Hrvatski Fokus
Društvo

Ljubav u doba Korone

On i July grickali su kokice

 
 
Juraj je bio bodyguard, često u pogibeljnim iskustvima čuvanja VIP osoba, no ovog puta stavili su ga kao ratnog vojnog invalida da čuva Inditex dućane. Iako je ovaj prekaljeni borac i ratnik imao iskustva u tko zna sve čemu, od borilačkih vještina osnove karatea i džiu – džitsua je poznavao odlično. Imao je perfektan tjelesni izgled, oko 40-ak godina, visok 2 metra, razvijenih mišića i fino oblikovana tijela. I sad je raspoređen  na mjesto za zaštitara objekta. Zbog "Korone". Užasavala ga je i sama pomisao da će morati brojati kupce i zamjerati se ljudima, zbog raznih zabrana.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/38cef225bfbaa415b58e.jpeg
Iznenada u dućan uđe Azijatkinja. Reče joj on na perfektnom engleskom, koji je savladao još u legiji stranaca :" Excuse me, where are you from?", ona će :" Im from Korea. Suth Korea!". Zaštitar :"Are you healthy?" Uz osmjeh kaže :"Yes, I'm healthy!". A onda na finom hrvatskom "Ja sam studentica. Živim u Zagrebu. Studiram Hrvatski!", te stane razgledati dućan, a za nekoliko minuta ga napusti, uz osmijeh, i naklon prozbori :" Doviđenja!" Bila je onižeg rasta, i uz sebe imala, poveći fotoaparat. Juraj pomisli, kakav kraj dana. Ali kako je vrijeme odmicalo on je mislio samo na svoju gospođu.
Lagano se spuštao suton nad Splitom, a on je uživao na Stadionu, u utakmici, nakon napornog dana. On i July grickali su kokice. 
 

Julije Jelaska

Povezane objave

Komunicirajmo asertivno

hrvatski-fokus

Francuski ginekolog Victor Acharian armenskoga podrijetla odbio je liječiti“transrodnu” pacijenticu

hrvatski-fokus

MUDROSITNICE – Ni skromnost nije vrlina

hrvatski-fokus

Trudeau globalno ismijan zbog propisivanja menstrualnih proizvoda u muškim kupaonicama

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više