Hrvatski Fokus

Bakirova prijeteća poruka poziva Hrvate na zbijanje redova, ujedinjenje i oživljavanje HR Herceg-Bosna i HVO-a

 
 
I dok se svijet u cjelini, napose onaj zapadne civilizacije, svim dostignutim sredstvima, napose sredstvima zajedništva i jedinstva bori s nevidljivim ubojitim neprijateljem koronavirusa, na pragu europske obitelji, Bošnjaci, na koronaviruski način, napadaju hrvatski narod u nekadašnjoj Bosni i Hercegovini. Iako rat u Bosni i Hercegovini nije stao, već je u Daytonu samo zaustavljen, bošnjačka strana beha zajednicu četvrt stoljeća drži u ratnoj napetosti, spremajući se, vojno, ljudski, politički za njegov nastavaka u momentu kada odluče da je najbolji za njih. Po uzoru na mnoge islamske zemlje, napose na one njima prijateljske radikalne sa Bliskog istoka, gdje kršćanofobi čupaju svaki trag kršćanstva i kršćana, i nekadašnji Bošnjaci a današnji potomci Osmanlija na toj europskoj periferiji čine gotovo isto. Danas ne tako brutalno, ali sutra će to biti daleko brutalnije kada se naoružaju, osposobe askere, mudžahedine, isilovce,i silnu migrantsku vojsku koja im dolazi u pomoć. Odjekuju stoga bošnjački zazivi rata, prijetnje hrvatskom narodu, govor mržnje, obespravljivanja i zastrašivanja Hrvata. Tutnje strojevi za proizvodnju oružja u bošnjačkim tvornicama, i u vrijeme kada im je narod gladan, glad naroda političko i vjersko čelništvo ne vidi, čuju se testiranja proizvedenog, zrakom odjekuju uzvici askera, mudžahedina, „Alah u ekber", odjekuju pjesme bošnjačkih i bliskoistočnih isilovaca, kako onih koji se vraćaju s obavljenog zadatka na Bliskom istoku tako i onih koji su ih slali i koji ih dočekuju, „Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati".
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/04/resized_48a2c-06e14f3dhjgh.jpg
Svakim novim vojnim proizvodom Bošnjaci bivaju isključiviji i netolerantniji u procesu traženja mirnog rješenja beha slučaja "bureta baruta". Čak i turska pomoć u obliku pokvarenih i neupotrebljivih, tramvaja i autobusa za Sarajevo Bošnjake čini agresivnijim, hrabrijim i odlučnijim na zacrtanom putu Velike Džamahirije, islamskog entiteta za destabiliziranje i podrhtavanje, prijetnje i nesigurnost Europe.
 
Vjerski Manifest Alije Izetbegovića, sročen u vjersko ratnoj knjizi što ju je napisao i ostavio u amanet sinu Bakiru da ga realizira, sve je bliže do prakse, islamska Bosna i Hercegovina šerijatskog zakonodavstva, koja bi u svoje granice trebala priključiti Sandžak, Kosovo i Albaniju. Opasnost od tog ratnog ishoda, jer ta zamisao je provediva jedino ratom, od tog "Izetbegovićvirusa" je tim veća što očev put nastavlja sin. "Hrabri" ratnik, kojeg je babo u vjerskom beha sukobu, s globalnim predznakom, skrivao u bankovni trezor i pod svoj radni stol, upravo zbog te svoje "hrabrosti" najveća je opasnost za mir i budućnost Bosne i Hercegovine. Naime, poznata je povijesna činjenica da strašljivi ljudi, kukavice koje se boje zvuka ptičarske puške potežu najopasnije poteze. Dovoljno je da u njihovoj blizini netko glasno kaže opasnost oni su spremni narod poslati u rat. Pokazali su to i dokazali svi povijesni diktatori, koji su bili najstrašljiviji lideri, a time i najkrvoločniji u vladavini. Stoga oni uvijek izmišljaju neprijatelje, strašeći vlastiti narod, jer znaju da je prestrašen narod najlakše pozvati i uputiti u rat. Osobni strah kojeg nosi iz bankovnih trezora, ispod očevih stolova, karakteristike su mlađeg Izetbegovića, što ga čini vrlo opasnim za mir i sigurnost bilo kakve Bosne i Hercegovine.
 
Ne može biti mira u beha zajednici kada Alijin sin Bakir prijeti Hrvatima riječima, kojima zaziva rat, zapravo nastavak rata: "Hrvati imaju previše prava i ako ovako nastave, za dvije će se godine probosanske snage organizirati, ne će imati ni ovo danas što imaju, razbit ćemo okove pariteta… Ne mogu Hrvati imati isto kao i mi kojih ima četiri puta više… Ako bude potreba, imamo prijatelje iz Europe i islamskih zemalja, ne daj, Bože, potrebe, pobijedit ćemo i vojno ako treba. Ako se budu okovi stavljali na ruke najbrojnijega naroda u BiH, ako mu se ne bude dalo da dođe do onoga što je izglasao na izborima, onda će se i taj narod organizirati tako da blokade u budućim ciklusima sigurno razbije, da ih ukloni", grmi on.
 
Pored ovakvih islamističko-isilovskih prijetnji, očito rat je neminovnost. Bakir prijeti ratom. Opcija po bošnjačkoj viđenosti suverenosti i konstitutivnosti  naroda u europskoj dostignutoj civilizaciji nema alternativu. Zastrašujuće da tako brutalna bošnjačka prijetnja desuvereniziranja, zapravo islamiziranja hrvatskog naroda brojem Bošnjaka, prolazi bez ikakve reakcije onih europskih političara koji stalno govore, nikad više rata u Europi. Pred tim brojem Bošnjaka, koji se svakim danom povećava pridošlom invazijom islamskih migranata i brojem povrataka bošnjačkih isilovaca s ratišta na Bliskom istoku, zastrašila se i Europa. Umuknula pred Erdoğan- Bakirovoj migrantskoj vojsci, isilovcima i askerima, koji Bosnu i Hercegovinu jednako zločinački otimaju i Hrvatima i Europi, kojoj je pripadala, i koju je suizgrađivala sve do turske okupacije.
 
Pored tako radikalne bošnjačko islamističke politike vjerskog čišćenja Hrvata katolika, zar ima više itko u demokratskom i slobodnom svijetu bilo kakvog prigovora srpskom secesionizmu i hrvatskom entitetizmu. Svi oni u svijetu, Bakir kaže da ih ima kao prijatelje i u Europi, te napose u islamskim zemljama, koji su protiv srpskog secesionizma i hrvatskog entiteta, sudionici su islamskog ekspanzionizma i terorističkog širenja ne samo u Bosni i Hercegovini već i u Europi i svijetu. Ova ratno prijeteća igra plašljivca Bakira poruka je hrvatskom narodu na zbijanje, ujedinjenje i beskompromisno oživljavanje Hrvatske Republike Herceg Bosna i ponovno ustrojavanje obrambenih snaga hrvatskog naroda  kroz Hrvatsko Vijeće Obrane. Sada bi trebali mukom ušutiti svi kritičari, napose oni iz reda hrvatskog naroda, iz reda hrvatskih Juda, u kritici Hrvatske Republike Herceg Bosna i Hrvatskog Vijeća Obrane. Svi koji i poslije Bakirove najave rata na bilo koji način dovode u pitanje oživljavanja i Hrvatske Republike Herceg Bosna i Hrvatskog Vijeća Obrane, dolazili oni iz političkih ili fratarskih, ili "fratarskih" krugova, iz redova Juda, ili bilo kojih drugih organizacija i udruga, sudionici su u zločinu obespravljivanja i okupiranja Hrvata u Bosni i Hercegovini. Svi su to petokolonaši, koji na žalost u hrvatskom narodu uvijek ima.  Napose u ovom najkritičnijem povijesnom periodu, kada čine sve da hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini nestane i da na njihovoj žrtvi kod svojih poslodavaca dobiju  neku stolicu. Ali povijest je zabilježila kako su se Turci odnosili prema izdajnicima Hrvata katolika. Svima su glave sjekli uz riječi „ti nevaljanče jadni kad nisi služio svom katoličkim narodu kako ćeš služiti meni Turčinu“. Potomci Osmanlija ne će biti ništa milostiviji prema današnjim „nevaljancima“ hrvatskim.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Još uvijek živi osmanizam napada katolike

HF

Alijinu sinu treba suditi za veleizdaju

HF

Federacija BiH je oružje u bošnjačkim rukama

hrvatski-fokus

Bošnjaci i dalje taje ubojstvo Joze Leutara

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više