Hrvatski Fokus

Islam je najveći krivac i najodgovornija strana za počinjeni zločin i veleizdaju ukidanja Republike BiH

 
 
Objavite kakav članak o islamu i SDA da malo seremo po njima! Odavno nema ništa o njima pa da se iskenj… baš dobro na njih i da onda pokažu svoje pravo lice!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/04/sa-sastanak-sda-071119-djk-wmt.11_14_21_19.Still004.jpg
Ja lično smatram ISLAM ZA NAJVEĆEG KRIVCA, i najodgovorniju stranu, za počinjeni zločin i veleizdaju ukidanja Republike BiH i stvaranje Republike Srpske jer je Islam stvorio Srpsku Državnu Agenciju (SDA) preko svojih agentura u BiH a to su Islamska Zajednica u BiH i Džamije!!
Osim toga islam/Muslimani od kada su došli u Bosnu nikada nisu prihvatili Bosnu kao svoj cilj, kuću i svoju majku već samo kao alat u svojim rukama za provođenje Kuranskih ciljeva, tj. Islamskog Fundamentalizma. To je oduvijek bila njihova prćija, jer kako reče i njihov otac te današnje bošnjačke nacije (?) „NIJE BOSNA SVETA KRAVA PA DA JOJ SE MI MUSLIMANI KLANJAMO“, što u prijevodu znači da su islam i Muslimani veći i važniji od te Bosne.
 
Islam je duhovnost, nebo, tj. Magla, dok je Bosna zemlja, majka i ono bez čega se ne može dok se bez islama može i to još kako jer su Bosanci i Bosna postojali i bez islama i Muslimana. NAJVEĆE ZLO ISLAMA JE U TOME ŠTO ON SAM SEBE SMATRA NAJVAŽNIJIM, NAJZNAČAJNIJIM I NEČIM ČEMU SVE OSTALO MORA BITI POTČINJENO KAKO NARODI, TAKO I DRŽAVE I CIJELA DRUŽTVA!!! Znači, svi Bosanski Patrioti i Nacionalisti u prvom redu MORAJU SRATI PO ISLAMU, i dobro se na njega iskenjati, jer samim tim seru i po Srpskoj Državnoj Agenciji (SDA) koju je Beograd stvorio u cilju podjele Bosne na srpsko-hrvatsko-muslimanske djelove i da na taj način Bosna ne bude bosanska, već srpsko-hrvatsko-muslimanska i samim tim obavili njenu podjelu!

 

Džafo Pašović, avaz.ba/vijesti/bih/561852/the-new-york-times-pisao-o-smrti-dr-pasagica-raste-zabrinutost-u-bih

Povezane objave

Zašto je spor Denis Zvizdić!?

HF

UDBAŠKI BLESIMETAR PROLUP’O: Kao Udbin provokator

hrvatski-fokus

NAJPRLJAVIJA ‘TAJNA’ BOŠNJAČKE VOJSKE – Prije 30 godina palo je Bugojno

hrvatski-fokus

Započinju Dani pobijenih hercegovačkih franjevaca

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više