Hrvatski Fokus
Društvo

Pederastija desetljećima u Berlinu

Udomljavali napuštenu djecu u domove poznatih pedofila i pederasta

 
 
Berlinske vlasti tridesetak su godina – od sedamdesetih godina XX. stoljeća sve do 2003. godine – udomljavale napuštenu djecu u domove poznatih pedofila i pederasta, znajući pritom da se radi o zlostavljačima djece, a sve u suradnji s političkim zagovornicima legalizacije pedofilije. Znalo se i šutjelo. To su odobravale gradske vlasti predvođene socijaldemokratskim SPD-om i liberalnim FDP-om, iako su znale što se događa. Sada je napokon izišlo u javnost da je berlinski osuđivani pedofil Fritz H. od gradske socijalne službe dobivao dječake od šest godina naviše na "skrb". Fritz ih je silovao i zlostavljao, a za jednoga dječaka zna se da je i umro u vrijeme njegove "skrbi".
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/Helmut_Kentler.jpg
Helmut Kentler
 
Provjeravanje djece na "skrb" poznatim pedofilima nadgledali su visoki dužnosnici instituta Max Planck, Berlinskog Slobodnog učilišta i Odenwald škole i Hesseu. »U središtu skandala našao se psiholog Helmut Kentler sa Pedagoškog centra u Berlinu, čija zadaća je bila odabir udomitelja za djecu. Kentlerova institucija krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća imala je veliku podršku gradonačelnika Willyja Brandta, a odgovarala je senatoru za obrazovanje Carl-Heinzu Everszu, senatoru za mladež Kurtu Neubaueru i senatoru za radna i društvena pitanja Kurtu Exneru. Svi su bili članovi SPD-a. U pismu senatu, odnosno gradskom vijeću grada Berlina, Kentler je garantirao za Fritza da je „stručnjak“ u skrbi za djecu. Kentler je često i posjećivao djecu udomljenu kod Fritza i ostalih pedofila. U većini slučajeva žrtve pedofila su bili dječaci. Kentler je između ostalog bio otvoreni zagovaratelj legalizacije pedofilije. Kentler je 1999. godine izjavio da seksualni odnosi odraslih s djecom„mogu imati pozitivan utjecaj na razvoj osobnosti dječaka“.U knjizi „Seksualna edukacija“iz 1970. godine Kentler tvrdi da roditelji imaju odgovornosti zadovoljiti „seksualne potrebe djece“.
 
Kentler je u izvješću gradskim vlastima priznao da je znao da bi pedofili kojima je povjerio djecu vjerojatno mogli imati spolne odnose s djecom. On je na saslušanju 1981. godine, koje je sazvao tadašnji liberalni FDP, kazao da se „glupi dječaci zaljubljuju u svoje skrbnike“, te da u tome ne vidi ništa loše. Prisutni liberalni političari nisu imali reakciju na Kentlerov stav.Kentler i Fritz danas su mrtvi, a većina njihovih žrtava i dalje nosi ožiljke zlostavljanja. Dokumentacija o silnih zlostavljanjima i dalje je nedostupna javnosti, arhivirana u upravi za obrazovanje u Berlinu. Političari stranke Zelenih u utorak su zatražili da se svi spisi objave i postanu dostupni javnosti.« (https://tribun.hr/berlinske-ljevicarske-vlasti-svjesno-desetljecima-udomljavale-djecu-kod-osudenih-pedofila/)

Povezane objave

Ni med cvetjem ni pravice

HF

SODOMIJA – Španjolska dozvoljava spolne odnose sa životinjama

hrvatski-fokus

Fanatizam rušitelja umije brzo stvoriti borbenu organizaciju koja treba poslužiti težnjama misticizma

hrvatski-fokus

Migranti glavni silovatelji u Parizu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više