Hrvatski Fokus

Smjena ministra sigurnosti poziv je na uzbunu

 
 
Bosna i Hercegovina svakim danom se potvrđuje kao feud radikalnih bošnjačkih lidera, u osobama Bakira Izetbegovića i Šefika Džaferovića. Bakir kao i njegov otac Alija izdaje zemlju Turcima i drugim islamskim zemljama, Džaferović je naseljava islamskim džihadistima u odorama invazionističkih migranata. Desetine, vjerojatno i stotine tisuća migrantskih džihadista, kojima se ne zna ni broj ni identitet atomski je udarac Bosni i Hercegovini. Njihova invazija niti je slučajna, niti spontana, niti humanitarna niti socijalna, niti bježanje od rata već dolazak u rat. Globalni je to plan islamskih zemalja, u kojem sudjeluje i bošnjačko čelništvo u osobama Bakira i Šefika.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/717735_bisera-turkovic_ls.jpg
Bisera Turković
 
Svaki oblik kontrole, izvan kruga tog dvojca, izgubljen je u početku i osuđen na neuspjeh. Više i nema bilo kojeg pojedinca, bez obzira koju funkciju obnašao, pa ni onog iz reda bošnjačkog naroda, niti političke institucije, koja se smije upustiti u posao uvođenja nekog reda u invazionističkoj migrantskoj bujici. Sve je pod kontrolom Bakira, i tehničkim nadzorom obavještajca Šefika. Izetbegović dogovara sa Erdoganom koliko će džihadista poslati u Bosnu i Hercegovinu, a vrata zemlje im otvara Džaferović. Šefik je sve više čuvar migranata i čistač beha parkinga za njih kako bi se što bolje osjećali i svaki od njih imali svoje sigurno mjesto. Ulogu člana beha Predsjedništva prenio je, s punim povjerenjem, na prvog bošnjačkog člana Željka Komšića, kako bi se mogao što više i odanije posvetiti invazionističkoj migrantskoj vojsci.
 
Novi ministar sigurnosti u Bosni i Hercegovini Fahrudin Radončić zbog pokušaja da uvede neki red u invazionističkoj migrantskoj koloni mladih džihadista postaje politička, a možda i fizička, meta migrantskih planera, Šefika i Bakira. Te napose ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković, koja dolazi iz Gluhe Bukovice, mjesta u kojem je bio konclogor za Hrvata i gdje se nalazio glavni centar mudžahedina i vehabija.
 
Poput svih agresora, okupatora i invazionista, uz to vrlo vjerski radikalizirani sa dobivenom zadaćom širenja islama i pokoravanja kršćana, migrantski invazionisti se ponašaju okupatorski. Uvode i silom nameću šerijat, ne priznaju beha zakone, kriju i skrivaju identitet, poput svih zlikovaca, ubojica i terorista. I upravo u dijelu identiteta migrantskih invazionista ministar beha sigurnosti htio je uspostaviti red, kakav imaju sve slobodne i od vjerskih islamskih terorista neovisne zemlje. No, tom sigurnosnom potezu koji je neminovan zbog brutalnosti kriminala kojeg džihadisti čine uvodeći anarhiju, strah, nesigurnost zapaljujući tinjajuću ratnu beha vatru, čvrsto se usprotivio Alijin i Bakirov obavještajac Džaferović i ministrica vanjskih poslova Bisera Turković, iz zloglasnog sela Gluhe Bukovice. Na stranu ministra sigurnosti ne staje ni drugi bošnjački član beha Predsjedništva Željko Komšić, što jasno kazuje čvrstu koaliciju tog dvojca u pravljenju migrantskog kaosa, nesigurnosti i vođenja zemlje u potpuno rasulo. Očito, samo u ratnom rasulu zemlje, uz pomoć pridošlih islamskih ratnika, dvojica bošnjačkih članova beha Predsjedništva, bošnjačko aktualno čelništvo vidi priliku stvaranja čistog muslimanskog entiteta na europskoj periferiji, pa makar u Alijinim granicama "k'o avlija".
 
Ako se želi, a to papagajski ponavljaju Bošnjaci, graditi mirna Bosna dovoljno velika i draga svakom njenom narodu i pojedincu, onda za takvu zajednicu narodâ, vjerâ i kulturâ, nije dovoljno da identitet umarširanih džihadista poznaju samo Džaferović, Komšić, Turković i Izetbegović. Puni identitet, ime i prezime, zemlju agresora iz kojih navaljuju moraju znati svi beha narodi i svaki pojedinac te zajednice. Bošnjačku trojku, kojoj se priključila u punom kapacitetu i ministrica vanjskih poslova Bisera Turković, usmjerila se snažno protiv ministra beha sigurnosti. Zasigurno islamski politički migranti ne će napadati, ne će upadati u njihove kuće i stanove, ne će silovati njihove žene i kćeri, majke i rodbinu, ne će ubijati i pred školom dočekivati njihove kćeri. Ali hoće, što i čine, sve druge, i ubijati, i krasti, i silovati, i djevojčice ispred škola silom odvoditi sebi kao treću ili dvanaestu djevicu kako im je obećano na drugom svijetu.
 
Takve brani bošnjački kvartet, ne brani i ne štiti beha narode, pa čak ni svoj bošnjački. Vjera islam je ispred svega, a da bi se mogla širiti po kršćanskom svijetu treba pripremiti i teren u Bosni i Hercegovini osigurati ratnicima koji, kao svaka osvajačka vojska, bez ikakvih identifikacijskih dokumenata osvaja  zemlju. Slobodan teren za invaziju, i po cijenu smjene ministra sigurnost što se i dogodilo, prave im pripadnik armije BiH, ratni i poratni obavještajac i nezamjenjivi lider bošnjačkog naroda, ratni skrivač pod očevim radnim stolom ili u bankovnim trezorima, te dobra poznavateljica konclogora za hrvatski narod u njenom selu Gluha Bukovica. Vjerojatno zbog tih zasluga iz vremena konclogora za časne sestre, svećenike, hrvatske civile i dobila je mjesto ministrice u Bakir-Šefik-Željkovoj vladavini. Alijino ostavljanje Bosne Hercegovine u amanet Turskoj, te Džaferovićevo, Komšićevo, Izetbegovićevo i Turkovićevo davanje zemlje islamskim džihadističkim migrantima nepobitan je dokaz neodrživosti ovakve beha zajednice. I glasan poziv svjetskoj zajednici da zemlju troentitetizira po nacionalnim i vjerskim bojama prije negoli je bošnjačka četvorka, zajedno sa invazionističkim migrantima oboje cijelu u zelenu muslimansku vjersku boju.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Uhićenja protiv hrvatskih interesa

HF

Ratni usklik u miru udar je na mir

HF

Bošnjačka kontinuirana agresija na hrvatska znakovlja i hrvatski identitet

hrvatski-fokus

Muslimanski čelnici pozivaju svoje vjernike u rat

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više