Hrvatski Fokus
Znanost

Italija prodana Big Pharmi

Prisilna cijepljenja u 60-milijunskoj državi

 
 
Talijanska ugledna znanstvenica, autorica brojnih tekstova i nekoliko knjiga, dr. ANTONIETTA M. GATTI uputila je pismo jednom od najpoznatijih američkih odvjetnika – Robertu F. Kennedyju, Jr., koji je osnovao organizaciju „Children's Health Defense“ („Obrana zdravlja djece“) i godinama sa suradnicima razotkriva istinu o stvarnim uzrocima masovnog oboljevanja djece – od autizma do karcinoma. Pismo je izvorno objavljeno na internetskoj stranici Organizacije, a objavio ga je i TLB Europe Reloaded 30. lipnja 2020. Za one koji možda ne znaju, BIG PHARMA je naziv za svjetsku farmaceutsku industriju, a naziv podrazumijeva i farmakološka istraživanja i trgovinu; to je jedna od najmoćnijih svjetskih industrija – moćnija od pojedinih država. Zbog ozbiljnosti problematike vezane uz COVID-19 i cjepivo, prijevod pisma donosim u cjelosti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/07/Italy-Sold-to-Big-Pharma-FI-06-29-20-min.jpg
Dragi Roberte,
Ne znam jeste li u potpunosti svijesni situacije u Italiji. Rezimirajući sve u samo nekoliko riječi, Italija je prodana Big Pharmi i postala je golem laboratorij u kojem se provode eksperimenti na populaciji: odrasli, djeca, starci, zdravi, bolesni ljudi… nema veze, svi smo pokusni zamorčići.
Sada je posao, i ne samo ekonomski, prisiliti 60 milijuna Talijana na cijepljenje protiv COVID-a, toliko da su već kupljene desetine milijuna doza proizvoda, proizvod koji je u stvari nepoznat u smislu učinkovitosti i, prije svega, u smislu nuspojava. U međuvremenu, dok se čeka proizvod (cjepivo), donosi se zakon prema kojem se svi, uključujući djecu, moraju cjepiti protiv gripe (zašto?), i to pored 10 cjepiva koja su već obvezna. 
Kao da to nije bilo dovoljno, mnoge osobne slobode, iako Ustavom zajamčene, brutalno su poništene.
Kao što znate, godinama analiziramo cjepiva, otkrivajući da su uvijek opasno onečišćena i svakodnevno nas kontaktiraju obitelji čija su djeca 'oštećena' cjepivima.
Sada u našem Parlamentu više nema razlike između većine i oporbe i, ako ostane sadašnja situacija, nama nema spasa.
Već nekoliko mjeseci grupa visokoobrazovanih ljudi formirala je političku stranku pod nazivom „MOVIMENTO 3 V“ (Pokret Mi želimo istinu o cjepivima). Ni Stefano niti ja nismo članovi stranke, ali smo zamoljeni da im pomognemo sa znanstvenog gledišta, i to je ono što mi radimo.
Svi bismo bili zahvalni ako biste mogli izvijestiti vaše ljude o onome što se događa u Italiji i ako biste mogli napisati apel da potaknete Talijane da podrže stranku koja je u ovom trenutku jedina mogućnost da se čuje glas koji se razlikuje od režima.
Puno hvala i srdačan pozdrav,
Antonietta
P.S. Tijekom izolacije / karantene nismo imali „sindrom iznenadne smrti dojenčadi.“ Nakon završetka izolacije, ponovno je započelo cijepljenje novorođenčadi, a u Torinu je umrlo jedno dijete, a drugo umrlo dijete je od blizanaca dok je djevojčica preživjela ali je u hitnoj na liječenju.
 
Dr. Antonietta M. Gatti:
1. Međunarodna suradnicaUSBE (Utah State Board od Education / Državni odbor za obrazovanje u Utahu)
2. Gostujuća profesorica na Međunarodnom institutu za čistu vodu (Washington, SAD)
3. Predsjednica Udruženja za zdravstvo, pravo i znanost
4. Dosadašnja savjetnica vladinog Povjerenstva o osiromašenom uranu (XVI legislatura)
 
Izvor:
 
1. Children's Health Defense, https://childrenshealthdefense/news/italy-sold-to-big-pharma/
2. TLB Europe Reloaded: „Italy: Sold to Big Pharma – Forced Vaccinations“ 30. 6. 2020.; www.europereloaded.com
 

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Klimatske promjene proizvode »samostalnu industriju«

HF

Pogrješna znanost o klimi metastazirala je u masovnu šok-novinarsku pseudoznanost

hrvatski-fokus

Pametna brojila neprestano emitiraju mikrovalne signale 

hrvatski-fokus

Indija uvela nova ograničenja na izvoz pšenice i šećera

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više