Hrvatski Fokus
Hrvatska

​Multikulturalizam je mrtav!

Naš vrli lider je okružen poltronima, a od države nam je napravio malu srbiju

 
 
Tolerancija je izuzetno za..bana riječ. Jer se može tumačiti na više načina. A nekada je definicija bila vrlo jednostavna: “Živi i pusti druge da žive”. Pošteno i pravedno. Ali ako ćeš me vrijeđati samo zato što se ne slažem sa tvojim izopačenim stavovima i načinom života, onda nemamo što pričati.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/08/poster-v2-cropped-e1358958843806.jpg
Nikada nisam ni razmišljao o pederima, dok mi nisu počeli gologuzi paradirati pod prozorom i glumiti mater i ćaću. I njima bi trebalo dat’ dijete na usvajanje? Nema teorije. Dragi Bog je lijepo definirao tko je muško a tko žensko. A svi znamo kako djeca dolaze na svijet. Ako vam fali jedan od dva reproduktivna organa, znači da to nije za vas. Nabavite: ticu, kenjca, kokoš, mravojeda ili čudnovatog kljunaša i odgajajte ih kao dijete. Više od toga NE MOŽE! Zašto? Jer nije PRIRODNO. Nikada me nije interesirala ni boja kože. Sve dok mi mediji nisu počeli sugerirati da bi se nekome trebao ispričavati jer sam bijelac?! Jeste li ikako normalni? Ne samo da sam ponosan što sam bijel, nego se osjećam počašćen. Zašto? Da se p*zde čude. Nije mi smetala ni drugačija vjera. Dok mi niste na silu počeli propovijedati svoju, i govoriti kako moja ne valja. Nikoga nisam pitao ni za podrijetlo, a vi ste počeli kriviti moje pretke za vaše jadne i mizerne živote.
 
Sad je dosta. Od mene ste napravili rasista i homofoba (po vašoj terminologiji). A to nisam. Samo želim svoj mir. A natrag ne mogu i ne ću. Jer sve ima svoje granice. Više nemam ni najmanju želju živjeti s vama. Multikulturalizam je mrtav. Prošlost i utopija, koja skoro nigdje na svijetu više ne funkcionira. U SAD-u si nekada mogao ostvariti “američki san” i od siromašnog migranta postati uspješan. Dok se nisu pojavili crni kriminalci i antife, i raz..bali sve što je vrijedilo. A sve to pod dirigentskom palicom globalista, koji se kao zalažu za “jednakost”. Poanta? Od..bite od mene i vratite se u svoje “ormare”, jer nemamo apsolutno ništa zajedničko. Pretjerujem? Ne. Samo spaljujem iluzije.
 
Obratna psihologija zna biti izuzetno korisna. Ako se pravilno koristi, štedi i vrijeme i živce. Primjer? Ako su IMBex i YUtarnji za, ja sam protiv. Uopće ne moram pročitati tekst, jer u startu znam da lažu. Dovoljno je samo pogledati naslov. Ako Večernjak kaže da je Karolina napravila “skandal” u Saboru, to znači da im ga je “zavukla” iz kornera. Ali ovi to još nisu skontali. Stvarno nema smisla čitati jugo smeće, da bi “znali što neprijatelj misli”. To već odavno ne pije vode. Shvatimo već jednom da svakim klikom na njihove portale, direktno financiramo NEPRIJATELJA.
 
Pojasnio bih još jednu stvar. U zadnjem tekstu sam spomenuo Generala Drinjanina u pozitivnom kontekstu. I iza toga stojim. Čvrsto. Nakon toga sam u inboxu našao par poruka, u stilu: “Što ti to treba, vidiš da nam stalno govore da smo Ustaše?” PO 116. PUT PONAVLJAM: “Za njih ćemo biti i ostati Ustaše, dok god dišemo!” Bez obzira kako se ponašali. Druga stvar. Po čemu su to: Luburić, Boban, Francetić i ostali Hrvatski bojovnici, negativci i zlikovci? Po onome što su nas učili u titinim školama na “časovima istorije”? Ili po iskazima “verodostojnih svedoka”? Ispričavam se, ali ja partizančinama i četnicima ništa ne vjerujem. Na primjeru Domovinskog rata, najbolje vidimo kako se lažira povijest. Još par godina propagande, i ispast će kako su naši tenkovi ušli u Kragujevac. Ovo je moj stav, a kome se ne sviđa neka ne čita.
 
Slična je stvar i s ovom PLANdemijom. Masku još stavio nisam, a sa poznanicima se rukujem. Izuzetak su stariji susjedi. Oni su skroz isprepadani i s njima nema smisla polemizirati. Treba li uopće spominjati da redovito gledaju pressice stožera, a “Dnevnik” im dođe kao Nedjeljna misa. Ako osjetim da sam prehlađen, izmjerit ću sam sebi temperaturu. I eventualno razmutiti Bayer C. Ali nikakvo cjepivo ne dolazi u obzir. Doktoru sam rekao da zapiše par stvari u moj karton. Citiram: “Ne odgovaram za svoje postupke u slučaju prisilnog “vakcinisanja”. Neka stoji, za svaki slučaj. Ne pita jest’.
 
Održavam higijenu i perem ruke kao i dosad, tako da uopće ne vidim problem? Kažu: “Ne možeš glavom kroz zid”. Mogu, kume. I kroz armirani beton ako treba. Zdrav sam i LOGIČNO JE da ne mogu nikoga zaraziti. Ali nisam mačka, pa da imam 9 života. Imam samo jedan, i proživit ću ga onako kako ja smatram da je ispravno. Nikome ne smetam, niti ga dovodim u opasnost.
 
Normalno da se sa ovakvim stavom plaćenici ne slažu. Jer nas treba konstantno držati u strahu. Uzmimo za primjer “naučnike” Lauca i Đikića. Njih dvojica su najbolji primjer, da diploma ne garantira visok IQ. Pogotovo ako je ista financirana od strane “Otvorenog društva” barba Soroša. Genetika kume, samo genetika. Sad fino idite doma, pa materi prodajite muda pod bubrege. Vrijeme i alternativni (slobodni) izvori informacija ipak daju plod. Ljudi su sve više svjesni da je corona i sve vezano uz nju, jedan veliki igrokaz NWO (novog svjetskog poredka). Sa ciljem manipuliranja masama. I sotonjarama je to jasno, pa očajnički pokušavaju spasiti što se spasiti da. NU sad ovaj naslov: “Najugledniji njemački patolozi tvrde: “Pacijenti umiru od bolesti COVID-19, a ne s njom.” Čim vidim riječ “ugledan”, ne da mi se riga, nego mi se povraća. Ta je riječ odavno postala sinonim za laž i prijevaru. Nažalost, još uvijek ima onih koji se boje. Lijek? Ugasi par dana TV i internet, i svi će simptomi nestati. Kao rukom odneseni. Jer šansa da ćeš pokupiti virus, ravna je onoj da ćeš pronaći domoljuba u vrhu HDZ-a. Pa ti sad misli.
 
Nema dana a da neko od poznatih “spontano” ne prizna da je prebolio coronu. I onda naciji priča svoja tragična iskustva. Javio se i mali mudžahedin Emir Hadži… (svašta-nešto). Onaj što snima reklame po Hrvatskoj, a u slobodno vrijeme pljuje po njoj. Pa veli efendija: “I kosa me je čak bolila!?” Žalosni mu i nana i dedo, i obadvojica daidža. Drugarice i drugovi, pripadnici manjina. Nisam slavan, ali vam teškog srca moram priopćiti kako sam i ja prebolio coronu. Imao sam samo jedan simptom. Bolila me neka stvar! Molim gospon Capka da mi objasni, je li to atipično za ovu vrstu virusa? Sreća moja pa je u blizini bio uvijek perspektivni Gordan Dudlaček. Drevnim indijanskim metodom “duvanja”, uspio je riješiti problem. Još samo da se sjetio oprat zube…
 
Prije nekoliko dana vidim naslov: “Dragi vođa na Golom otoku.” I vrijeme je bilo, mislim u sebi. Kad sutra, novi naslov: “Vratija se Šime”. E jebaji ga… Zašto je uopće išao? Reklo mu. Tko? Oni kod kojih ide po mišljenje.
Naš vrli lider je okružen poltronima, a od države nam je napravio malusrbiju. I kao takav, nema NIKAKAV legitimitet odavati počast žrtvama bravarovog režima. Ali trebalo je i to odraditi. Reda radi. Za koju godinu će djeca u školi učiti, kako je znameniti Premijer oštro osudio zločine nad ‘Rvatima. Zajebajem se. Nema više ni škole, ni učenja. Zajebi sinko sve znanje ovoga svijeta, i samo budi politički korektan. Bjanko diploma te čeka i sva su ti vrata otvorena. Tako piše u manifestu, pod nazivom: “Novo blentavo – nema više povratka na staro”. Za to vrijeme, MAHNITI je stvarno umislio da je reinkarnacija tite. Onoga pravog, s jednom nogom. Pa je jamio i brod i helikopter. I pri tome potrošio stotinjak tisuća kuna. Ima se – može se. Ipak nije zaboravio otići u Grubore, i prigodnom pjesmicom odati počast žrtvama corone. Alal ti bre vera, junače!
 
Ovo sad nema veze sa mnom. Odnosi se na sve one, koji su bez ikakvog razloga izbačeni iz “domoljubnih” FB grupa. A očito je da netko iz pozadine, njima upravlja. Pojedini admini su se toliko uživili u tu ulogu, da su za..bali i “ugledne” Gongove, Documente i Faktografe. Tako to obično biva, kad papku daš vlast. Pa se tako bez problema objavljuju tekstovi s IMBexa, intervjui sa Furijom Radinom, Glavatim Bojanom itd. A za ljude koje godinama pratim i čitam njihove DOMOLJUBNE komentare, više nema mjesta. Prava slika današnje Hrvatske. Postali smo manjina i online, i offline. Pa ne popizdi?
 
Da ni malo ne zaostajemo za “belosvetskim dangubama”, potvrđuje činjenica da i mi imamo svog Soroša. Emil mu je ime, a Tedeschi prezime. Dobar je drugar sa Zorangutanom, a ni Andrea mu nije mrska. Svojim mukotrpnim radom i odricanjem, uspio je u Sabor ugurati nekoliko ultra-kretenoida. Od milja nazvanih “Možemo” (što?). Kao i u vascjelom progresivnom svijetu, postavlja se pitanje kako je zaradio prvi “meleon”? Uz malu pomoć “prijatelja”, crvene orijentacije. A sad je trebalo vratiti uslugu. Za sve one koji misle da se drug Emil bavio kojekakvim malverzacijama, decidirano tvrdim da griješe. To je jako pošten momak. Sama činjenica da mu je zgrada pošte odmah preko puta stana, govori sve. A inače je i jako fin. Jer su ga iz fine obitelji izbacili… Je.ena su vremena nastupila. Čim ne ideš za stadom, automatski si teoretičar urote. Ali to je već ofucana i prozirna fraza. Tko je koristi? Samo oni, koji tobom ne mogu manipulirati. Mislim da je bilo dosta iživljavanja nad tipkovnicom. Jer cijeli ovaj tekst bi mogao stati u jednu rečenicu: “Tko drugome jamu kopa, ne čini proljeće.” (Winston Churchill) Ili tako nešto….
“ZA DOMOVINU SPREMNI”
 

Ivica Ursić, https://www.facebook.com/uvijek.nedjeljom

Povezane objave

Na rodnoj ideologiji HDZ pada ili prolazi

HF

Tako je govorio ministar Božinović

HF

Teritorijalna razgraničenja u prvoj Jugoslaviji na štetu Hrvata

hrvatski-fokus

Sviće zora, bit će dana, svijetlih dana bez Zorana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više