Hrvatski Fokus

Džungla virusa i respiratora širi se zemljom

 
 
U svijetu osmanističko-nacističke, komunističko-fašističke nepravde, koja se pokazuje u najcrnjem obliku u Bosni i Hercegovini nad hrvatskim narodom, i koja se nameće kao vrijednost suvremenog čovječanstva zbog čega više, gotovo, da i nema nikakva ispravljenog i vidljivog orijentira, po kojem bi svjetska zajednica koračala u sigurnu i mirnu budućnost. Zapravo sve je više naznaka i dokaza da svijetu nepravde i jeftinih dnevno političkih interesa koje Visoki predstavnici javno demonstriraju u beha zajednici, nikako i nije stalo do budućnosti prava i pravde, slobode i pravednosti, nezamjenjivih stubova sigurnosti u miru, i mira u sigurnosti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/sebija-maska.jpg
AFERA RESPIRATORI – Sebija Građević Izetbegović
 
Giga nepravda prema hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini, a nepravda je uzrok svih apokaliptičnih zala koja su svijet vraćala na nove početke, i koja će ga zasigurno opet vratiti, očiti je znak da sve četiri najcrnje i najtragičnije povijesne ideologije, osmanizam, nacizam, fašizam i komunizam nikada nisu bile, a niti jesu pobijeđene i izbrisane iz glava svakogodišnjih dolazećih osmanista, nacista, fašista i komunista. Svi oni čekaju u nekim snajperskim skrovištima i položajima spremni ne pitajući za cijenu svojih zloslutnih nauma ispaliti smrtonosni hitac na milijune slučajnih prolaznika, ovom dolinom suza, pretvarajući je u dolinu krvi.
 
U svakom periodu ljudske povijesti na vidik dana, kao heroj toga vremena i bosanskohercegovačkog prostora na kojem se očuvali, izađe neki osmanista poslije nekažnjenog i nedotučenog osmanizma, nacista poslije memoiranog nacizma, fašista poslije plitko zakopanog fašizma, komunista poslije nepobijeđenog, samoskrivajućeg komunizma. Dakako svi se oni vraćaju u nekoj novoj ideološkoj odori, s novim oružjem prilagođenim danom trenutku i prostoru, novim imenom, i uvijek sa istim ciljem, svijet, napose Bosnu i Hercegovinu, zaustaviti na putu u mirnu i sigurnu budućnost i vratiti ga, vratiti je, u nemirnu i nesigurnu prošlost. Naprosto, ispod promijenjene dlake ostajala je uvijek zloćudna, krvoločna ćud, proširena iskustvom iz prošlosti svojih ideoloških prethodnika. Jer na ne istrgnutom korijenu povijesni totalitarističkih režima i ideologija izrasla su nova otrovna stabla globalizma, erdoganizma, kršćanofobizma, putinizma, vučićizma, izetbegovićizma, komšićizma, džaferovićizma, mlaćizma… te niz drugih lokalnih i svjetskih izama koji u tragedijama, nepravdama, zločinima i terorima, obilježavaju početak dvadeset i prvog stoljeća suvremene civilizacije.
 
Svi ti danas već vidljivi, i oni koji se još uvijek skrivaju u raznim ogrtačima, izmi vjerojatno bi svijet i uveli u neku apokalipsu da ih, na trenutak, nije zaustavila koronapandemija. No poslije ovog prisilnog i za ljudsku povijest kratkog, zastoja, nažalost dolazi do nekontroliranog i nemirnog buđenja svih tih ideologija, potomaka i nasljednika stari nepobijeđenih. Sa daleko pogubnijim i katastrofičnijim posljedicama od onih za koje se mislilo da su pobijeđene, a zapravo su se bile samo primirile i reorganizirale, presvukle u nove ideološke crne uniforme, izetbegovićizam, komšićizam, džaferovićizam, isilizam, turkovićizam i kršćanofobizam. I najnoviji koji Bosnu i Hercegovinu guši milijunima maraka poreznih obveznika u vrijeme korona pandemije, respiratorizam, odnosno autokracizam, kojim bošnjačka strana, uz pomoć visokih predstavnika vlada u Federaciji BiH Bosna i Hercegovina je postala izvor strašnih virusa, koji se razmnožavaju kao nigdje drugdje u svijetu. Velik je broj prijenosnika virusa i onih koji ih zalijevaju i potiču na širenje i rast, prijeteći i širem okruženju, napose Europi.
 
U džungli tih virusa, uz korona, respirator, Asim, te već niz godina širi se virus zemljom i čista muslimanska Armija, pod maskom Bosne i Hercegovine. Povijesno je poznato da se ne može i ne smije u beha zajednici armija samo jednog beha naroda zvati Armija Bosne i Hercegovine. To je najgrublja okupacija zemlje od Bošnjaka, i nepriznavanje drugih beha naroda. Napose ne može to biti muslimanska armija kada je imala, i ima, stranih ratnika, isključivo jedne vjere, islamske, u svojim redovima, teroristički vrlina, i iskustava, kakvih je bilo u Alijinoj armiji. Upravo ta čista nacionalna i vjerska bošnjačko-muslimanska armija borila se isključivo za ciljeve islama i islamsku Bosnu i Hercegovinu. To je dokaz da u takvoj armiji nije niti moglo biti mjesta za vojnike druge nacije, napose ne druge vjere. Neki mali, zanemarivi broj pripadnika drugi beha naroda u muslimanskoj armiji BiH, bili su pojedinci iz miješanih brakova, ili oni pojedinci koji su živjeli u potpunom, tadašnjem muslimanskom okruženju i bili primorani ući u njene redove, nakon čega su slani na prvu crtu bojišnice, ili kao živi štit muslimanskim agresorskim ratnicima.
 
Kao nacionalno, što je manje tragično od vjerski čiste sa islamskim ratnicima u svojim redovima, a što je takozvana ABiH i bila, takva vojska nikako ne može biti, a to je povijest armija potvrdila, u službi svjetskih vrijednosti slobode za sve, pravednosti i jednakosti. A time ne može biti, niti je bila kao antifašistička armija. Prosvjedi koje su njeni pripadnici organizirali u Sarajevu 16. svibnja 2020. protiv Katoličke Crkve, Hrvata, katolika i njihovih vjerskih dostojanstvenika, prijetnje, uzvici i parole tih ratnika, pokazali su sve osim antifašističkih vrijednosti. Zapravo daleko više je bilo fašizma negoli antifašizma, osmanizma od antiosmanizma, isilizma od antiisilizma. Zločine koje je počinila nad hrvatskim narodom, zajedno sa mudžahedinima i vehabijama, ocjenjuju je u mnogim dimenzijama fašističkom. Samo primjeri strašnih zločina nad Hrvatima u Križančevu Selu, Buhinim Kućama, Vitezu, Maljinama, Miletićima, Čifluku,  konclogor za časne sestre, svećenike i zarobljene Hrvate u Gluhoj Bukovici. Terorističko ubojstvo fojničkih fratara, dovoljan je i nepobitan dokaz fašističkog djelovanja te i takve armije. I takvoj armiji, njezin pripadnik Komšić čestita "Dan pobjede nad fašizmom, a ujedno i Dan Europe i Dan zlatnih ljiljana". Bila je to zapravo Komšićeva čestitka samom sebi, jer zlatnim ljiljanima, čiju bjelinu je okrvavila upravo njegova armija, okitio ga je ratni zločinac, tvorac konclogora za hrvatski narod, ubojica hrvatske djece u Vitezu i fratara u Fojnici, Alija Izetbegović.
 
Zato mu se na takvim danima i klanja na grobu, umjesto da ga i službeno proglasi najvećim izdajnikom Bosne i Hercegovine kada ju je ostavio u amanet petstogodišnjem najkrvoločnijem okupatoru. Budući da je u Bosni i Hercegovini sve izokrenuto i sve civilizacijske europske vrjednote, tumačeći ih na svoj, vrlo radikalan bošnjački način kao put u centralizirano unitariziranu, šerijatsku Bosnu i Hercegovinu, a kako je to bošnjački proces koji traje, više i ne čudi to papagajsko bošnjačko ponavljanje, zapravo laž o "multi" muslimanske armije BiH. Zbog toga, nažalost, Bosna i Hercegovina ne može ni ostati ni opstati, budući da je ubija, momentalno, najbrojniji njezin narod i njegova armija. Pripadnici te armije u funkcijama članova beha Predsjedništva i premijera federacije sada su je priključili na respiratore, svjesno neispravne i skupo plaćene, kako bi što prije nestala, a oni zaokružili ono što je narod tražio od Alije, „uzmi Alija pa makar k'o avlija“.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Preko 50.688 mješovitih obitelji

HF

Stvaranja muslimanskog svijeta na pragu Europe

hrvatski-fokus

Održan »XV. simpozij Stopama pobijenih«

hrvatski-fokus

Mrtvačnica živih

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više