Hrvatski Fokus
Aktualno

Program Hrvatskoga svjetskog sabora

Pitanja za narodne zastupnike

 
 
Poštovani!
U organizaciji Hrvatskog Svjetskog Sabora u Zagrebu dana 27. svibnja 2020. godine održan je Skup Izvršnog Odbora stožera NARODNIH ZASTUPNIKA koji su jednoglasno odlučili:
1. Da se ne ide na izbore 5. srpnja 2020. (Priopćenje za javnost: https://www.hrvatski-fokus.hr/index.php/najnovije-vijesti/27876-bira-narod-odgovaraju-narodu-i-narod-ih-opoziva)
2. Da se svi dostupni mediji zamole da informiraju Hrvatski narod u Hrvatskoj i u Svijetu o programu NARODNIH ZASTUPNIKA 
3. Da se putem Hrvatskog Svjetskog Sabora omogući svim znanstvenicima stručnjacima raznih gospodarskih i političkih programa da svoje programe predstave, a obrazloženjem njihovog pozitivnog i negativnog učinka na budućnost naroda i Države Hrvatske.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/svit2.gif
Ovim putem Vas pozivamo da u skladu sa Odlukom pod brojem 3., ako se sa time slažete, predstavite svoje programe koje ćemo pod Vašim imenom i prezimenom predstaviti Hrvatskom narodu u Hrvatskoj i u Svijetu. Sadržaji programa mogu biti politički, gospodarski bilo da se radi o Saboru, Ministarstvima zakonima  ili bilo koje djelatnosti korupcije ili drugih nepravdi koje sustav vladavine podržava a u suprotnosti je sa interesima Hrvatskog Naroda i Države Hrvatske. Zakonski prijedlozi i sl.
Ogledni uvodni primjerak dostaviti svakom znanstveniku-stručnjaku koji je spreman za suradnju za dobrobiti naroda i Države Hrvatske. Intervju uvijek kroz razgovor vodi Hrvatski Svjetski Sabor.
 
PITANJE: Gospođo-gospodine, molimo Vas da se predstavite?
ODGOVOR:
P. Koje je Vaše područje rada i djelovanja?
O.
P. Koliko dugo se bavite i razmišljate o programima razvoja Republike Hrvatske i izlaska iz akutne gospodarske krize i njome izazvane situacije?
O.
P. Što bi realizacijom tih programa, dobio Hrvatski Narod i Država Hrvatska?
O.
P. Što Vas je motiviralo da se priključite znanstvenicima i stručnjacima, koji su putem Hrvatskog Svjetskog Sabora, spremni staviti svoje znanje i sposobnosti u službu Hrvatskog Naroda i Države Hrvatske?
O.
P. Što vas je motiviralo da se bavite tim programima?
O
P. Kakvo je danas stanje te djelatnosti koju preferirate za izlazak iz krize RH?
O.
P. Kakve su mogućnosti razvoja tih djelatnosti u realnom sektoru i životu?
O.
P. Hoćete li nam predstaviti Vaš program?
O.
 
Molimo Vas navedite sadržaj Vašeg programa bez obrazloženja.
1. Kada odgovorite  na prethodno navedena pitanja molimo Vas da nam to dostavite kako bi taj dio uskladili sa sveukupnim programom rada.
2. Kada to uskladimo cjeloviti sadržaj, koji ćete nam dostaviti, onda ćete Vi postaviti pitanja i na njih odgovoriti u skladu sa sadržajem kojeg smo međusobno uskladili.
3. Kada se to uskladi onda ćemo te intervjue objaviti na najmanje 5 portala i to: 2 intervjua u Hrvatskoj i 3. u Svijetu.
Za sve dodatna pitanja molimo Vas da dostavite e-mailom. Za svaki Vaš e-poštom dobit ćete potvrdu da je primljen.
Srdačno!
 

Mr. sc. Niko Šoljak, koordinator Hrvatskoga Svjetskog Sabora, Poreč, 31. 5. 2020.

Povezane objave

Zemlja plače

HF

Ciklus čudesnih motiva Duška Šibla

hrvatski-fokus

Ispravite propust

HF

Opasan i naručen fizički napad

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više