost, al' to nije Gretina tema.)
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/03/article-5756-1.jpg
Stigla je još jedna vijest iz „krda“, originalnog britanskog u koje se pušta Corona, pa tko preživi, preživi, preživjeli će biti imuni. Razbolio se dakle predvodnik britanskog „krda“ Boris Johnson, kako je sam objavio , kao i Greta. On se doduše testirao, a u međuvremenu ga je „krdo“ pritisnulo odozdo, pa je i on poduzeo neke mjere koje nije namjeravao. Ne sumnjam kako će i on ozdraviti. Ali ona, pokoj joj duši, inače zdrava šesnaestogodišnjakinja, doduše iz Francuske nije. Dohvatila je Corona i britanskog ministra zdravstva Matta Hancocka, koji je Johnsona savjetovao o „terapiji krdom“, a i on će ozdraviti.
 
U doba Corone ima jedna zanimljiva vijest – šutnja Sorosa i sorošijanca, uključivo i ovih naših. Kao da su po mišjim rupama. Jedna od teorija zašto se pojavila Corona jest i ona kako se pojavila da bi sudjelovala u američkoj predsjedničkoj kampanji i u konačnici srušila Donalda Trumpa – rušeći mu gospodarstvo koje je on bio podigao u poprilične visine. Drži vodu jer birači su predsjednika Amerike koji je u prvom mandatu podigao gospodarstvo uvijek bez problema reizabrali. Treba srušiti američko gospodarstvo makar zbog toga stradali i milijuni Amerikanaca. Opaka je ta kako ju nazivaju „duboka država“.
Nu ne ćemo ovo „razglabati“ u sobnom putopisu, ima vremena vratit ćemo joj se.
 

Mato Dretvić Filakov

Povezane objave

Za vrijeme leta preminuo pilot koji se cijepio protiv COVID-a

hrvatski-fokus

Vijeće je nevjerodostojno i prokomunističko

HF

Hrvati diljem svijeta dio su Hrvatskog Naroda

HF

Dianne Reeves – najbolji jazz XXI. stoljeća

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više